- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
borç verdimalmak istiyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direk istemek yerine arkadaşım dediğiniz için söylüyorum şaka yollu söyleyebilirsiniz yada işte bi arkadaşımdan borç almıştım unutmuşum epey zaman olmuş o da hatırlatmamış mahcup oldum gibi şeyler de söyleyebilirsiniz benceArkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim
Ay o direk söylemek gibi olurBence direk istemek yerine arkadaşım dediğiniz için söylüyorum şaka yollu söyleyebilirsiniz yada işte bi arkadaşımdan borç almıştım unutmuşum epey zaman olmuş o da hatırlatmamış mahcup oldum gibi şeyler de söyleyebilirsiniz bence![]()
O da olur tatlı tatlı imalar hatırlamasına yardımcı olabilirAy o direk söylemek gibi olurpara lazım mı desem bilemedim
kaç para öğrensek:)Arkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim
Kart borcu için azkredi kartı borcum için şu kadar eksiğim var, verebilir misin?
150kaç para öğrensek:)
tamamı demedim zaten eksiğim var dedimKart borcu için az
50 tl mi?Az az da ne kadr?Kart borcu için az
neresi az bu paranın, sen üzüleceğine o üzülsün, kırılması değil utanması lazım zamanında ödemediği için...
sizde ondan 10 tl altını yada üstünü borç isteyinArkadaşıma borç verdim az ama almak istiyorum istememiyorum vermeyecek biri de değil unuttu nasıl isteyebilirim
Benden para almıştın demeyim yani olsa az DİE istemez belki bendenKredi kartı mantıklı. Ayrı evin varsa ailenden fatura eksik kaldı da diyebilirsin. Konuyada şöyle girersin, ya ödenmesi gerekiyor bunun, bende de para yetişmedi, sonra aklıma sen geldin. Müsaitsen şimdi alsam olur mu, halletmiş olurum. Olur derse alırsın, olmaz derse beklediğini bilir :)
İsteme diyorsun sen yani bi şeyBir arkadasima üniversite döneminde bir aylık öğrenim kredimi göndermiştim. Çok sıkısık olduğu bir dönemde. Bir sürü dua etmişti.
Sonra çok sıkısık olduğum bir zamanda bende ondan borç istemistim nasıl olsa bende ona gonderdim diyerekten. Su sebepten şu kadar paraya ihtiyacım var demistim. Kendisi o esnada müsait olmadigindan gonderirim yada gondermem demedi. Aradan birkaç gün gectikten sonra tabi bundan ses soluk çıkmayınca ben mesaj attım ben hala o parayı bulamadim ne yapacağım sende birşey demedin gibisinden. Saniyesinde beni aradı paranin üstüne yatmam merak etme onun için istiyorsan birseyi bahane etmene gerek yok vs baya saydirdi ki benim gerçekten acil paraya ihtiyacım vardı. Bende ne o parayı ne de onun arkadasligini istemedigimi belirttim o gün bugundur konusmuyorum kendisiyle. Aslında aramız çoook iyidi ama o gün tersinden mi kalkti anlamadim. Velhasıl kelam bir arkadaş silinip gitti. E parada gitti tabi. Önemli değil canı sagolsun ne diyeyim