Arkadaşı olmayanlar

Evet siz çok kitap okuyup ezberliyorsunuzdur.Kolay bir bölüm değil kolay gelsin

Kitap okumayi da severim en son Elif Safak - Ask kitabini okudum
Ondan once Ahmet Umit - Bab ı Esrar ı okumustum
Simdi de Resit Haylamaz - Muminlerin En Mumtaz Annesi Hz Aise kitabini okuyorum

Canim diger konularini da okudum da
Kizinin hircinlik durumu nasil oldu?

Bayağı düzeldi canım pedagoga götürmüştüm o da konuşamamasına bağlamıştı.Gerçektende öyleymiş şuan konuşmasıda ilerliyor ve hırçınlığıda geçiyor.Kardeşi zaten çok büyük etken oldu.Onu çok seviyor ve onunla birlikte çok değişim gösteriyor.Zaten pazartesi de anaokuluna yazdırıyorum inşallah daha da fayda sağlayacağım.

Cok sevindim canim
Kizlarinin yaslari kac ?

2.5 yas var aralarinda
Esin sana yardimci oluyor mu cocuk bakimi konusunda?

Ben evlendiğim zaman ne yemek yapmasını biliyordum nede çocuk bakmmsını.Büyük kızım kolikli bir bebeklik geçirdi çok zor zamanlar geçirdim.Bu zamanda hep kızıma eşim baktı öyleki kızım ben, emmek istemezdi eşimin parmağını emer onunla uyurdu.Hala da öyle baba düşkünü kızım:)

İsim dusundunuz mu? :)
Diger ogullarinin ismi ne merak ettim sakincasi yoksa :)

DÜŞÜNDÜK CNM .İNŞALLAH [YAMAN]OLACAK.DİĞER OĞLUŞLARIMIN İSMİ BÜYÜK OĞLUM 11 YAŞINDA ADI ERMAN .KÜÇÜK OĞLUM 7 YAŞINDA ADI YAĞIZ .YANİ ERMAN-YAĞIZ-YAMAN ÜÇLÜSÜ OLACAKLAR İNŞALLAHHHHHH

sagolun kızlar tşk ederım..evet ham,leyim 2ci ogluma şukulrer olsun...28aylık oglum var biride yolda.darısı isteyenlerıın başına

canım nasılsın?gozun aydın sendemı hamılesın?allah analı babalı buyutsun kuzum

NABER CNM NASILSIN ? HAYIRLISI OLSUN 2. BEBİŞİN GELİYOMUŞ.CİNSİYETİ BELLİMİ TATLIM ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…