İnşallah hayırlısıyla alınırsın canım.Allah gönlüne göre versin canım..
Selam kizlar ben geldim ne var ne yok keyifler nasil nasil geçiyor haftasonu çokmu oldu sorular :))
iyilik sizden naber senin nasıl geçiyor çok sıkıcı birgün
Benimde aynen aglasammi gulsemmi saçma sapan bı Halim var niye sıkıcı senin icin
yapcak bişey yok zaman gecrcek bişey oynadıgınız bildgnız oyun vrmı yada evde zamn gecrmek için napıyosunuz
Benimde aynen aglasammi gulsemmi saçma sapan bı Halim var niye sıkıcı senin icin
yapcak bişey yok zaman gecrcek bişey oynadıgınız bildgnız oyun vrmı yada evde zamn gecrmek için napıyosunuz
Sana bekarlar cevap versin canım.Çünkü bizim boş vaktimiz pek olmuyor ama ben oyun oynamasını çok seviyorum hamileyken bi ara umaykut diye bir oyun oynuyordum baktım sonu yok,herşeyi geçiktiriyorum zorda olsa oynamıyorum şimdi.
Sana bekarlar cevap versin canım.Çünkü bizim boş vaktimiz pek olmuyor ama ben oyun oynamasını çok seviyorum hamileyken bi ara umaykut diye bir oyun oynuyordum baktım sonu yok,herşeyi geçiktiriyorum zorda olsa oynamıyorum şimdi.
teşekkürler sagol canım
ne oyunu tatlım benim yavru zamanimin cogunu aliyo zaten ee bide yemek günlük temizlik falan var yardım etme falan aradada kv laf çakmalarını dinliyorum aksam da esimle geçiyor zaman bulunca hemen nete giriyorum telden oda pc ye oturmak nerdeeeee sen nası geçiriyosun zamanini
Kendimden alıntı yapmış gibi oldum ayyy tatlım bu msj sanaydi
Kızlar benim yardımaihtiyacım var bir konuda tira sanırım senin bilgin varmış bu konuda.Açıköğretim okumak istiyorum.Bugün birşeyler duydum yeterlilik sınavı gibi birşey oluyormuş o sınavı verirsen belge veriliyormuş camilerde falan görev yapabiliyormuşsun.Bu konuda bilgisi olan var mı???
iyi pazarlar kızlar
nasılsınız bakalım keyifler nasıl bugün...
merhabalar bende 2 hafta önce evlendim ve başka bi şehre gelin geldim burda eşimden başka kimsem yok
Hangi şehirdesin??
merhabalar bende 2 hafta önce evlendim ve başka bi şehre gelin geldim burda eşimden başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?