arkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))
canım uzunundan allah razı olsun maaşallah size ömür boyu mutlu olun
kız delüüü napim özgenin şarteller atmış kız ne durumda valla duamı ettim gitti inşallahta negatiftir o negatif çıksın (çünkü istemiyo ) ben pozitif çıkım (çünkü istiyorum )
canım uzunundan allah razı olsun maaşallah size ömür boyu mutlu olun
kız delüüü napim özgenin şarteller atmış kız ne durumda valla duamı ettim gitti inşallahta negatiftir o negatif çıksın (çünkü istemiyo ) ben pozitif çıkım (çünkü istiyorum )
yiyeceklerin tatlarını kokularını aldığımız için farkederiz hiç koku almadan yersen bir elma ile bi patatesin tadını ayırt edemezsin
burnunu sıkıca tut
ama bişey içerken burun tıkamak nefes açısından tehlikelidir önce nefef al ki soluk boruna sıvı kaçmasın
sonra tek seferde iç kokusunu almadan ağzındaki tat için bişey hazırla bi nane tableti falan hani şu rokko lar varya onun gibi çabuk etkili bişey
ne içtiğini anlamazsın bile
tamam o zaman kiz merak etme degilsindir icini ferah tut
canım bizde seni seviyoruz bak daha bu sabah tanıştık ama ne güzel dert ortağı olduk çok şükür dualarım seninle hiç üzülme
ay kıyamam bebeğim yaaa bak gör negatif çıkçak inşallah
yoktu canım sadece stresini yaşadım resmin var gibi hissettim ama sinir bozucuydu. üzülmek ne demek ben 1 sene kendime gelemedim neyseki karşıma uzunum çıktıda şimdi gene mutlu mesutum :)
kızlar destegınız ıcın tesekkurler ıyıkı varsınız dostlarım bgn sonucu alayım yrn ıns hayırlı haberlerı verırım sızede
oyyy patsy'm allah razı olsun kız ben sabah 20 tane çilekli sakız aldım dı işe yarar inşallah :18::18:
bendee varım ama bendeeee kiiii beni neden dışladın ki şimdiiiii :26::26:
canım benım senı ayıırırmıyım hıc ben hepınız adına soledım sagolun dıye alınma hemen bebegım
oyy oyy :)) sağol kuzumm benim biliyorum da işte duymak istedimm
yarar yarar ben kansızım çocukken abuk şeyler içirirdi annem yok pekmezli bilmemne yok mısırlı bilmem ne burnunu sıkıca tutup nefes almazsan tadını da almıyosun zaten bilimsel bi durum dildeki tat alma bölümleri oksijenle reakte olursa çalışıyor yoksa tepkisiz kalıyoroyyy patsy'm allah razı olsun kız ben sabah 20 tane çilekli sakız aldım dı işe yarar inşallah :18::18:
hosgeldın cnm :44:
ahahahahaa azerinim sağol süpermişşş yaaa çok güldümmmmmbiliyor musunuz benimki gizli gizli telefon konuşrken cepten gece komutan terörist sanmış vuruyorlarmış az kalsın yarimii
onun durum karışık boşver cezalı ohoşbuldummm canım kafanı kaşırken görüyorum seni hayırdır canım?
onun durum karışık boşver cezalı o
sen gel beriye
kıs azerin sen niye benimle konuşmuyosun şurda bi gidip bi geliyorum yoğunum sıkkınım cıks cıks cıks kıs ben seni bana böyle yapasın diye mi topladım diğer topiklerden bunun için mi aldım seni editörün elinden vay emeklerim vey emekleri
yok ben anladım sen arayı soğutuyosun ki ben azerbaycan a gelmeyeyim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?