arkadaşım beni biraz ürküttü

Çok geçmiş olsun... Telefon numarasından bile her bilgiye ulaşılması çok zor diye zannediyordum ama dediğiniz gibi mesleğiyle alakalı bir durum olabilir...

Hakkınızda bildikleri ile sizi bulamaz ama yinede önünü kesin bu durumun zira araştırıyor belli ki,bulmaya çalişıyor.
Yerinizde olsam üyeliğimi kapatır çıkardım forumdan. Gerekiyorsa yeni üyelik alın,elzemse bu kişiyle görüşmeyecek şekilde devam edin.
Takıntı iyi değil,günümüzde bu tip insanların reddedildiklerinde neler yaptıkları bariz. Boşverin uzaklaşmanız en iyisi,zaman geçtikçe daha çok detay öğrenmeye çalışacak,belki boşluğunuza gelip söyleyeceksiniz,sizi bulmaya 1 adım daha yaklaşacak. Ne gerek var ki bu strese girmenize tamda sınav üstü?

Eğer birlikte çalışmaya devam ederseniz fark etmeden hakkında daha fazla bilgi verebilirsin dikkat etmeye çalışsanda. Sağlıklı bir durum değil, forum üyeliğin dahil herşeyi kapat.

Yavaş yavaş değil hemen kesmelisin irtibatını. Normal bir durum yok. Tedbirli olmak herzaman iyidir.
Yani şu sebeple birdaha olmayacağım gibi birsey söyleme. Direk kes irtibatini. Sil heryerden hesabını falan. Gerekirse kaydolduğun mail hesabını da değistir.

Umarim telefon numarani vermemişsindir.verdiyesen bile hattini,forum üyeliğini kapattir.ciddi ciddi takintili bir tip ve belli ki seni araştırıyor. Bazi insanlar bilişim işlerinde çok başarılı internet uzerinden istedikleri bilgiye erişip ip numarasindan bir sürü şeye ulaşabiliyor. Eşimin bi arkadaşı var meslegi ile de alakali ama adamın bilgisayar ve internet üzerinden yapamayacağı bişey yok ama o kötüye kullanacak biri değil .ama bu arkadaş bana çok masum ve normal gelmedi daha fazla bilgi verme ve iletişimi kes.belki başta sanada guzel geldi konuşmak,dertlesmek ama ortada normal bi insan yok.bu tip takintili tipler sonra reddedilme psikolojisi ile kötü şeyler yapabiliyor maalesef.

Sen pimpirikli değilsin, ikinizin sevgilisi varken bu konuşmalar hoş olmamış. Lütfen mesafeni koy en koşa zamanda

Anlattıklarınız beni de rahatsız etti,karsınızdakini tanımadan yorum yapmak yada takıntılarının boyutunu tespit etmek zor ama ben olsam ani bir şekilde kestirip atmak yerine biraz yanlış yönlendirmeler yaparak iletişimi kesmeyi bir sürece yayardım(çok da uzatmadan).Yasadıgım şehirden tasınmam gerektiğini,eğer inandırıcı olacaksa söz konusu sınav yerine başka bir alana ilgi duydugumu vs vs

Hesabı direkt kapatsan. Yeni hesapla farklı isim kullanarak o foruma girsen olmaz mı

Merhabalar
biran önce atın kurtulun
ne yaptınız merak ettim
İnşallah kafaya falan takmaz gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…