tuana hosgeldın
Patsy noldu cnm ?
yemeye felan cikicaksaniz sade ama bedenine oturan mini bi elbise giyebilirsin mesela
Bende aranıza bugün katıldım kimsede bana bişey yazmıyo
Bende aranıza bugün katıldım kimsede bana bişey yazmıyo
merhaba kim yazmıyo döveriz biz onları
bak keten iyi olur bacaklari kamofile eder bluz krem de ola bilir benceyemeğe çıkıcaz kuzum ama benim boyum 175 bacak boyum uzun mini bende sırıtıyor ben yakıştırmıyorum kendime elbise giyinmek istemiyorum o yüzden bacaklarımda azıcıkkk çarpık bilin mi
dar bir keten siyah üzerine dökümlü belden oturmalı bir bluz kırmızı yada yeşil deri kalın bir kemerlede belden konbinlesem nasıl olur ki bilemedimm :44:
ya zaten hastayım zaten yoğun iki gündür
bi de güne fırçayla başladık dağıldım yani
kıs yeni gelenle ilgilenin ben bugün bozuğum
Eki Görüntüle 330342
hogeldin sefa getirdinn kusura bakma görmemişim kuzum ben ümran 20 yaşındayım asker bekliyorum istanbuldan katılıyorum yarışmayaassennnnnnn
kim kime kavuşuyo kim ne giyiniyo kim geliyo ay bana da söyleyinsabırsızlıkla beklıyoruz canım...hayırlısıyla kavusun ınsallah
ee tuana anlat bakalım kac yasındasın naparsn okuyomusun evlımısın ?
ya zaten hastayım zaten yoğun iki gündür
bi de güne fırçayla başladık dağıldım yani
kıs yeni gelenle ilgilenin ben bugün bozuğum
Eki Görüntüle 330342
yok be güzelim burası öyle bi yer değil ki fırça dediysek bi güzel kibarca ama bozuyo iştekım fırca attı sana bakım gecen gun bnde kavga ettım buradakılerle kız...kendını ezdırme
ya tatlim senin moralin bozulursa biz dagiliriz valla
aaaaaa tickerin değişmiş bi güzel olmuşya tatlim senin moralin bozulursa biz dagiliriz valla
canım evliyim 22 yaşındayım bebiş çalışmaları yapıyoruz soğan kürü yapmaya başlayan ve onu nasıl içeceğimi düşünen bir deliyim :)
oyyy kıyamam canım ya askerin tez vakitte yanına gelir inşallah kavuşursunuz bende 22 yaşındayım evliyim bebişim olsun diye dua ediyorum
kim kime kavuşuyo kim ne giyiniyo kim geliyo ay bana da söyleyin
dövün valla bak çok çalışmaya razıyım ama bu fırça beni bozuyo yani üç beş saat fazla iş istesinler iki saniye bişey söylemesinler işteyaaaa insanı güne kötü başlatıyolar ya sinir oluyorum patsy dövelimmi onları hııı
aaaaaa tickerin değişmiş bi güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?