Gunaydinnn.. Ilk gunaydin benden gelsin bakalim bugunInler cinler top oynuyor meydan bana kalmis :126:
gunaydın kızlarrr :128:
azerın nbr cnm ?
iyidir canim senden nbr?azerın nbr cnm ?
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm
converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi
yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı
neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm
umrancım gunaydın...hos seyler hazırlamıssın daha ne olsun
günaydınnn canımmmm sağol umarım hoşuna giderrr valla kaç gündür kara kara düşünüyorum sizce hoşuna gider mi?
ooooooooooo guzel seyler almisin tabi cocuga bu kadar hediye alirsan kendine kiyafet alicak paran kalmaz
iyidir canim senden nbr?
ıyıyım bnde ne olsun ızınlıydım dun ugrayamadm buralara napıyonus bakalım
kuzumm beğendin mi gerçektennn kıyafet alıcak param olcak inşaalah 10 gün sonra ama ne alsam bilmiyorum dün biraz baktım hiç birşey bulamadımm kii
resımlerını koy yaptgn seylerınde oylede gorelım
selam canım sıkkın moralim bozuk Eki Görüntüle 330339
merhaba kim yazmıyo döveriz biz onlarıBende aranıza bugün katıldım kimsede bana bişey yazmıyo
koycamm kuzumm hepiciği bitsin saati aldım ama daha foto çıkarcam bitince hepsini koyarımm horozum çok güzel oldu amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?