Arkadaşım beni tehdit ediyor.

:1shok::1shok: Nasıl bir varlıkmış bu arkadaşın ?? yada neden bunu hala arkadaş olarak yanında tutuyorsun ? koyver gitsin sırlarınıda söylerse söylesin sürekli seni tehdit etmesinden bir kere söylemesi iyidir merak etme..Daha sonra neyle tehdit edecek ki ? ondan kurtulmuş olursun hayatına daha düzgün arkadaşlarla devam edersin vereliniortak

son durum ne acaba merak ettim konu geçen sene açılmış.

onun saçını başını yolar eline veririm görür !!!!!!!!!!!! korkak olma sen sustukça üstüne gelecek ne yaparsan yap de korkmadığını belli et korkmada naparsa yapsın bunlamı uğraşcan.............kurtul şundan o kim oluyo be!!!!!!!?

canım bence kız lezbiyen falan değil sadece seni çok seviyo ve içten içe senin gibi olmak istiyo ve kendine karşı özgüveni sıfır.sende fazla yüzvermişsin .bence arkadaşklığını bitir psikopata bağlamış çünküCADIARZU

cnm bencede uzak dur konuşma zaten birşey yapmak istese yapardı seninde ondan korktuğunu bildiği için blöf yapıyordur .
konuşma boşver gitsin sende kendini üzme sıkıntı yapma

Bence Kısas'a Kısas takılmalısın senin onda sırrın varsa elbet onunda sende sırrı vardır. Ondan korkmadığını belli edersen senden elini eteğini çekecektir. Çok kaba bir tabir olabilir sözüm meclisten dışarı ama hani bir köpekle karşı karşıya kaldığında gözlerinin içine bak ona meydan okuduğunu belli et o zaman saldıramaz derler ki bu kanıtlanmış birşeydir sende aynen ona meydan oku inanki onda da senin sırlarını söyleyecek yürek yoktur sadece senin gözünü korkutmaya çalışıyor.

böle davranması için lezbiyen olması gerekmiyor. Benimde vardı böyle bi tane ama gayet normaldi tercihleri konusunda. Yinede diğer yönlerden çok tekin bi insan değilmiş anladığım kadarıyla. Onun sırları yok mu sende onu tehdit et ve yavaş yavaş uzaklaş derim ben

Merhaba arkadaşlar,
evet uzun zaman oldu unutmuşum bile...okul bitene kadar kızdan uzak durdum diğer arkadaşlarımla eğlendim hatta çevrem genişledi :) Okulun bittiği günn bunu şutladım görüşmedik ve üniversiteyi kazandım başka şehre gidiyorum istese de beni tehdit edemez artık onun da kendine yakın bi arkadaşı oldu onla lezbiyenlik yapıyo sanırım yada beni kıskandırmak için anlatıyordu hep bunla geziyorlarmış falan..

kurtulduğuna sevindim.
kendine göre birini bulmuş demekki.
üniversitede çıkar böyleleri karşına.
aman uzak dur diyim...

aman aman uzak olsunlar...kızlarla arkadaş olamıyorum ki hep kıskanıyorlar...

evet yahu kızlar arasında kıskançlık cok oluyor. işte bu konuyu diyordum,bak herkes seni merak etmiş :)) ,maix dönmene sevindim..hayatının yolununa girmesinede kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…