Arkadaşı olmayanlar

Her bebek farklıdır canım.Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım saatlerde ağlıyordu bağıra bağıra ve anlam veremiyordum.Kayınvaliden falan yardımcı olmuyor mu ya da eşin

Her bebek farklıdır canım.Seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım saatlerde ağlıyordu bağıra bağıra ve anlam veremiyordum.Kayınvaliden falan yardımcı olmuyor mu ya da eşin

Kızımda agliyo ama saatlerce ve susturulmicak kadar değil çok şükür karın ağrısı oluyo sesler geliyo karnından yavrumun kolik dedi Dr ama kolikte sürekli ağlama olmaz mı bizimki kolik mı bilmiyorum ki
Esim çok destek oluyo şükür ama kv sözleriyle tavirlariyla köstek oluyo sadece beni stres yapanda o ya zaten

Son düzenleme:
Kızımda agliyo ama saatlerce ve susturulmicak kadar değil çok şükür karın ağrısı oluyo sesler geliyo karnından yavrumun kolik dedi Dr ama kolikte sürekli ağlama olmaz mı bizimki kolik mı bilmiyorum ki

Canım gaz sancıları oluyorsa masajı bol bol yap.Çok faydası oluyor bebek yağıyla veya zaytinyağıyla banyodan sonra mutlaka yap.Normal olarak da devamlı ayaklarını karnına doğru hareket ettir ben çok faydasını gördüm gaz konusunda

günaydın kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım arkadaşla iş için dışarı çıkıcaz bizde

Gunaydın kk kızları:) Bende kahvaltımı yaptım oturuyorum keyfime diyecek yok ama biraz karnım ve belim ağrıyor:)aaaay'cım inşallah işlerin rast gider..:)

selam kızlar
çok güzel bir haber aldım şimdi sizinle paylaşmak istiyorum
bir arkadaşım hamileydi ve tansiyonu çok yükselmişti 18 gün önce
mecburi doğum yapmak zorunda kaldı yaklşık 1 ayı varken bebeği sezeryanla aldılar ve küvöze koymuşlardı ve bugün çıkmış normal odadaymış şimdi çok mutlu oldum aklımın bir köşesini hep meşgul ediyordu
hoşgeldin fatma bebek

Gunaydın kk kızları:) Bende kahvaltımı yaptım oturuyorum keyfime diyecek yok ama biraz karnım ve belim ağrıyor:)aaaay'cım inşallah işlerin rast gider..:)

çok teşekkürler canım sağol duaların için geldim markete girdik form doldurduk ordan giyim magazasına gıttık tamam pazartesi ararız dediler eleman lazım dedıler baklaım nolur dukkan kucuk gıyım yaparım dıye dusundum zaten yemek bızden sıgorta yok 450 maas satıs yaparsam 500 hayırlısı

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün canım çok geçmiş olsun sevindim hadi iyiymiş

sağol canım
inş. sende hakkında hayırlı olan seveceğin bir iş bulursun

ben bugün evdeyim canım
yaptığım birşey yok vakit öldürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…