NABER CNM NASILSIN ? HAYIRLISI OLSUN 2. BEBİŞİN GELİYOMUŞ.CİNSİYETİ BELLİMİ TATLIM ?
DÜŞÜNDÜK CNM .İNŞALLAH [YAMAN]OLACAK.DİĞER OĞLUŞLARIMIN İSMİ BÜYÜK OĞLUM 11 YAŞINDA ADI ERMAN .KÜÇÜK OĞLUM 7 YAŞINDA ADI YAĞIZ .YANİ ERMAN-YAĞIZ-YAMAN ÜÇLÜSÜ OLACAKLAR İNŞALLAHHHHHH
amın canım nasıl gecıyor hamilelık kac aylık oldun canım
çok güzel isimler.3 erkek çocuk birde koca etti 4 allah kolaylık versin :)))
gozun aydın canım cok sukur...dogum ne zaman?
benımkı seneye ocakta
sağol cnm.amin inşallah ama canım kocam çok yardımcı onu saymıyorum kocişim sorun değil o benim destekçim .zaten öyle olmasaydı 3.yü yapmazdım heralde allah onu başımdan eksik etmesin .:123:
bu arada kızlar kendimi tanıtayım 24 yaşında 4 senelik evli bir bayanım.
ev hanımıyım calışmıyorum azeriyim yeni türk vatandaşı oldun.
1oğlum var dünyalar tatlısı ve biride yolda..
bu kadar sizleride tanıya bilirmiyim
SAĞOL TATLIM.DOĞUM ALLAH NASİP EDERSE HAYIRLISIYLA 15-20 ARALIK ARASI BAKALIM NOLCAK AZ KALDI 2,5 AYIM VAR.ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIM SAĞLIKLA İNŞALLAH
Way be ise bak :)Ben evlendiğim zaman ne yemek yapmasını biliyordum nede çocuk bakmmsını.Büyük kızım kolikli bir bebeklik geçirdi çok zor zamanlar geçirdim.Bu zamanda hep kızıma eşim baktı öyleki kızım ben, emmek istemezdi eşimin parmağını emer onunla uyurdu.Hala da öyle baba düşkünü kızım:)
DÜŞÜNDÜK CNM .İNŞALLAH [YAMAN]OLACAK.DİĞER OĞLUŞLARIMIN İSMİ BÜYÜK OĞLUM 11 YAŞINDA ADI ERMAN .KÜÇÜK OĞLUM 7 YAŞINDA ADI YAĞIZ .YANİ ERMAN-YAĞIZ-YAMAN ÜÇLÜSÜ OLACAKLAR İNŞALLAHHHHHH
bu arada kızlar kendimi tanıtayım 24 yaşında 4 senelik evli bir bayanım.
ev hanımıyım calışmıyorum azeriyim yeni türk vatandaşı oldun.
1oğlum var dünyalar tatlısı ve biride yolda..
bu kadar sizleride tanıya bilirmiyim
Way be ise bak :)
Ben de yemek yapmasini bilmiyorum hehe
Canım daha zamanın var öğrenirsin ama mutlaka öğren birşeyler.Ben ilk evlendiğim zamanlarda çok zorluk çektim.Ev işi bilmem yemek bilmem üstüne üstün birde hamilelik eklendi.Annem çalışıyordu akşamdan akşama uğrayabiliyordu.Kayınvalide uğramazdı.Hamileliğin başı çok sıkıntılı geçti yataktan kalkamıyordum akşam eşim gelse de bir çorba içsem derdim
yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar nasılsınız kızlar ne var ne yok napıyorsunuz
Canım daha zamanın var öğrenirsin ama mutlaka öğren birşeyler.Ben ilk evlendiğim zamanlarda çok zorluk çektim.Ev işi bilmem yemek bilmem üstüne üstün birde hamilelik eklendi.Annem çalışıyordu akşamdan akşama uğrayabiliyordu.Kayınvalide uğramazdı.Hamileliğin başı çok sıkıntılı geçti yataktan kalkamıyordum akşam eşim gelse de bir çorba içsem derdim
Ne olsun
Ben okuldayim oylee dersler fln :)
Ben nakarna yapabiliyorum yetmez mi :))))
Ev isi de bilmem hic :))
Ama simdi yurtta kaliyorum yerleri filan siliyorum ama :
Bazen de bulasik yikiyorum hehe
Sen evlenir evlenmez hamile kalmissin demek
Balayina gitmis miydiniz
bende yemek bilmiyorum annem aç kalırsınız diyor bende gelir sizde yeriz diyorum takılıyorum ama bakıyorumda bızım ustumuzde yeni gelin var hamur işlerini döktürür yemekler falan imrenirim hatta arkadasının bırı bız tost yıyoruz demiş utandım dedım benım eşimde bunu demesin diye öğrenmem gerekiyor ama yapmayı sevmiyorum ev işide dahil adını duydummu çıldırırım önceden hergün makına tutulurdu şimdi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?