Arkadaşı olmayanlar

Hemde çok çok zor ulkenden ailenden arkadaslarından kültüründen uzak olmak bide böyle bı ortamda cocuk yetiştirme kaygısı var çok dikkat etmek gerekiyor peki ya siz evli bekar cocuk varmi

Benim dört senem biticek evlilikte.22 yaşındayım 2 de kızım var.Onlarla uğraşıyorum öyle vakit geçirmeye çalışıyorum

kızlar ne yapıyorsunuz bakalım...
ben çayımı koydum size bir bakayım dedim

nasılsınız kızlar ne var ne yok sabahtan giremedim bana telefon modeli bulurmusunuz uygun fiyatlı kullandıgınız memnun kaldıgınız yeni arkadaslar hoşgeldiniz

nasılsınız kızlar ne var ne yok sabahtan giremedim bana telefon modeli bulurmusunuz uygun fiyatlı kullandıgınız memnun kaldıgınız yeni arkadaslar hoşgeldiniz

Hosbulduk canım... Nasil bı telefon arıyosun ki dokunmatikmi normalmi hangi marka aslında birazda telefonun hayatının ne kadarında bulunduğu nete teldenmi giriyosun yoksa sadece arama msj icin mı tel

Hosbulduk canım... Nasil bı telefon arıyosun ki dokunmatikmi normalmi hangi marka aslında birazda telefonun hayatının ne kadarında bulunduğu nete teldenmi giriyosun yoksa sadece arama msj icin mı tel

canım aradığım telefon android olabilir net için dokunmatik olsun uygun fiyatlı 300 e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…