yeni arkadaşlık edinmek isterim tabiki bende ögrenciyim herkesde ankaradaböyle bir sorunum yok ama yeni arkadaşlar edinmek de isterim. ankaradayım, öğrenciyim. muhabbet etmek, dertleşmek isteyen buyursun :)
:) ne güzel..odtüdeyim ben, beklerim gezmediyseniz daha önce.
benim hiç arkadaşım yok yalnız olanlar arkadaşı olmayanlar gelin burda tanışalım kaynaşalım benim gibi kendini yalnız hissedenler[/QUOT
demek bu klupte yalniz olan sadece ben degilim evet bende tanisib kaynasmayi cok istiyorum klupte hic arkadasim olmadigi icin cok sikici insALLAH bu topikden kendime bir arkadas edine bilirim
benim hiç arkadaşım yok yalnız olanlar arkadaşı olmayanlar gelin burda tanışalım kaynaşalım benim gibi kendini yalnız hissedenler[/QUOT
demek bu klupte yalniz olan sadece ben degilim evet bende tanisib kaynasmayi cok istiyorum klupte hic arkadasim olmadigi icin cok sikici insALLAH bu topikden kendime bir arkadas edine bilirim
tabıkıde tanısalım ben açıklise okuyorum öğrenciyim 21 yasındayım peki siz
tabıkıde tanısalım ben açıklise okuyorum öğrenciyim 21 yasındayım peki siz
turkcem o kadar iyi olmadigi icin aciklise ne onu anlamadim.ben azeriyim 9-cu sinifta okuyorum 15 yasindayim.belki kucuk oldugum icin kendime arkasam edinemedim.
turkcem o kadar iyi olmadigi icin aciklise ne onu anlamadim.ben azeriyim 9-cu sinifta okuyorum 15 yasindayim.belki kucuk oldugum icin kendime arkasam edinemedim.
yani liseyi dısardan okuyorum demek canım olsun ögrenrsn cnım sorun degıl yok yastan degıl benmde arkadasım yok
yani liseyi dısardan okuyorum demek canım olsun ögrenrsn cnım sorun degıl yok yastan degıl benmde arkadasım yok
kuzeniniz felandami yok sohbetlesicek dertlesicek ?
kuzeniniz felandami yok sohbetlesicek dertlesicek ?
benden kucukler kuzenlerım
Benimde yok arkadaşımIstiyorum çok ama olmuyor çok sıcak kanlıyımdır hep öyle derler ama nedense hiç arkadaşım yok
Ben hemen arkadas sahibbi olurum fakat kısa surer cunku cok cabuk sıkılırım
Mrhaba nasılsın, ben varım tanışalım..
benim arkadaşlarım da birer birer ellerimden kayıp gidiyor bu aralar....hep şans veren bazı şeyleri görmezden gelen taraf olmak istemediğim anda bi bakıyorum arkadaşlık fln kalmamış...hep benim tek taraflı çabam var ortada...kendi sıkıntısı olduğunda saatlerce anlatanlar benim ihtiyaç duyduğum anda ortada yoklar ya da anlam vermediğim kıskançlıklar girmiş araya ya da laf sokmalar başlamış.... ve bunlar 12- 13 senelik arkadaşlarım...bende herşeyin eskisi kıymetlidir...ama sanırım yeni temiz bi sayfa açmak gerekiyo hayatta bazen....
birbirini kardeşi gibi gören yanlızca iyiliği için eleştiren, kıskanmayan, yüzünü güldürmeye çalışan şu dizilerde olan dostluklar var ya öyle ilişkiler kurmak istiyorum etrafımda....ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?