- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.114
- 1.123
Taktiğe bile gerek yok, hesabını kapat bitti gitti, yüzünü bile görmediğin bir adama karşı sorumluluğun yok.ay valla ya beni bulursa diye korkuyorum o yüzden taktik yapıp kaçayım diyorum... korktum şimdi iyice
Bugün de bişi öğrendim çok şükürkaçıngan bağlanma stili diye yazarsanız çıkar
Hesabını kapat nosunu engelle nerden bulcak kız korkma
ay size özelden yazsam olur mu korktuğum bir konu var daTaktiğe bile gerek yok, hesabını kapat bitti gitti, yüzünü bile görmediğin bir adama karşı sorumluluğun yok.
ay güldürdünüzBugün de bişi öğrendim çok şükür
Ben senin tavrında sıkıntı görmedim çocuk bi değişik yavaş yavaş kaçıngan sen
Bugün de bişi öğrendim çok şükür
Ben senin tavrında sıkıntı görmedim çocuk bi değişik yavaş yavaş kaçıngan sen
Yazabilirsin benim özelim açıkay size özelden yazsam olur mu korktuğum bir konu var da
Adam borderline olmasa hoşa giderdi tabi ama sevgilisi olan insanlar için yine de sorun olurdu.Nedense bana çok masumane geldi çocuğun tavırları. Etkilenmiş belli ki, gerçekte de görüşmek istiyor da; konu sahibi ekstra endişeli. Ya da ben hala 90’larda yaşadığım güven duygularını özlüyorum da hoşuma gitti bu ilgi ne bileyim
benim en yakın arkadaşlarımdan birine yıllarca eski sevgilisi musallat oldu, elim ayağım titredi şu an yorumları görünce o kadar diyimNedense bana çok masumane geldi çocuğun tavırları. Etkilenmiş belli ki, gerçekte de görüşmek istiyor da; konu sahibi ekstra endişeli. Ya da ben hala 90’larda yaşadığım güven duygularını özlüyorum da hoşuma gitti bu ilgi ne bileyim
tamam paylaşayım.Arkadaşınız benim ödümü kopardı
Ben olsam bu durumu çevremden birileriyle paylaşırım(anne, baba, abla, abi vs). Adınızı ve okuduğunuz bölümü biliyor, bir de küçük bir yerde yaşıyorsanız eğer sizi bulması hiç mi hiç zor olmaz. Avmye yakın oturduğunuzu da biliyor
10 yıl kadar önce benzer bir durum yaşamışlığım var. Böyle tipler köşe bucak kaçsan da bir şekilde buluyorO yüzden mutlaka BİR YAKININLA PAYLAŞMALISIN
geçen gün bana yolda yürürken yürüyen her kızın gözlerinin içine ya bensem diye baktığını dedi
Ben de öyle düşünüyorum, aniden kesersem iyice kafaya takar. sebep arar.Bence siteye gırmeyı azaltarak baslayabılırsınız. Bi anda ortadan kaybolursanız daha cok kafasına takar mı acaba dıye dusundum ama ısım ve ilden de sıze ulasması mumkun degıl. Yıne de bence kırmamak takıntı haline getirmemesi için yavas yavas yazamıyorum odaklanamıyorum bıraz uzaklasacagım gıbı bırakabılırsınız siteyi.
Takıntı haline getirse ne olacak, ne yapabilir?ben de direkt iletişimi kesmeyi düşündüm ancak başıma bela alırım diye korktum çünkü yaklaşımı değişti, günlük ders saatlerini rapor etmek ve dersler hakkında konusuyorduk normalde, bir iki dertleştik bir anda hayatının en değer verdiği insanları arasına koymaya başladı beni. takıntılı yapısı korkutuyor. forum hesabımı da mı silsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?