Bende öyleydim canım okulu bahane ederdim sofradan yediğim gibi kalkar odama kaçardım.İş başa düşünce mecbur öğreniyorsun
haklısın canım aynen öle bakalım ne yapacaz kapı önüne koyulmasak bari.....
İş evleneceğin kişide bitiyor.Benim bir tanıdığım var kadın mükemmel yemekler yapar elininde lezzeti vardır.Genede kocası sen ne beceriyorsun ki der.
Ayy ne tatlıdır şimdi mis kokuludur.Bol bol koklayın o kokusunu içinize çekin ohhh mis miss
haklısın canım aynen öle bakalım ne yapacaz kapı önüne koyulmasak bari.....diyorum anne eşyam az olcak vitrin falan istemiyorum oda takmıs dedim ben yapacam temizliği sana noluyor alcam işte diyor büyük bir kavga olcak evlenirken ben
Evet canım ilacım o benim kokusunu icime çekince herseyi unutuyorum evlat sevgisi ne başka biseymis sevgimi dile getirecek bı kelime bulamıyorum ama çok sansliyiz tatlım çok şükür Rabbim bize nasip etti.. Dün gelen arkadasım 3 sefer düşük yaptı tedavi görüyor şimdi dün de benim kızımı görünce öptü kokladi ağladı çok üzüldüm o haline ins Rabbim onada nasip eder hayirlisiyla
En güzel sevgi evlat sevgisi Allah isteyen herkese nasip eyleyin o duyguyu yaşamayı.
ben istemiyorum o yuzden çatışma çıkıcak biraz biz ikimiz çıkcaz alsak begensek siz para verin diyorum anneme tabi ya en pahalılarını alın diyor off ya kayınvalıdede gelcekBen evlenirken 9 lu oturma grubu ve vitrin takımı almıştım kirada oturacaktık.Kiradayken salonum 26 metrakareydi rahat rahat almışım hiç düşünmemiştim kiracıyım diye.Şonra kendi evimizi aldık eşyaları koyacak yer bulamıyorum :)) Başka eve çıkıcam artık baktığım evi biraz büyük bakacağım mecbur
Yok canım nerde,fırsat bile olmadıydı.Balayımı geçen sene bu vakitte 2 yaşındaki kızım ve 4 aylık karnımdaki bebişimle gittim.Ama güzel bir tatil geçirdim.Hamile olmama rağmen sorun yaşamadım kızım da sorun çıkarmadı hiç arabada.20 gün gezdik ve bu süre zarfında 5.500 km yol yaptık
En güzel sevgi evlat sevgisi Allah isteyen herkese nasip eyleyin o duyguyu yaşamayı.
ben istemiyorum o yuzden çatışma çıkıcak biraz biz ikimiz çıkcaz alsak begensek siz para verin diyorum anneme tabi ya en pahalılarını alın diyor off ya kayınvalıdede gelcek
Ohhh ne guzellll :)
20 gun tatil ne demek ya super
bak ya simdi iyice ozendim yaaa evlenmek istiyoruuuuum :)
Önce okulunu bitirmeyi unutma ama:)) çünkü bu hayatta hiçbirşey parasız olmuyor ayaklarının üstünde dur önce gerisi geliyor zaten
Mezun olmama 3 yil var
Ondan sonra 1 yil da avukatlik staji var
Ohooooooo
ooo kızlar ne güzel kaynatmışsınız
bende bugün bankaya gittim dönüşte komşumuz bizdeydi
şimdi size bir bakayım dedim
Ya gokben 7 aylikti değil mı senin bebis gece uykusu nasil nezaman düzene girdi uykusu
Evet 7 aylık.Canım kızımda doğduğu günden beri hiç sorun yaşamadım.Ne gece ne gündüz.Uyuttummu uyur,yedirdimmi yer.Gece uykumuzda çok düzenli ilk zamanlar akşam yatardı sabah ezanında kalkardı emmek için.Şimdi de gece ara sıra kalkıyo emiyo yatıyor sıkıntı çekmiyorum yani ama büyük kızım çok zorlu geçti.Kolik vardı gece gündüz devamlı ağladı,uyumadı,emmedi.Elimden de hiçbirşey gelmiyordu.Doktorlara götürdüm,özel hastaneydi 1 gün doktor gözlem odasında tuttu ve ağlamasını duydu tabi ama o bile hiçbirşey yapamadı herşeyi denedi ama yok sadece allah sabır ve kolaylık versin dedi üzülerek.Tam bir zombi gibiydim.Ben stresin üzüntünün çocuğa yansıdığı kanısıdayım sen ne kadar mutlu ve huzurlu oluyorsan bebek de öyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?