Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ayrıca bune böyle topiği kaptırmışsınız teskerecilerin sevgililerin topiği olmuş nerede gırgır muhabbet
var yaaaaaaaaa hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz
kıs demet böylemi sahip oluyosun koltuğuma böylemi aday adayımsın
bunlar buraları bu hale getirirken sen napıyosun nerelerdesin niye ilgilenmiyosun kardeşim bayık bayık muhabbetler toparlanın beeeeee
Eki Görüntüle 330410

eneee kabak bana patladı tamam tamam gam keder kasavet bitsin havalar zaten iç karartıyo biz iç açalım demi :))

hatta ben şöyle bişeyde yapim yapabilirsem yeni gelen arkadaşlarımıza ben çook eskiyim ya
[video=youtube_share;sf6dpiBsnBQ]http://youtu.be/sf6dpiBsnBQ[/video]

olu mu kiz oyle sey konusuyom da sen pek yuz vermiyon.
he bu arada editor dedin aklima geldi
gecen guz bizim yoneticinin izindeyim gene
bi baktim dert topiginden bi sey okuyo hemen daldim o meshur laflarimizi yazdim konuya cevap olarak
yonetici topigine don diye
anammmmmmmmm bi baktim gercek yonetici de ordaymis hemen cevap yazmis ..............................?????????????-boyle
hemen sivistim tabi resmen gume gidiyoduk

Selam herkese
ya dün arkadaşıma dedimki işyerime gel akşam çıkışta bi yerlere gider otururuz yok şöyle yok böyle dedi en son gelme ya boşver dedim siniirrrrrrrrr ((
oysa ben o her çağırdığında gidiyomm derdini dinliyorum elimden geleni yapıyorum
vefasızzz yaa

hogşeldin canımmm senin teşhis belli gereğinden fazla deger vermişinnn

kız bende kafamı kaldı yanlıslıkla yapmısım
kusura bakma cnm...sabah konunu okudum durumlar duzeldı mı

ANAMMM NE OLDU SANA ÖYLE.:)
önemli değil canım.yok canım ,abim ben sana çıkartırım dedi o gün akşam ,ama artık ne önemi varki önemli o anda düşünmesiydi.çok kırıldım ikisinedee.şimdi albümde eksiklik varmış,albüm kapağını yanlış yapmış adam ,gelin o gün akşam resimciyi ara dedi,abimde nunarasını verdi sen ara dedi,ben umuyorumki onlar haftasonu gelicekler bize,resimlerle,çüünkü beraber resimleri seçeriz dedi.gayet yine güleryüzlü davrandım kıza..ama o resimi çıkartırlarsa o resimi gözlerinin önünde yyırtıp atıcam,bana verilen değeride görmüş oldum...
ben o kadar kredi çekeyim,borcunu ödeyim,bilezik parası için para vereyim edeyim,aman ev alsınar ,rahat etsinler diyeyim onlar bir resimi çok görsünler,gerçekten insanın gücüne gidiyor,ama konumda çekemez,kıskanç ,herşeye dırdırcı görümce olmuşum,sinirden dudağıma yara ççıktı,kollarım uyuştu,başım çatladı ağrıdan yani..

Son düzenleme:

kuzum bende okudumm ya konu niye actın ki bize anlatsan yetrdii kızlar biz burcuyla burdannnn tanıştıkk buluştukkkkk çok iyi birr kızdır sağolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…