Evet canım katılıyorum kesinlikle stres çok yansıyor ama benimde elimde olmayan seyler oluyo cogu zaman yansıtmalara çalışsamda olmuyo iste ... Uykusuzluk kv birlikte oturmak gunduz dinlenememek falan beni öyle yoruyo ki bazen bakıyorum her saat uyaniyo bazen saatlerce uyumuyo şaşırıyorum bı bebek 8 9 saat nasil dayanır diyorum maximum 2 saatte bı uyaniyo şimdide son 3 gündür ... 5 aya daha 3.5 aymiz var inanmıyorum
Her bebek farklıdır canım.Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım saatlerde ağlıyordu bağıra bağıra ve anlam veremiyordum.Kayınvaliden falan yardımcı olmuyor mu ya da eşin
Kızımda agliyo ama saatlerce ve susturulmicak kadar değil çok şükür karın ağrısı oluyo sesler geliyo karnından yavrumun kolik dedi Dr ama kolikte sürekli ağlama olmaz mı bizimki kolik mı bilmiyorum ki
Boşver canım şimdiden düşünme sen bunları zamanı gelince düşüneceksin nasılsa
Benden bugünlük bu kadar kızlarım uyandı parka gidiyoruz
Gunaydın kk kızları:) Bende kahvaltımı yaptım oturuyorum keyfime diyecek yok ama biraz karnım ve belim ağrıyor:)aaaay'cım inşallah işlerin rast gider..:)
çok teşekkürler canım sağol duaların için
selam kızlar
çok güzel bir haber aldım şimdi sizinle paylaşmak istiyorum
bir arkadaşım hamileydi ve tansiyonu çok yükselmişti 18 gün önce
mecburi doğum yapmak zorunda kaldı yaklşık 1 ayı varken bebeği sezeryanla aldılar ve küvöze koymuşlardı ve bugün çıkmış normal odadaymış şimdi çok mutlu oldum aklımın bir köşesini hep meşgul ediyordu
hoşgeldin fatma bebek
canım nasıl geçti iş görüşmen[/I markete girdik form doldurduk ordan giyim magazasına gıttık tamam pazartesi ararız dediler eleman lazım dedıler baklaım nolur dukkan kucuk gıyım yaparım dıye dusundum zaten yemek bızden sıgorta yok 450 maas satıs yaparsam 500 hayırlısı
Düzenleyen: aaaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?