Arkadaşım beni tehdit ediyor.

kaç yaşındasınız bilemiyorum tabii ama bence uzak durun.ben pek tekin biri olduğunu sanmıyorum.neden görüşüyorsun ki, görüşmeye devam etme

oooo. kızda var birşey. yanmışsın sen...lezbiyen olabilir.
görüşme. kes. tehdit ederse,seni ailene şikayet ederim rahat bırakmazsan karakolluk olursun de. korkut...

o da beni sırlarımı herkese anlatmakla tehdit ediyor.ben onu tehdit etsem de birbirimizi çok iyi tanıyoruz cocukluktan beri.aile yapımı falan biliyor.hiç korkmaz benden.

18 yasındayım kızlar. korkuyorum,beni engellemesinden,arkadaslarım ailemle aramı acmasından tehditlerinden korkuyorum.oyuzden gorusmey e devam ediyorum.

o da beni sırlarımı herkese anlatmakla tehdit ediyor.ben onu tehdit etsem de birbirimizi çok iyi tanıyoruz cocukluktan beri.aile yapımı falan biliyor.hiç korkmaz benden.

de o zaman onunda sırları vardır. sen benimkileri söylersen bende seninkileri söylerim de. hodri meydan buyur söyle de. bakalım diyebilecek mi.

çok sasırdım yaa o kadar yıllık arkadasınn seni nasıl tehdit edior yok ailene sölicem yok üniversiteyi kazandırmıcam die ne yalan sölim bana da pek tekin gelmedi canım..bayagı bayagı seni kıskanıo gibi geldi bana..hem o.. musun sen demek ne demekse erkekle her konuşan öle mi oluyomuş.. akannehir

bence uzak dur en fazla tehdit eder.ne sırrın olabilir ki bu kadar saklayacak.bu daha vahim bence.

eskiden bir erkek arkadasmla kotu syler yasamıstık.o da beni tehdt etmişti kotu gunler geçirmiştim.
ordan biliyorum diyor sen ben i tehdit edemezsn geçmişte gördük neler oldugunu diyor.
o eskidendi hem iyi ki olmuş da gozum açıldı şimdi pişman değilim hem geçti gitti kaçsene önceydi diyorum.
hayır diyor.restim i çeksemde çekmesem de yapıcakmıs.her ne yapıcaksa...
ozaman diyorum,neden arkadaslıugı surduruyorz? madem birbirimize zarar vericez...
aynı sınftayız aynı servisteyiz aynı yerde oturuyoruz olmuyor diyor.haklı da.mutlaka birbirimizle etkileşm oluypr..

"sen benm sırlarımı açığa vurursan bende senin lezbiyen olduğunu ve bana tacizde bulunduğunu herkese anlatırım hatta bunu sölersem benm tehdit ettiğini benmle ilgili yalanlar uydurucanı sölediğini bu yüsden korkup bu zamana kadar seni idare ettiğimi söler rezil ederim seni" de

o zaman korkucak ve kimseye bişe diemicektir. ayrıca sınıftakilerle aranı bozarsa bozsun senin bu sene önemli senen össye giriceksin arkadaşlarını falan salla derslerine konsantre ol

Sır var işte..hem de cok var.ister aile ister arkadas ister erkekler.
ailemle ilgili herseyi herkese açıklar.
arkadasları çekiştiriyoruz bazen.gider onlara soyler aramı bozar.
erkek arkadaslarımla yasadıklarımı soyler herkese...kendini haklı çıkarır ona attıgım sözde kazıgı anlatır.herturlu beni haksız çıkarır.
kıskandıgı apaçık zaten.söyluyor kendisi de.kıskanırım ben baskasıyla gorusme diyor.

ona söyledim ki zaten.sırf buyuzden idare eediyorum seni diyorum.
bunu bildiği halde, ozaman bu benım daha cok işime gelir diyor.gorursun sen diyor.ben de senin sırlarını soylerm dıyorum.söyle sonucta senınkıler de soylenmiş olacak diyor.

allah allah ne cins kızmış ya nisanların gercek halini zamanla anlıosun bu gibi durumlarda :S

allah allah ne cins kızmış ya nisanların gercek halini zamanla anlıosun bu gibi durumlarda :S

evet.
şuanki durumumuz da şöyle;
onunla hiiiç bir şeyimi paylaşmıyorum.hiçbirşeyi anlatmıyorum.koz olarak kullanabilir.
gel dediginde bahaneler uydurup gitmiyorum.biryere gittiğimde ondan habersiz gidiyorum.yalancı oldum çıktım onun yüzünden.ama beni zorunda bırakıyor.

bırak canım yüz verme anlatma da hiçbirseyini.o senin hakkında sölerse sen de sölersinnn.. umarım hatasını anlarr..ne bu ya çocuk çocuk hareketler

bir de bana hep gerizekalı,köpek,kızım bak... diye hitap ediyor.
baska arkadaslarına gelince aşkım maşkım diyor.
sonrada gelmi ş bana ben sana ne kotuluk yaptm diyor.en kotusunu yaptı hemde.hep herzaman dışladı.her gorusume dogru olsa bile karsı cıktı.sırf bana karsı cıkmak için.hep beni yalnız bıraktı arkadaslarına sattı.
ben de öyle herkesle samimi olmayan bir insanım.oyuzden pek arkadasm da yok.var da bukadar yakın değil işte..

Bu insana siz hayatınızın en önemli sırlarını verdiniz yani????akannehir
Ne yapıyorsunuz anlamıyorum..
Kime ne söyleyecekse söylesin,selam bile vermeyin bence..

salla gıtsın o arkadası öyle arkadas olmaz araya abartılı yanlış ve yalanlarda katarsa felaket yanı ayrıca ne sırrın varsa korkma herzaman ayakta dur ölumlu dunya ayrıca allaha havale et ben öyle yaptım allahından bulucaklar bulmayada basladılar.........::::)))))))
unut o arkadasını ondan hayır olmaz gercekten sahtekarlardan dostluklar yalan sana bışı dıyım çok mutlu ve huzurlu olcaksın gercektende..daha ne arkadaslar bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…