Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Gunaydinnn.. Ilk gunaydin benden gelsin bakalim bugun Inler cinler top oynuyor meydan bana kalmis :126:

azerın nbr cnm ?

Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm

converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi

yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı

neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm

umrancım gunaydın...hos seyler hazırlamıssın daha ne olsun

azerın nbr cnm ?
iyidir canim senden nbr?

ooooooooooo guzel seyler almisin tabi cocuga bu kadar hediye alirsan kendine kiyafet alicak paran kalmaz

umrancım gunaydın...hos seyler hazırlamıssın daha ne olsun

günaydınnn canımmmm sağol umarım hoşuna giderrr valla kaç gündür kara kara düşünüyorum sizce hoşuna gider mi?

ooooooooooo guzel seyler almisin tabi cocuga bu kadar hediye alirsan kendine kiyafet alicak paran kalmaz[/QUOTE]

kuzumm beğendin mi gerçektennn kıyafet alıcak param olcak inşaalah 10 gün sonra ama ne alsam bilmiyorum dün biraz baktım hiç birşey bulamadımm kii

kuzumm beğendin mi gerçektennn kıyafet alıcak param olcak inşaalah 10 gün sonra ama ne alsam bilmiyorum dün biraz baktım hiç birşey bulamadımm kii[/QUOTE]

yemeye felan cikicaksaniz sade ama bedenine oturan mini bi elbise giyebilirsin mesela

resımlerını koy yaptgn seylerınde oylede gorelım

kuzumm beğendin mi gerçektennn kıyafet alıcak param olcak inşaalah 10 gün sonra ama ne alsam bilmiyorum dün biraz baktım hiç birşey bulamadımm kii

yemeye felan cikicaksaniz sade ama bedenine oturan mini bi elbise giyebilirsin mesela[/QUOTE]

yemeğe çıkıcaz kuzum ama benim boyum 175 bacak boyum uzun mini bende sırıtıyor ben yakıştırmıyorum kendime elbise giyinmek istemiyorum o yüzden bacaklarımda azıcıkkk çarpık bilin mi
dar bir keten siyah üzerine dökümlü belden oturmalı bir bluz kırmızı yada yeşil deri kalın bir kemerlede belden konbinlesem nasıl olur ki bilemedimm :44:

koycamm kuzumm hepiciği bitsin saati aldım ama daha foto çıkarcam bitince hepsini koyarımm horozum çok güzel oldu amaaa

sabırsızlıkla beklıyoruz canım...hayırlısıyla kavusun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…