hoşbuldummm canım kafanı kaşırken görüyorum seni hayırdır canım?
hımm peki canım..ee hadi kendinizi tanıtın kızlar:)
günaydın kızlar nasılsınız
kudurganlığım yüzünden başım belada demiyosun yanibn özge pardon nadia :)
kafam su aralar bıraz karısık calısıyorum bıde ayı sevgılım var bnden bu kadar
kudurganlığım yüzünden başım belada demiyosun yani
ayrıca bune böyle topiği kaptırmışsınız teskerecilerin sevgililerin topiği olmuş nerede gırgır muhabbet
var yaaaaaaaaa hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz
kıs demet böylemi sahip oluyosun koltuğuma böylemi aday adayımsın
bunlar buraları bu hale getirirken sen napıyosun nerelerdesin niye ilgilenmiyosun kardeşim bayık bayık muhabbetler toparlanın beeeeee
Eki Görüntüle 330410
onun durum karışık boşver cezalı o
sen gel beriye
kıs azerin sen niye benimle konuşmuyosun şurda bi gidip bi geliyorum yoğunum sıkkınım cıks cıks cıks kıs ben seni bana böyle yapasın diye mi topladım diğer topiklerden bunun için mi aldım seni editörün elinden vay emeklerim vey emekleri
yok ben anladım sen arayı soğutuyosun ki ben azerbaycan a gelmeyeyim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
patsy dogurup basına atcam cocugu
kaşındın valla patsy bence atar gibi geliyo senin başına kalır kaç kurtar kendini
günaydınnnnn nasılsınızzzz
Selam herkese
ya dün arkadaşıma dedimki işyerime gel akşam çıkışta bi yerlere gider otururuz yok şöyle yok böyle dedi en son gelme ya boşver dedim siniirrrrrrrrr((
oysa ben o her çağırdığında gidiyomm derdini dinliyorum elimden geleni yapıyorum
vefasızzz yaa
kız bende kafamı kaldı yanlıslıkla yapmısım
kusura bakma cnm...sabah konunu okudum durumlar duzeldı mı
sen keyfine bak güzelim onun o çocuğu doğurması sıkar biraz dur bakalım napıcak delikaşındın valla patsy bence atar gibi geliyo senin başına kalır kaç kurtar kendini
ANAMMM NE OLDU SANA ÖYLE.:)
önemli değil canım.yok canım ,abim ben sana çıkartırım dedi o gün akşam ,ama artık ne önemi varki önemli o anda düşünmesiydi.çok kırıldım ikisinedee.şimdi albümde eksiklik varmış,albüm kapağını yanlış yapmış adam ,gelin o gün akşam resimciyi ara dedi,abimde nunarasını verdi sen ara dedi,ben sanıyorumki onlar haftasonu gelicekler bize,resimlerle,çüünkü beraber resimleri seçeriz dedi.gayet yine güleryüzlü davrandım kıza..
ben o kadar kredi çekeyim,borcunu ödeyim,bilezik parası için para vereyim edeyim,aman ev alsınar ,rahat etsinler diyeyim onlar bir resimi çok görsünler,gerçekten insanın gücüne gidiyor,ama konumda çekemez,kıskanç ,herşeye dırdırcı görümce olmuşum,sinirden dudağıma yara ççıktı,kollarım uyuştu,başım çatladı ağrıdan yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?