buyrun tanısıp arkadaş olalım
4 sene 22 yas 2 cocuk maşallah subhanallah Allah size bağışlasin bebislerinizi ins genc evlenenlerdensiniz sizde
Bende geldim bendeeee
23 yasındayım nişanlıyım
Yarim askerde
Ankarada yasıyorummm =)
Olalim
20 yasindayim universite hukuk ogrencisiyim
Ankarada okuyorum
Bu aralar piyano caliyorum
Bende geldim bendeeee
23 yasındayım nişanlıyım
Yarim askerde
Ankarada yasıyorummm =)
olmadı şimdi ben aydınlıyım burda herkes ilerletiyor arkadaşlığı face msn derken bizde ilerletelim topik boş kalmasın arkadaş olalım
canım aradığım telefon android olabilir net için dokunmatik olsun uygun fiyatlı 300 e kadar
Evet hayatı biraz hızlı yaşadım.Çok iyi yanlarıda var kötü yanları da var
bende bnmde arkadaşım yok
çünkü çok seçiciyim.
bi tane arkadaşım var onunda 3 çocuğu var çıkıp gezemiyoruz ki.alışverriş yapsak çocukalrı durmuyor tek başımada gezmek olmuyor.allahtan kocişle anlaşıyoruz ve her akşam konuşacak bir çok konumuz oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum hehe iyiyiz ya ...eee arkadaşlar neler yapıonuz evde arkadaşsız.
Onlar heryasta oluyo tatlım Allah saglık versin huzur versin ins yavrular büyüdumu
bende bnmde arkadaşım yok
çünkü çok seçiciyim.
bi tane arkadaşım var onunda 3 çocuğu var çıkıp gezemiyoruz ki.alışverriş yapsak çocukalrı durmuyor tek başımada gezmek olmuyor.allahtan kocişle anlaşıyoruz ve her akşam konuşacak bir çok konumuz oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum hehe iyiyiz ya ...eee arkadaşlar neler yapıonuz evde arkadaşsız.
Benim de 1 tane öz bi arkadasım vardı
Evlendikten sonra değişti kendisi bende bitirdim arkadaslıgımızı
Hamilemisin canm?
Bende şuan böyleyim işte.Arkadaş varda ama ben çocuklu onlar bekar olmuyor böyle
hayır cnm 3 seneliik evliyim bebeğimiz yok yaş 23 intanbulda yaşıyorum
benimde arkadaşım evlendi kaç senelik arkadaşımdı evine oturmaya gittim
çok pasaklı gördüm onu evini kendini iyice salmış bende çok soğudum ve görüşmüyorum.
böyle kötü bi huyum var.
hayır cnm 3 seneliik evliyim bebeğimiz yok yaş 23 intanbulda yaşıyorum
benimde arkadaşım evlendi kaç senelik arkadaşımdı evine oturmaya gittim
çok pasaklı gördüm onu evini kendini iyice salmış bende çok soğudum ve görüşmüyorum.
böyle kötü bi huyum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?