eeeeeeeee senin durum?:44:patsycım ıyı o zmn sıkma canını
ahahaa canım hoşgeldinn deliysen dahada bir hoşgeldin ne güzel iki deli geçinip gideriz gerçi burdakilerin hepsi deli çaktırmaa
soğan kürünü dök gitsinnnn
hehehehe ooohh ne güzel bayılırım delilere ay hoşbuldum o zaman kikikikki :) bide şu ifadeleri nası çıkarıyonuz göstersenize kız :) yaaa niye dökim işe yaramıyomu ki herkes işe yarıyo diye yazdıydı
24 günümüz kaldı zaten tatlımmm çok şükür bitti sayılırrr sizde bebişinize kavuşursunuz tez zamanda inşaalahh
oyyy inşallah canım allah hepimizin dualarını kabul etsin
dövün valla bak çok çalışmaya razıyım ama bu fırça beni bozuyo yani üç beş saat fazla iş istesinler iki saniye bişey söylemesinler işte
ahahaa canım hoşgeldinn deliysen dahada bir hoşgeldin ne güzel iki deli geçinip gideriz gerçi burdakilerin hepsi deli çaktırmaa
soğan kürünü dök gitsinnnn
hehehehe ooohh ne güzel bayılırım delilere ay hoşbuldum o zaman kikikikki :) bide şu ifadeleri nası çıkarıyonuz göstersenize kız :) yaaa niye dökim işe yaramıyomu ki herkes işe yarıyo diye yazdıydı
24 günümüz kaldı zaten tatlımmm çok şükür bitti sayılırrr sizde bebişinize kavuşursunuz tez zamanda inşaalahh
oyyy inşallah canım allah hepimizin dualarını kabul etsin
yok annemm dök derkenn kötüdür tadıı nasıl içcen manasındahiç denemedim yanii bilmiyorumm ne işe yarıyormuş kıı söyle bakemm
tuana cım tez zamanda hamıs olursun ıns ..
azerın sen nereye gdıyorsun bakım bna kusmusun ndn konusmuyorsun bnmle ?
yok annemm dök derkenn kötüdür tadıı nasıl içcen manasındahiç denemedim yanii bilmiyorumm ne işe yarıyormuş kıı söyle bakemm
hahahahha kız valla atalarımız ne demiş aksada içcem koksada içicem soğan kürü akıntıyı giderip yumurta gelişimini sağlıyo eşimede keçi boynuzu kürü yaptım ikimizde dün akşam başladık o da hareketli sperm sayısını arttırıyo soğan kürünü 15 gün yapçam bitince incir kürüne başlıcam o da yumurtanın kolay çatlamasına yol açıyo yani bunlar hep hamiş olmaya yardımcı bebeemm :)
nadia cım çok teşekkür ederim meleğim :) kalp kalp
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm
converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi
yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı
neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm
kızlarrrrrrrrrrr yorum yazın uleynnnnnnnnnnnn
hahahahha kız valla atalarımız ne demiş aksada içcem koksada içicem soğan kürü akıntıyı giderip yumurta gelişimini sağlıyo eşimede keçi boynuzu kürü yaptım ikimizde dün akşam başladık o da hareketli sperm sayısını arttırıyo soğan kürünü 15 gün yapçam bitince incir kürüne başlıcam o da yumurtanın kolay çatlamasına yol açıyo yani bunlar hep hamiş olmaya yardımcı bebeemm :)
amanınnnnn bir bebiş bu kadar uğraştırıyorrrrr anneyi babayıı kıyama tez zamanda inşş kuzumm dahaa bizde tık yokk hamişlikten ne anlıcaz
de mi ben yaptim cocugu da ben yaptim tickeri de
huuuhuuuuu bende geldim günayyydın herkeseeee :) kocccaman öpücüklerrEki Görüntüle 330344 Eki Görüntüle 330345 Eki Görüntüle 330344 Eki Görüntüle 330345
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm
converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi
yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı
neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm
kızlarrrrrrrrrrr yorum yazın uleynnnnnnnnnnnn
canım benım
tatlim bu bluz nasil mor renk olana bayildim
Eki Görüntüle 330349
amanınnnnn bir bebiş bu kadar uğraştırıyorrrrr anneyi babayıı kıyama tez zamanda inşş kuzumm dahaa bizde tık yokk hamişlikten ne anlıcaz[/QUOTE
hahahahha delüüü allah uğraştırmasın zaten gerçi benim sonuçlar falan temiz çıktı amma 2 aydır olmadı bakak görek neler olcak bu arada evleninde tıkır tıkır görürsün neler olcanı kikikikki :)
tuanacım,
kontrol panelı
seceneklerı duzenle
mesaj edıtoru
gelısmıs mesaj
bunları yap snınde smıleylerın olur
amanınnnnn bir bebiş bu kadar uğraştırıyorrrrr anneyi babayıı kıyama tez zamanda inşş kuzumm dahaa bizde tık yokk hamişlikten ne anlıcaz[/QUOTE
hahahahha delüüü allah uğraştırmasın zaten gerçi benim sonuçlar falan temiz çıktı amma 2 aydır olmadı bakak görek neler olcak bu arada evleninde tıkır tıkır görürsün neler olcanı kikikikki :)
hahaha delüüü sensinn kuzum yaa ama acele etmeyin da 22 yaşındasın eşin kaç yaşındaki sonuçlarda temizmiş küre falan gerek yok siz çalışmaya devam edin şişer göbücükk merakk etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?