Arkadaşım beni tehdit ediyor.

Slm canım o arkadaşından uzak dur derim ve ne sırrını bilirse bilsin sende dersin yalan beni kıskandığından falan de,tehtit ediyor diye iyi onun her dediğini yap oh ne ala saçmalama bak tehdit kim ederse etsin umurunda olmasın korkudan sana yolu bile şaşırttırır bu kişi bırak ne hali varsa görsün ne anlatırsa anlatsın tınlama.

annene her şeyi anlat. o senin annen sonuçta el kızının tarafını tutacak değildir.

12 senelik arkadaşım demişsin ama kıskançlık, hakaret, fesatlık maşallah hepsi kendisinde.

ne dostlukların bittiğine şahit oldum.

ne hakkı var da senin hayatına karışma lüksünü görüyor kendisinde. öss yi kazandırmayacakmış sana, seneye dersane paranı verecek miymiş peki?

zaten ben bu beraber ders çalışma olayına asla inanmam. kişilerin kapasitesi farklıdır. herkesin kendine göre çalışma stili farklıdır. azıcık akıllı olsaymış da kendi de bir dersaneye yazılmayı akıl edebilseymiş ya da birinden ders alabilmeyi...

daha 23 yaşındayım ama kendimden sonraki nesillere bakıyorum da bu kadar mı farklılık olur diyorum. kuşak çatışması böyle bir şey galiba.

lezbiyenlik konusuna gelirsek. olabilir, belki böyle eğilimleri vardır ve size aşıktır. ama bu konuda kesin bir yargıya varman imkansız en azından o böyle bir şey söylemeden. o yüzden adımlarını dikkatli atmalısın. aman diyeyim sonra ihale sana kalır.

konunun ne zaman açıldığına bakmamışım. bir ateşle yorum yazmıştım. senin adına sevindim canım. tebrik ederim.

Senin yerinde olsam ne olsa her halükarda seni tehdit ediyor açıklayacağım filan diyormuş.
Bu kadar kendimi ezdirmem, kukla da etmem bu sümüklünün elinde önce onu bi eşşek sudan gelene kadar bir güzel döverim şimdi git nereye ne sır veriyorsan ver gel, ikinci postada seni daha bi güzel yapacağım der postalarım.

Buyursun o düşünsün sır verebilecek hali kalacak mı?

Aman Allah'ım bu ne kadar hain bir insan!!! Bu nasıl hastalıklı bir arkadaşlık, ne tehlikeli bir kız :O :O vallahi aklım çıktı burda. Normal bi insan olsa karşındaki al karşına sakin sakin konuş, duygularını anlat derdim ama kız kaba tabirle "deli" .. Nasıl oldu da göremedin bu kızın böyle olduğunu da onca şey paylaştın bununla töbe töbeee.. Sana tek tavsiyem bu kıza he canım he gülüm yapıp, harıl harıl gizli gizli ders çalışman ve böylece şehir dışında bi okul kazanıp yeni bir hayata, yeni "normal" arkadaşlıklara yelken açman. Bence lezbiyen olma olsalığı da gerçekten hayli yüksek..Sonuçta yeni birşey değil, lezbiyenlik var ve erkek eşcinsellerdeki kadar dış görünüşle kendini belli eden bi durum değil. Daha zor ayırt edilebiliyor lezbiyenler, ama seninki tanıma çok uygun :S :S :S

cnm yeni bir ilde üniversiteye başladım..bununla ilişkimi kestim zaten o da bana msj attı geçenlerde bir daha konuşmayalım sen bnei çok ihmal ettin aramadın beni fala ndedi.kurtuldum.ama hala beni aramadın diye msj atabiliyo bu insan bana.resmen öyle yani..neyse ki kurtuldum.

bence böyle davranmaya devam edin.ilgilenmeyin daha fazla.nasıl olsa üniversitede bol bol arkadaşınız olur.altta kalmayın ezdirmeyin kendinizi.

yani inanamıyorum bu yazdıklarına herkes kendinden sorumludur sen tabiki senin için hangisi daha iyiyse onu yapıcaksın. ders alman daha faydalı olacaksa alacaksın tabi. bu nasıl saçmalık böle ya. göbeğiniz bir mi kesildi. annen bunun için sana nie kızıyor onuda anlamadım açıkçası. bırak tehdit ederse etsin alttan alma sakın deli deliden korkarmış. o seni tehdit ediosa sende et. seninde bende sırların var de. yada tehditlerini telefona kaydettim şikayet edicem seni aynı şeyi tekrar edersen elimde kayıtlar var de. bu senin hayatın sonuçta böle önemli bir sınavın varken kafanı bu gibi insanlara takma hiç deslerine yoğunlaş bırak o ne derse dedin sen çalışıp kazandıktan sonra hiç kimse bunu engelleyemez oda çirkefliğiyle kalır. sen daha çok çalış daha çok sarıl derslerine boşver. ama alttada kalma hiç

ohh çok sevindim valla çok sinirlenmiştim şimdi rahatladım tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…