- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi hotcouture
-
Onun bu saçmalıklarına neden katlanıyorsun peki?
Bırak ne hali varsa görsün.
Ondan çekindiğin bir şey mi var ?
Ondan korkuyormusun?
sen daha yeni üyesin,kkyi neden ona anlatiyorsun ki ?
bir de bugun ne giydin cek görelime resimlerini koyup kimligini iyice ortaya seriyorsun
anlasilan senin ondan kurtulmak gibi bir caban yok
iyide senin kk ya girdigini nerden biliyor CADIARZU sakin ben anlatdim demelmaz: neden anlatiyorsunki herseyini :bbo:
canım Allah aşkına ya,
senin bu kadar ne sırrın var ya,
daha yaşın kaç başın kaç, ne yapmış olabilirsin ki bu kadar.
o kızın her dediğine boyun eğecek kadar korkuyorsun.
boşver ne yapmış olursan ol, o da açıklasın.
arkadaşlarının gözünde o ne duruma düşer o zaman bide o taraftan düşün.
yani bugün senin sırrını açıklayan, yarın da başkasınınkini açıklar
kim güvenip ona özel bişeyini anlatır bundan sonra yani.
e peki o zaman, bu senin özel şeylerini anlatmasın diye nereye kadar kölesi olacaksın.
sınavı kazandırmıycam sana diyormuş baksana, takmış kafayı. ben ne dersem o olacak diyormuş ki bunun arkası çok kötü gibi geliyor bana.
bu kızın içinde ya sana karşı çok büyük bir kıskançlık veya hınç, kin tarzı şeyler var
sen her ne kadar çok iyi arkadaştık desende o sana epey bir kin beslemiş, ya da arkadaşların düşündüğü gibi lezbiyen. ikinci seçeneği düşünmek bile istemiyorum. yani eğer gerçekten lezbiyense hayatını mahveder bu pislik senin. yani o derece herşeyine boyun mu eğeceksin. bırak ne açıklarsa açıklasın, kime ne söylerse söylesin. isterse herkes sana yüz çevirsin inan şu içinde bulunduğun durumdan daha iyidir. biran önce bitir arkadaşlığını. birilerine bişey söylerse bile, iftira atıyor, kıskançlık yapıyor bazı isteklerine cevap vermediğim için bana karşı kin besledi dersin kötükedihüso.
gerçekten iyiyi kötüyü ayırt eden insanlar zaten durup bir düşünür, sana inananlar daha çoğunlukta olur merak etme. ki yarın öbürgün başka kurbanlar bulur kendine ipliği pazara çıkar iyice. diyelim ki herkes ona inandı ve senden elini eteğini çekti. boşver bırak. sen zaten sınava hazırlanıyorsun, rahat rahat derslerini çalışırsın. öbür türlü zaten bu senin devamlı tepende olacak ve sen de korkudan her dediğini yapacağın için ders de çalışamayacaksın ve sınavı falan da unut bu durumda. zaten son sınıftaymışsın. 1 yıl sonra birkaç sıkı dostlar haricinde kimse kimseyi arayıp sormaz merak etme. herkes farklı bir yol çizecek çünkü kendine.
ama senin 1 yılın bu kız yüzünden giderse
o durumda ailen de sen de çok üzülürsünüz :gitme:
bence bu kızla konuşmalarını bir ses kayıt cihazına kaydet, şu an zaten yeni çıkan birçok cep telefonunda da var bu özellik diye biliyorum. ama kesinlikle çok ustalıkla yap bu işi, ona sakın çaktırma. ve senin hakkında orda burda atıp tutarsa gerekirse arkadaşlarına dinletirsin bu kaydı. yani gerektiğinde kullanırsın. gerekmedikçe kullanma aman sakın yanlış anlaşılmasın Çok üzgünüm çoook.
sonra bu durumu mutlaka ailene özellikle annene anlat. geçmişte her ne yapmış olursan ol, onlar senin ailen sana sahip çıkmak zorunda. gerekirse senin ailen kızın ailesiyle konuşup bu duruma bir çözüm bulsunlar. bu ciddi bir durum canım. senin tek başına başa çıkman mümkün görünmüyor :1no2:. kızın psikolojik tedaviye ihtiyacı var bence ve sana zarar verebilir. aman dikkatli ol. yani umarım biran önce bu durumdan kurtulup, kendini derslerine verirsin ve istediğin bir bölümü kazanırsın canım.
bence arkadaşın seni kıskanıyor ve başarısız olacağını biliyor senin başarının altında ezilecekmiş gibi hissediyor kendini.ailesi çünkü o zaman bak arkadaşın kazandı sen kazanamadın diyecek anca beraber kanca beraber diyor aklınca. bence kesinlikle o kızdan uzak dur
bak canım bütün yazılarını okudum bu arkadaşının sana hissettiği duygular yalnızca kıskançlıktan ibaret...bi şekilde ondan üstünsün sanırım ya güzellik yönünden ya maddi yönden yada başarı yönünden..bu arkadaşta sürekli sana kaba davranarak tehdit ederek,dışlayarakseni çökertmeye yada en azından demoralize etmeye çalışıyo,kendisine bağımlı olmanı istiyo..neden ona fırsat veriyosunki sırlarını açıklıcanı söylediğinde söylersen söyle de... böyle bişey yaptıgında insanların sana bakış açısı ne olur de kim sana ne kadar güvenir de... açıklarsada açıklasın sende ondan daha adi davran ve inkar et...neden eziliyosun karşısında...bu insandan sana hiç bi fayda gelmez onunla fazla muhatab olma kimki o ona hesap vereceksin...onu kompleksleriyle ve kıskançlıklarıyla başbaşa bırak umrunda olmadıgını göster...Allahım böyle sorunluları niye benim karşıma çıkarmazsınki... neyse....
tabiki onsuzda olur o kimki insan nelere alışıyo boşver gitsin ondan sana fayda yerine sadece zarar gelir sadece geleceğine bak ilerki hayatında lise arkadaşlarının ismini bile unutacaksın...yerimsenibenneden benim karsıma cıkarırr kı :))
evet cnm.ondan hem maddi hem guzellik özellikle başarı ve manevi her turlu imkanlar olarak üstünüm.arkadas cevresi falan da...bununla küstük zaten geçenlerde.geldi agladı bir daha tehdit etmicem yapmamam gerekiyordu bunu sana deedi.sonra 1 hafta geçti.bir şey oldu uunuttum.kavga ettik.küstük.sınıfta yalnız kaldm ama alıştım başka arkadaşlarım oldu.sonra geldi seni özledim dedi tekrar barıstık 2 gundur konusuyoruz ama yine sogugum yani küssek gene takmam cunku bir deneyimim oldu artık.onsuz nasıl,hatta daha iyi olabilcegimi gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?