Arkadaşı olmayanlar

bide seni evlendirdik mi tam bana göresin hahaha çocuksuz
şaka bi yana çocuk olması güzel ama 3 tane çocukla olmaz dimi
yada büyük olsun biz çıkıp gezelim ya

Yok canım sen beni yanlış anladın.Ben evliyim 2 de kızım var.Arkadaşlarım bekar.Olmuyor tabi 2 çocukla gezilmiyor gezilsede anca çocukların istediği yere gidiliyor.

yok cnm 3 çocuklu arkadaşım kendine ve evine bakar pasaklı değildir
pasaklı dediğim başka arkadaş ve çocuğu yok heleki kocasını nasıl giydirmiş ütüsüz felan iyice soğdum ki neyse bilmiyorsa dicek bişi yok.

bende tam tersini anladım ...aynen bekarlala konuşacak fazla bişi olmuyor gerçekten nerde oturuyorsun

Son düzenleme:

Kişilik yapısı işte temizlikle olan bağı.Bende yapamam öyle yapıdaki birisiyle.Ben antalyadayım.Sen nerdesin.
Bu arada benim kızlar uyandı kocişde geldi ben yemek hazırlamaya kaçıyorum.Size iyi sohbetler bol bol kaynatın :))

afiyet olsun size.iki hafta önce antalya kalkandaydık tatil için...güzel yer antalya ..
ben istanbuuldayım cnm..

İyiyim çok şükür sen nasılsın.. Tanıştık mı biz ya?
Akşama doğru buradaydım da piyanoya daldım o yüzden koptum
Geri geldiğimde de kimse çevrimiçi değildi

yok tanışmadım sanırım evet kimse yoktu ben 21 yasındayım açıklise okuyorum öğrencyim

yok tanışmadım sanırım evet kimse yoktu ben 21 yasındayım açıklise okuyorum öğrencyim

Anladım canım bir de uzak mesafeli ilişkin var sanırım açtığın konulara baktım da :)
Ben de 20 yaşımdayım burada 4-5 kere yazdım bunu sanırım

öle canım sen napıyon inşallah herkes gbı arkadaşlıgımızı ilerletir konusuruz mesajlaşırız

İnşallah canım
Ben napayım şu an yurtta odamda oturuyorum
Yarınki derslerimi düşünüyorum
Bi de piyano çalışması yapacağım yine onu hangi araya sıkıştırsam diye düşünüyorum
Öyle işte
Çarşamba günü ilk canlı müziğime çıkacağım
Arkadaşım keman çalacak ben piyano
İnşallah bocalamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…