sen keyfine bak güzelim onun o çocuğu doğurması sıkar biraz dur bakalım napıcak deli
ANAMMM NE OLDU SANA ÖYLE.:)
önemli değil canım.yok canım ,abim ben sana çıkartırım dedi o gün akşam ,ama artık ne önemi varki önemli o anda düşünmesiydi.çok kırıldım ikisinedee.şimdi albümde eksiklik varmış,albüm kapağını yanlış yapmış adam ,gelin o gün akşam resimciyi ara dedi,abimde nunarasını verdi sen ara dedi,ben umuyorumki onlar haftasonu gelicekler bize,resimlerle,çüünkü beraber resimleri seçeriz dedi.gayet yine güleryüzlü davrandım kıza..ama o resimi çıkartırlarsa o resimi gözlerinin önünde yyırtıp atıcam,bana verilen değeride görmüş oldum...
ben o kadar kredi çekeyim,borcunu ödeyim,bilezik parası için para vereyim edeyim,aman ev alsınar ,rahat etsinler diyeyim onlar bir resimi çok görsünler,gerçekten insanın gücüne gidiyor,ama konumda çekemez,kıskanç ,herşeye dırdırcı görümce olmuşum,sinirden dudağıma yara ççıktı,kollarım uyuştu,başım çatladı ağrıdan yani..
kuzum bende okudumm ya konu niye actın ki bize anlatsan yetrdii kızlar biz burcuyla burdannnn tanıştıkk buluştukkkkk çok iyi birr kızdır sağolsunn
olu mu kiz oyle sey konusuyom da sen pek yuz vermiyon.
he bu arada editor dedin aklima geldi
gecen guz bizim yoneticinin izindeyim gene
bi baktim dert topiginden bi sey okuyo hemen daldim o meshur laflarimizi yazdim konuya cevap olarak
yonetici topigine don diye
anammmmmmmmm bi baktim gercek yonetici de ordaymis hemen cevap yazmis ..............................?????????????-boyle
hemen sivistim tabi resmen gume gidiyoduk
ayy napim nasıl davransam,ne yapsam diye düşündümmm,ama maşallah tepkiler çoğaldı üzerime..
canım benim sende çok iyibir kızsın,sağoasın canım
hayır yani baba adayı bu kadar derdine düşmüyo ben onu anlamadım bize ne oluyosa:44::d olmayan bebeeeen derdine düştük hadi baaalım
ANAMMM NE OLDU SANA ÖYLE.:)
önemli değil canım.yok canım ,abim ben sana çıkartırım dedi o gün akşam ,ama artık ne önemi varki önemli o anda düşünmesiydi.çok kırıldım ikisinedee.şimdi albümde eksiklik varmış,albüm kapağını yanlış yapmış adam ,gelin o gün akşam resimciyi ara dedi,abimde nunarasını verdi sen ara dedi,ben umuyorumki onlar haftasonu gelicekler bize,resimlerle,çüünkü beraber resimleri seçeriz dedi.gayet yine güleryüzlü davrandım kıza..ama o resimi çıkartırlarsa o resimi gözlerinin önünde yyırtıp atıcam,bana verilen değeride görmüş oldum...
ben o kadar kredi çekeyim,borcunu ödeyim,bilezik parası için para vereyim edeyim,aman ev alsınar ,rahat etsinler diyeyim onlar bir resimi çok görsünler,gerçekten insanın gücüne gidiyor,ama konumda çekemez,kıskanç ,herşeye dırdırcı görümce olmuşum,sinirden dudağıma yara ççıktı,kollarım uyuştu,başım çatladı ağrıdan yani..
sen keyfine bak güzelim onun o çocuğu doğurması sıkar biraz dur bakalım napıcak deli
oyyyy oyyy delüdür ne yapsa yeridirr annem bişrey olmaz korkmaa ben inanıyorum negatif çıkıcakk bu kadar duayaa ohooo cinsiyeti bile değişirdi çocunn
senindeeeee nur topu gibiiii hiç susmayann agucudan anlamayannnn bir kıpraşığın olur da inşşşnerdenn istediydim dersinn şakaaaa şakaaaa
hayır yani baba adayı bu kadar derdine düşmüyo ben onu anlamadım bize ne oluyosa:44:
kız tıka burnunu ıc bakım nazlanma ... bu arada duan ıcın (amınnnn)
hayır yani baba adayı bu kadar derdine düşmüyo ben onu anlamadım bize ne oluyosa:44:
cnm mecbur dayan bıraz sık dısını arkandayız herzaman
allah razı olsun bebeemm seviyorum seni
ya ben şu mail adresime burada yazdığımız cevapların gelmesini hala engelleyemedim
bana kontrol paneli
hesabım
......
......
şeklinde bi yazar mınız kıslar
hadi bakem bi dünya mesaj oldu orası yavvvvv
yarar yarar ben kansızım çocukken abuk şeyler içirirdi annem yok pekmezli bilmemne yok mısırlı bilmem ne burnunu sıkıca tutup nefes almazsan tadını da almıyosun zaten bilimsel bi durum dildeki tat alma bölümleri oksijenle reakte olursa çalışıyor yoksa tepkisiz kalıyor
bu durumda oksijen yoksa tat da yok yani
kız allahs eni napmasın delüüüü :) bu arada elektrik kesildi sorry baby
ıctın mı kız 45 dk gectı soyle bakım cabuk hesap ver
hoşgeldin kzuummm içmşin hayırlı olsunnn ıykk müümkünse yaklaşmadann konuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?