Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yemeye felan cikicaksaniz sade ama bedenine oturan mini bi elbise giyebilirsin mesela

yemeğe çıkıcaz kuzum ama benim boyum 175 bacak boyum uzun mini bende sırıtıyor ben yakıştırmıyorum kendime elbise giyinmek istemiyorum o yüzden bacaklarımda azıcıkkk çarpık bilin mi
dar bir keten siyah üzerine dökümlü belden oturmalı bir bluz kırmızı yada yeşil deri kalın bir kemerlede belden konbinlesem nasıl olur ki bilemedimm :44:[/QUOTE]
bak keten iyi olur bacaklari kamofile eder bluz krem de ola bilir bence
Bende aranıza bugün katıldım kimsede bana bişey yazmıyo

merhaba biz yazariz tatlim merak etme

ee tuana anlat bakalım kac yasındasın naparsn okuyomusun evlımısın ?

bak keten iyi olur bacaklari kamofile eder bluz krem de ola bilir bence

merhaba biz yazariz tatlim merak etme[/QUOTE]

HEHEHEHEH OLEY OLEY YANLIZ KALMADIM :)

hogeldin sefa getirdinn kusura bakma görmemişim kuzum ben ümran 20 yaşındayım asker bekliyorum istanbuldan katılıyorum yarışmayaa ssennnnnnn

oyyy kıyamam canım ya askerin tez vakitte yanına gelir inşallah kavuşursunuz bende 22 yaşındayım evliyim bebişim olsun diye dua ediyorum

canım evliyim 22 yaşındayım bebiş çalışmaları yapıyoruz soğan kürü yapmaya başlayan ve onu nasıl içeceğimi düşünen bir deliyim :)

ahahaa canım hoşgeldinn deliysen dahada bir hoşgeldin ne güzel iki deli geçinip gideriz gerçi burdakilerin hepsi deli çaktırmaa
soğan kürünü dök gitsinnnn

oyyy kıyamam canım ya askerin tez vakitte yanına gelir inşallah kavuşursunuz bende 22 yaşındayım evliyim bebişim olsun diye dua ediyorum

24 günümüz kaldı zaten tatlımmm çok şükür bitti sayılırrr sizde bebişinize kavuşursunuz tez zamanda inşaalahh

kim kime kavuşuyo kim ne giyiniyo kim geliyo ay bana da söyleyin

patysim hoşgeldin fırça yemek sabah sabah çok kötü biliyorummm maleseff bende arada bir mağruz kalıyorum

ben 24 gün sonra kavuşuyorum kuzum ya onu konuşuyoruz azıcık geçmişe bak yorum yaz hadiiiiii aldıklarımaaa lesaesmile:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…