- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
-
tabiki vermedm.vermek zorundakaldm.kaçsene onceydı.cocuktuk nerdeyse.böyle de değildi aramız.
haklısın cnm da..hayatımın herseyını etkılıcek bu kız.herkesle aramı bozacak.
bir de össyi kazanamıcak ne yapabilir bana ?
bir kız bir kıza neden aşkım der anlamam hiç, bir insan da buna neden müsade eder onu da anlamam.
ayrıca çokk eski diyorsun.daha 18 yaşındasın, ne yaşamış olabilirsin ki bu derece sır olsun.yaşın çok büyük değil.bence kulak asma.tehditlerinin de çok söze değer şeyler olduğunu sanmıyorum.
eskiden bir erkek arkadasmla kotu syler yasamıstık.o da beni tehdt etmişti kotu gunler geçirmiştim.
ordan biliyorum diyor sen ben i tehdit edemezsn geçmişte gördük neler oldugunu diyor.
o eskidendi hem iyi ki olmuş da gozum açıldı şimdi pişman değilim hem geçti gitti kaçsene önceydi diyorum.
hayır diyor.restim i çeksemde çekmesem de yapıcakmıs.her ne yapıcaksa...
ozaman diyorum,neden arkadaslıugı surduruyorz? madem birbirimize zarar vericez...
aynı sınftayız aynı servisteyiz aynı yerde oturuyoruz olmuyor diyor.haklı da.mutlaka birbirimizle etkileşm oluypr..
bu ne ya nasil izin veriyorsun seni boyle tehdit etmesine.
kim ki o yuh be kac yillik arkadasinmis birde. arkadasin olsaydi sana kirgin olsa bile seni bu sekilde zorda birakmazdi.
lezbiyen mi nedir olabilir dikkat et.
ne bu ya ben bile sinirlendim sen cocugumusun onun nasil sana boyle konusuyor yok kimseyle konusma bilmem ben arayinca ac vs... ne bu ya. elimde olcaktiki kodummu otuttururum valla.
Oha diyorum..
SOn gelişmeler kızlar..
Bahsettiğim arkadaşımla tartışırken ,
"Gidip netten kadınlar buluyorsun onlarla tanısıyorsun yok takasmış yok görüşcekmişsin buluşmaymış.seni kandırırlar gitme etme yok şöyle olur böyle olur ancak netten aarkadaş bulursun bu numaraların bana sökmez benden aldıklarını bana satma" dedi
pes diyorumm :S kk yı bile kıskandı ya :S
Oha diyorum..
SOn gelişmeler kızlar..
Bahsettiğim arkadaşımla tartışırken ,
"Gidip netten kadınlar buluyorsun onlarla tanısıyorsun yok takasmış yok görüşcekmişsin buluşmaymış.seni kandırırlar gitme etme yok şöyle olur böyle olur ancak netten aarkadaş bulursun bu numaraların bana sökmez benden aldıklarını bana satma" dedi
pes diyorumm :S kk yı bile kıskandı ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?