Arkadaşı olmayanlar

Bende öyleydim canım okulu bahane ederdim sofradan yediğim gibi kalkar odama kaçardım.İş başa düşünce mecbur öğreniyorsun

haklısın canım aynen öle bakalım ne yapacaz kapı önüne koyulmasak bari.....diyorum anne eşyam az olcak vitrin falan istemiyorum oda takmıs dedim ben yapacam temizliği sana noluyor alcam işte diyor büyük bir kavga olcak evlenirken ben

Son düzenleme:
Ayy ne tatlıdır şimdi mis kokuludur.Bol bol koklayın o kokusunu içinize çekin ohhh mis miss

Evet canım ilacım o benim kokusunu icime çekince herseyi unutuyorum evlat sevgisi ne başka biseymis sevgimi dile getirecek bı kelime bulamıyorum ama çok sansliyiz tatlım çok şükür Rabbim bize nasip etti.. Dün gelen arkadasım 3 sefer düşük yaptı tedavi görüyor şimdi dün de benim kızımı görünce öptü kokladi ağladı çok üzüldüm o haline ins Rabbim onada nasip eder hayirlisiyla

Ben evlenirken 9 lu oturma grubu ve vitrin takımı almıştım kirada oturacaktık.Kiradayken salonum 26 metrakareydi rahat rahat almışım hiç düşünmemiştim kiracıyım diye.Şonra kendi evimizi aldık eşyaları koyacak yer bulamıyorum :)) Başka eve çıkıcam artık baktığım evi biraz büyük bakacağım mecbur

En güzel sevgi evlat sevgisi Allah isteyen herkese nasip eyleyin o duyguyu yaşamayı.

ben istemiyorum o yuzden çatışma çıkıcak biraz biz ikimiz çıkcaz alsak begensek siz para verin diyorum anneme tabi ya en pahalılarını alın diyor off ya kayınvalıdede gelcek

Ohhh ne guzellll :)
20 gun tatil ne demek ya super
bak ya simdi iyice ozendim yaaa evlenmek istiyoruuuuum :)

ben istemiyorum o yuzden çatışma çıkıcak biraz biz ikimiz çıkcaz alsak begensek siz para verin diyorum anneme tabi ya en pahalılarını alın diyor off ya kayınvalıdede gelcek

Boşver canım şimdiden düşünme sen bunları zamanı gelince düşüneceksin nasılsa

ooo kızlar ne güzel kaynatmışsınız
bende bugün bankaya gittim dönüşte komşumuz bizdeydi
şimdi size bir bakayım dedim

ooo kızlar ne güzel kaynatmışsınız
bende bugün bankaya gittim dönüşte komşumuz bizdeydi
şimdi size bir bakayım dedim

Gel gel senle de kaynatalım Bugün buranın ev sahibi gibi oldum.Kızlarım bugün bayağı uyudular.İşim gücüm de yoktu takıldım durdum

Son düzenleme:
Ya gokben 7 aylikti değil mı senin bebis gece uykusu nasil nezaman düzene girdi uykusu

Evet 7 aylık.Canım kızımda doğduğu günden beri hiç sorun yaşamadım.Ne gece ne gündüz.Uyuttummu uyur,yedirdimmi yer.Gece uykumuzda çok düzenli ilk zamanlar akşam yatardı sabah ezanında kalkardı emmek için.Şimdi de gece ara sıra kalkıyo emiyo yatıyor sıkıntı çekmiyorum yani ama büyük kızım çok zorlu geçti.Kolik vardı gece gündüz devamlı ağladı,uyumadı,emmedi.Elimden de hiçbirşey gelmiyordu.Doktorlara götürdüm,özel hastaneydi 1 gün doktor gözlem odasında tuttu ve ağlamasını duydu tabi ama o bile hiçbirşey yapamadı herşeyi denedi ama yok sadece allah sabır ve kolaylık versin dedi üzülerek.Tam bir zombi gibiydim.Ben stresin üzüntünün çocuğa yansıdığı kanısıdayım sen ne kadar mutlu ve huzurlu oluyorsan bebek de öyle oluyor.

Evet canım katılıyorum kesinlikle stres çok yansıyor ama benimde elimde olmayan seyler oluyo cogu zaman yansıtmalara çalışsamda olmuyo iste ... Uykusuzluk kv birlikte oturmak gunduz dinlenememek falan beni öyle yoruyo ki bazen bakıyorum her saat uyaniyo bazen saatlerce uyumuyo şaşırıyorum bı bebek 8 9 saat nasil dayanır diyorum maximum 2 saatte bı uyaniyo şimdide son 3 gündür ... 5 aya daha 3.5 aymiz var inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…