Arkadaşı olmayanlar

Bende geldim bendeeee
23 yasındayım nişanlıyım
Yarim askerde

Ankarada yasıyorummm =)

Bende geldim bendeeee
23 yasındayım nişanlıyım
Yarim askerde

Ankarada yasıyorummm =)

olmadı şimdi ben aydınlıyım burda herkes ilerletiyor arkadaşlığı face msn derken bizde ilerletelim topik boş kalmasın arkadaş olalım

bende bnmde arkadaşım yok
çünkü çok seçiciyim.
bi tane arkadaşım var onunda 3 çocuğu var çıkıp gezemiyoruz ki.alışverriş yapsak çocukalrı durmuyor tek başımada gezmek olmuyor.allahtan kocişle anlaşıyoruz ve her akşam konuşacak bir çok konumuz oluyor nasıl oluyor bende anlamıyorum hehe iyiyiz ya ...eee arkadaşlar neler yapıonuz evde arkadaşsız.

Benim de 1 tane öz bi arkadasım vardı
Evlendikten sonra değişti kendisi bende bitirdim arkadaslıgımızı

Hamilemisin canm?

Bende şuan böyleyim işte.Arkadaş varda ama ben çocuklu onlar bekar olmuyor böyle

Benim de 1 tane öz bi arkadasım vardı
Evlendikten sonra değişti kendisi bende bitirdim arkadaslıgımızı

Hamilemisin canm?

hayır cnm 3 seneliik evliyim bebeğimiz yok yaş 23 intanbulda yaşıyorum
benimde arkadaşım evlendi kaç senelik arkadaşımdı evine oturmaya gittim
çok pasaklı gördüm onu evini kendini iyice salmış bende çok soğudum ve görüşmüyorum.
böyle kötü bi huyum var.

Bende şuan böyleyim işte.Arkadaş varda ama ben çocuklu onlar bekar olmuyor böyle

bide seni evlendirdik mi tam bana göresin hahaha çocuksuz
şaka bi yana çocuk olması güzel ama 3 tane çocukla olmaz dimi
yada büyük olsun biz çıkıp gezelim ya

Bende 23 yasındayım

Seninkide hakkaten huymus yani pasaklı diye=)

Canım haklısın sen arkadaşını ne durumda gördün ama ben kendimden örnek verecek olursam evim her zaman düzgün olmuyor maalesef ki onun 3 çocukmuş.Ha şu vardır evi tanınmayacak hale getiriyor bazı kadınlar buna bende dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…