Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

abbo kıslar kim bu dertli bacım hele bi tanıştırıverin bakem

kuzum bende okudumm ya konu niye actın ki bize anlatsan yetrdii kızlar biz burcuyla burdannnn tanıştıkk buluştukkkkk çok iyi birr kızdır sağolsunn

ayy napim nasıl davransam,ne yapsam diye düşündümmm,ama maşallah tepkiler çoğaldı üzerime..
canım benim sende çok iyibir kızsın,sağoasın canım

ayy napim nasıl davransam,ne yapsam diye düşündümmm,ama maşallah tepkiler çoğaldı üzerime..
canım benim sende çok iyibir kızsın,sağoasın canım

vallaa kimse için çok fazla birşey yapma kuzum bir git baktın geliyor adımlarını sıklaştır ama sana gelmeyenee hiç gitmiceksin üzülen sen oluyorsun sonundaa

ah ahh bncede yırt at resmı yuz verme fazla bn ble gıcık oldum kıza ya...ama hata abınde cnm yuz vermıcek bu kdr

sen keyfine bak güzelim onun o çocuğu doğurması sıkar biraz dur bakalım napıcak deli

patsy görersın dogurup basına atcam bak tmm mı teyzesııı

kız allahs eni napmasın delüüüü :) bu arada elektrik kesildi sorry baby

ya ben şu mail adresime burada yazdığımız cevapların gelmesini hala engelleyemedim
bana kontrol paneli
hesabım
......
......
şeklinde bi yazar mınız kıslar
hadi bakem bi dünya mesaj oldu orası yavvvvv

ya ben şu mail adresime burada yazdığımız cevapların gelmesini hala engelleyemedim
bana kontrol paneli
hesabım
......
......
şeklinde bi yazar mınız kıslar
hadi bakem bi dünya mesaj oldu orası yavvvvv

seçenekleri düzenle
E-mail Özel mesaj
abonelik ayarlarından
abone olmak istemiyom de :)

hahahaha burnumu nası tıkadım anlatamam bir burnumu bu kadar sıksa kıyamet kopar içerken hissetmedim de sonra o koku ıyykkk geviş getiriyom hala

ıctın mı kız 45 dk gectı soyle bakım cabuk hesap ver

içtim anam içtim elektrikler kesildiydi yazamadım kız patsy sağolsun burnunu tıka dedi tıkadım içerken zorlanmadım da sonra çok pis koktum yine sakız modundayım ya haaaa bide başım dönüyo kız hala benim niye oldu ki acep içince başladı dönmeye

basın mı donuyo hamıle mısın kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…