Arkadaşı olmayanlar

NABER CNM NASILSIN ? HAYIRLISI OLSUN 2. BEBİŞİN GELİYOMUŞ.CİNSİYETİ BELLİMİ TATLIM ?

iyiyim canım bende seni gordum hemen geldım buraya...ıyıyım canım sen nasılsın.evet hamıleyım oglum olucak teyzesi.senınde hayırı ugurlu olsun bitanem

Çok güzel isimler.3 erkek çocuk birde koca etti 4 Allah kolaylık versin :)))

bu arada kızlar kendimi tanıtayım 24 yaşında 4 senelik evli bir bayanım.
ev hanımıyım calışmıyorum azeriyim yeni türk vatandaşı oldun.
1oğlum var dünyalar tatlısı ve biride yolda..
bu kadar sizleride tanıya bilirmiyim

çok güzel isimler.3 erkek çocuk birde koca etti 4 allah kolaylık versin :)))

sağol cnm.amin inşallah ama canım kocam çok yardımcı onu saymıyorum kocişim sorun değil o benim destekçim .zaten öyle olmasaydı 3.yü yapmazdım heralde allah onu başımdan eksik etmesin .:123:

gozun aydın canım cok sukur...dogum ne zaman?
benımkı seneye ocakta

SAĞOL TATLIM.DOĞUM ALLAH NASİP EDERSE HAYIRLISIYLA 15-20 ARALIK ARASI BAKALIM NOLCAK AZ KALDI 2,5 AYIM VAR.ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIM SAĞLIKLA İNŞALLAH

sağol cnm.amin inşallah ama canım kocam çok yardımcı onu saymıyorum kocişim sorun değil o benim destekçim .zaten öyle olmasaydı 3.yü yapmazdım heralde allah onu başımdan eksik etmesin .:123:

Evet kocalarımız destekçi olmasa kesinlikle bende düşünemezdim.

Ben 22 yaşındayım ev hanımıyım 2 kızım var bu kadar

SAĞOL TATLIM.DOĞUM ALLAH NASİP EDERSE HAYIRLISIYLA 15-20 ARALIK ARASI BAKALIM NOLCAK AZ KALDI 2,5 AYIM VAR.ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIM SAĞLIKLA İNŞALLAH

az kalmış canım..ınşallah bır avazda dogurursıun canım...amın canım

Way be ise bak :)
Ben de yemek yapmasini bilmiyorum hehe

Erman-Yagiz-Yaman super olmus canim ya
Allah bagislasin

Ben de 20 yasimdayim universite hukuk ogrencisiyim

yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar nasılsınız kızlar ne var ne yok napıyorsunuz

Way be ise bak :)
Ben de yemek yapmasini bilmiyorum hehe

Canım daha zamanın var öğrenirsin ama mutlaka öğren birşeyler.Ben ilk evlendiğim zamanlarda çok zorluk çektim.Ev işi bilmem yemek bilmem üstüne üstün birde hamilelik eklendi.Annem çalışıyordu akşamdan akşama uğrayabiliyordu.Kayınvalide uğramazdı.Hamileliğin başı çok sıkıntılı geçti yataktan kalkamıyordum akşam eşim gelse de bir çorba içsem derdim

Ben nakarna yapabiliyorum yetmez mi :))))
Ev isi de bilmem hic :))
Ama simdi yurtta kaliyorum yerleri filan siliyorum ama :
Bazen de bulasik yikiyorum hehe
Sen evlenir evlenmez hamile kalmissin demek
Balayina gitmis miydiniz

bende yemek bilmiyorum annem aç kalırsınız diyor bende gelir sizde yeriz diyorum takılıyorum ama bakıyorumda bızım ustumuzde yeni gelin var hamur işlerini döktürür yemekler falan imrenirim hatta arkadasının bırı bız tost yıyoruz demiş utandım dedım benım eşimde bunu demesin diye öğrenmem gerekiyor ama yapmayı sevmiyorum ev işide dahil adını duydummu çıldırırım önceden hergün makına tutulurdu şimdi istemiyorum

Ben nakarna yapabiliyorum yetmez mi :))))
Ev isi de bilmem hic :))
Ama simdi yurtta kaliyorum yerleri filan siliyorum ama :
Bazen de bulasik yikiyorum hehe
Sen evlenir evlenmez hamile kalmissin demek
Balayina gitmis miydiniz

Yok canım nerde,fırsat bile olmadıydı.Balayımı geçen sene bu vakitte 2 yaşındaki kızım ve 4 aylık karnımdaki bebişimle gittim.Ama güzel bir tatil geçirdim.Hamile olmama rağmen sorun yaşamadım kızım da sorun çıkarmadı hiç arabada.20 gün gezdik ve bu süre zarfında 5.500 km yol yaptık

Bende öyleydim canım okulu bahane ederdim sofradan yediğim gibi kalkar odama kaçardım.İş başa düşünce mecbur öğreniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…