Arkadaşı olmayanlar

selam kızlar
ne yaptınız bu gün bakalım
ben annemle yengeme gittim halamda geldi beraberdik hepimiz güzel geçti

selam kızlar
ne yaptınız bu gün bakalım
ben annemle yengeme gittim halamda geldi beraberdik hepimiz güzel geçti

Selam canım bizde bugün esim ve kizimla ormana yürüyüşe gittik 2 saate yakın yürüdük galiba bebegim usuttu agliyo biraz uyumuyo pişman oldum ciktigimada hava da gunesliydi ama hafifde rüzgar vardı

Selam canım bizde bugün esim ve kizimla ormana yürüyüşe gittik 2 saate yakın yürüdük galiba bebegim usuttu agliyo biraz uyumuyo pişman oldum ciktigimada hava da gunesliydi ama hafifde rüzgar vardı

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar...
yeni hafta hepimize güzellikler getirsin

Herkese tünaydınn.Semese geçmiş olsun canım bebişine dikkat et.Aslında güzel birşey yapmışsın.Bebekler kırkı çıkınca hemen ev gezmesine başlanıyor oksijensiz evlere sokuluyor.Ara sıra bu şekilde orman havası iyi olur ama tabi dikkat etmek lazım havası daha sert olur ormanların.Bugün benim çok işim var kızlar,kızımın anaokuluna yazdırıcam bugün onun işlemleriyle uğraşıcam.Size güzel sohbetlerr

TEsekkurler canım evet orman havası sert ama iste sevmiyoruz bizde esimle kalabalıkta alışveriş merkezi falan gezmeyi ama çok şükür bugün daha iyi uykumuzuda yavaş yavaş düzenliyoruz gokbencim emeklerim sonuc veriyo çok şükür ..

Sanada Allah kolaylık versin canım işlerinde...

iyi akşamlar herkese iki gündür giremiyordum ne var yok kızlar çalışıyorum

selam kızlar diycem ama topik terkedilmiş gibi
nerelerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz bakalım

k.k da yeniyim,henüz 1 arkadaşım var :) ben de arkadaşı olmayanlar sınıfına giriyor muyum :))))))))99

ay burda da kimse kalmamış,nerye gitsem ıssızları oynuyo ((((

arkadaşı olmayanlarda bile arkadaş yok yawww :)))))))))99

Nasılsınız kızlar.Ben çok yoğundum birkaç gündür kreş hazırlıkları alışverişiyle uğraştım.Sabah kızı yolladım servisle bakalım bugün evi temizleme niyetim var tabi tembelliği bırakabilirsem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…