Arkadaşım beni tehdit ediyor.

Ne sırmış bu böyle ya..

Ne yaptın adammı öldürdün,hırsızlıkmı yaptın....En fazla erkek arkadaşınla yakın temasta bulunmuşsundur..

Onuda inkar edersin,yapmadım dersin..

Hiçbirşey ailende ve geleceğinden önemli olamaz..LÜtfen annenle konuş..

Kız kafayı yemiş..Can güvenliğin bile tehlikede olabilir..

Bunları buraya yazdığına göre annenede anlatabilirsin..Ne kadarda kızsa annen sonuçta sonradan düzelir..

Kesinlikle görüşme..Bu kadar kişi sana görüşme diyor..Sen hala arkadaşlarımla aramı bozar diyosun..

Bu şekildede sen bozulucan haberin olsun..

sen daha yeni üyesin,kkyi neden ona anlatiyorsun ki ?

bir de bugun ne giydin cek görelime resimlerini koyup kimligini iyice ortaya seriyorsun

anlasilan senin ondan kurtulmak gibi bir caban yok

iyide senin kk ya girdigini nerden biliyor CADIARZU sakin ben anlatdim deme lmaz: neden anlatiyorsunki herseyini :bbo:

yok kızlar.anlatırmıyım hiç...kk ya girdğimi resim koydugumu hiç birşey i bilmiyor.sadece netten tanıstıklarım demiştim.tabi daha oncedemiştm.şu son zamanlar hiç anlatmıyorum zaten.

canım öncelikle çıok teşekkurler uzun uzun yazdıgın için.
ses kayıt iyi fikir,zaten cogunlukla telde konusuyor bu tehdıtlerını.telde konusurken kaydetmem daha kolay :))

ya allah aşkına, sen bu kızın eline ipleri vermişsin bekliyorsun. . Bir atıl üstüne, sen de onu tehdit et. sırlarım var diyorsun, ne olabilir ki, açıklasa dünyanı karartacak şeyler mi bunlar? ailene söyle, durum böyle böyle, yarın öbür gün bana iftirada atar, onu da bunu da yapar şimdiden haberin olsun de ve yolunu yap önceden. deli deliyi görünce çomağını saklarmış. Pasif durma atak duruma geç bir an evvel.

bence arkadaşın seni kıskanıyor ve başarısız olacağını biliyor senin başarının altında ezilecekmiş gibi hissediyor kendini.ailesi çünkü o zaman bak arkadaşın kazandı sen kazanamadın diyecek anca beraber kanca beraber diyor aklınca. bence kesinlikle o kızdan uzak dur

aynen öyle cnm.kendisi tembeldir.beni de kotuye cekmeye calısıyori.

güzelim küsersın olur bıter,
eger doymazsa onun hakkında sagda solda dedıkodu yaparsın
kötülersın o da nasılsa kötulucekmıs. lezbıyen olmus dersın bısey dersın salla
hayatınla oynatmana deger mı bı mınık kız.sallayıver gıtsın bırak düşünen o olsun.

bu ne ya kanım dondu resmen.. arkadaslıgın a sı bile yok.. ki bu kızın kesin tedaviye ihtiyacı var.. annen baban bile sana bu hakaretleri yapıp sana karısmıyordur.. yok tlfnu niye acmadın yok tehdit ederim kimseyle konusma bide üstüne gittigin yerlere karısıyor.. asıl suc sende ki bir insanı bukadar tepene cıkarmıssın.. bukadar korkak olma YENA'nın dedigi gibi en fazla erkek arkadasınla yakın olmuşsundur onuda inkar edersin.. hem suc gercekten sende ne herseyi anlatıyorsun ya bu devirde kime güven kalmış ki ben ailemin sırrını erkek arkadasımla yasadıgımı böyle bir insana anlatacagım..! bir önce tavrını koy ortaya yoksa öss hayal olur bu yıl sana..

Ayy bu ne yaa ?
ne sanıyor ki kendini ?
sen böyle suspus oturup beklersen ve her dediğini yaparsan daha çoook ağlarsın..

Öncelikle seni tehdit ediyor madem ses kaydı yap ve ona de ki sesini kaydettim seni polise verecem..
içeriye çağırıldığında ailene ne hesap verecen onu düşün'' de.. Artı bunun yanında tehdit ettiğin için cezaya çarptırılıcaksın de..
Bu zamana kadar sustum ama artık haddini aşıyorsun gibi şeyler söyle..

Seni yine tehdit edicektir ama inan bu korkuyu ona verdikten sonra hiç birşey yapamıycaktır..

sakın sinip kalma ezilen üzülen sen olursun..

sevgiler.. yerimseniben

bence en önemlisi tehtitlerini tınlamadığını sansın yani ona tehtitlerini umursamadığını kime ne söylerse söylemesini söyle.yetmezse;yalan yanlış şeyler uydur sende hoş değil biliyorum ama mecbursun.sende onun ailesine kızlarının lezbiyen olduğunu bir tek sana değil başka hem cinslerine de tacizlerde bulunduğunu felan anlatmakla tehtit et.hatta tehdit etme!! direk git ailesinin burnun önüne dikil kızlarının böyle bi kız olduğunu senide zorla arkadaş kalmaya zorladığı ve bunları aileme anlatırsan bende senin hakkında yalan yanlış şeyler söylerim dediğini ve tehtid ettiğini söyle ailesine.öfff biraz baskın ol ya ne yapacan ailenle görüşüp sırlarını anlatmasını mı bekleyecen.hem buda yetmezse artık yapacak bişey yok.iyi bi öneri değil ama sana önerim bu dediklerim ve diğer arkadaşlarında dedikleri yetmiyosa dola kızı eline daha ne diyeyim yani iyice bi tokat manyağı yapma zamanı gelmiş demektir biraz makyaj lazım tabi.ben olsam bu kadar dayanamazdım bu pişkinliğe.

tam bi dengesız kız ondan herşey beklenır uzak dur yanıı bıranonce kopar butun baglarını

bak canım bütün yazılarını okudum bu arkadaşının sana hissettiği duygular yalnızca kıskançlıktan ibaret...bi şekilde ondan üstünsün sanırım ya güzellik yönünden ya maddi yönden yada başarı yönünden..bu arkadaşta sürekli sana kaba davranarak tehdit ederek,dışlayarakseni çökertmeye yada en azından demoralize etmeye çalışıyo,kendisine bağımlı olmanı istiyo..neden ona fırsat veriyosunki sırlarını açıklıcanı söylediğinde söylersen söyle de... böyle bişey yaptıgında insanların sana bakış açısı ne olur de kim sana ne kadar güvenir de... açıklarsada açıklasın sende ondan daha adi davran ve inkar et...neden eziliyosun karşısında...bu insandan sana hiç bi fayda gelmez onunla fazla muhatab olma kimki o ona hesap vereceksin...onu kompleksleriyle ve kıskançlıklarıyla başbaşa bırak umrunda olmadıgını göster...Allahım böyle sorunluları niye benim karşıma çıkarmazsınki... neyse....

düşünmene bile değmez senin şu an harıl harıl ders çalışman gerekiyor bu sitede bile gezinmemen lazım yani eksiğim var diyorsun ve bu şapşirik kız için buralarda vakit harcıyorsun biraz fazla fevri oldu sanırım,canım bende zamanınd akazık yedim arkadaşlarımdan öenmsiyordum fakat anladımki hiç değmez yani sende görüceksin az bi zaman sonra amaan ben buna mı üzülmüşüm bundan mı korkmuşum ateş olsa cürmü kadar yakar,bırak arkadaşını markadaşını öyle de arkadaş olmaz derslerine bak canım sen üniversiteye girmeye bak salla gerisini hiçte bi şey yapamaz sana ayrıca kendinden büyük erkeklerle de görüşme onların amaçları aynıdır harcama kendini derim

neden benim karsıma cıkarırr kı :))
evet cnm.ondan hem maddi hem guzellik özellikle başarı ve manevi her turlu imkanlar olarak üstünüm.arkadas cevresi falan da...bununla küstük zaten geçenlerde.geldi agladı bir daha tehdit etmicem yapmamam gerekiyordu bunu sana deedi.sonra 1 hafta geçti.bir şey oldu uunuttum.kavga ettik.küstük.sınıfta yalnız kaldm ama alıştım başka arkadaşlarım oldu.sonra geldi seni özledim dedi tekrar barıstık 2 gundur konusuyoruz ama yine sogugum yani küssek gene takmam cunku bir deneyimim oldu artık.onsuz nasıl,hatta daha iyi olabilcegimi gordum.

tabiki onsuzda olur o kimki insan nelere alışıyo boşver gitsin ondan sana fayda yerine sadece zarar gelir sadece geleceğine bak ilerki hayatında lise arkadaşlarının ismini bile unutacaksın...yerimseniben

Bencede o kız senin herşeyini kıskanıyo. Uzak dur boşver hiçbişey yapamaz bence "benim sırlarım varsa seninde var dersin" sende onun gibi tehdit edersin kendi silahıyla vurursun.

ne zamana kadar tehditle arkadaşlığını sürdürebilirsin korkma hiç blöv yapıyor sana yol yakınken herşeyi bitir böyle bir kızdan daima zarar gelir

artik onun tehditlerinden korkmuyormus gibi davran kendine cok guvenli takil anlaticam derse de defol git anlat ne anlatacaksan umrumda bile degilsin artik de... bak gor hic bisey anlatmicak sen takdigin surece degerli sirlarin.. senin umrumda olmazsa o da diyecek demekki onemli degil artik... bi ablan olarak beni dinle sen... bu arada yalniz kalirim diye de korkma sakin zaten sinav var bu sene sinava calis sen takma kimseyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…