- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 313
- 39
- Konu Sahibi hotcouture
-
artik onun tehditlerinden korkmuyormus gibi davran kendine cok guvenli takil anlaticam derse de (cok acik yaziyorum) s.tir git lan anlat ne anlatacaksan umrumda bile degilsin artik de... bak gor hic bisey anlatmicak sen takdigin surece degerli sirlarin.. senin umrumda olmazsa o da diyecek demekki onemli degil artik... bi ablan olarak beni dinle sen... bu arada yalniz kalirim diye de korkma sakin zaten sinav var bu sene sinava calis sen takma kimseyi
ben en çok sana kızdım !
neden bu kadar pasif davranıyorsun ???sen ne kadar kendini geri çekersen o okadar üzerine gelir..
beklemediği bir anda atıl bakalım üzerine nasıl kedi gibi pısıp kalıyor...
yahu sen kuklamısın ?
ne diye izin veriyorsun böyle hayatınla oynamasına...
sır !
en kötüsü ne olabilir? bu yaşlarda erkek arkadaşınla yaşamış olduğun yakın temastır en fazla ki bunu inkar etmek çok basit...
ben olsam sen benim canımı yak ben senin hadi bakalım derim..
blöf yaparım.
bu durumda ya tırsıp geri basacak !ya da harekete geçecek....
sen söylediği herşeyi reddedrsin onunsa bir lezbiyen olduğunu seni son derece rahatsız ettiğini seninle temas kurmak istediğini bunu yapmadığın taktirde hakkında yalanlar uydurup herkese rezil edeceğini söyleyerek tehtit ettiğini söylersin...
bak bu konu lezbiyenlik duyulduğu anda kan dondurur çevresi bir anda boşalır arkadaş falan kalmaz...
ama senin erkek arkadaşınla yakın temasın duyulduğunda aaaaa öylemi olmuş der geçilir...
2 gün konuşulur unutulur..
ama onun üzerine yapışan yafta ömür billah silinmez !!!!
al sana benden bir öneri...
haa yapamam diyorsan geri kalan hayatında iplerin onun elinde bir kukla olarak sürdüreceksin hayatını....
Kız lezbiyen midir değil midir onu bilemeyiz ama bu nasıl bir arkadaşlık böyle???
"sen benm sırlarımı açığa vurursan bende senin lezbiyen olduğunu ve bana tacizde bulunduğunu herkese anlatırım hatta bunu sölersem benm tehdit ettiğini benmle ilgili yalanlar uydurucanı sölediğini bu yüsden korkup bu zamana kadar seni idare ettiğimi söler rezil ederim seni" de
o zaman korkucak ve kimseye bişe diemicektir. ayrıca sınıftakilerle aranı bozarsa bozsun senin bu sene önemli senen össye giriceksin arkadaşlarını falan salla derslerine konsantre ol
Kızlar yine ben..
12 senelık arkadaşımla öss için beraber calıscaz dıyorduk..sonra ben dedim ki tek basına olmaz dersaneye gıdelım dedim..asla gitmem dedi.ozaman ben gitcem dedim.birşey demedi.sonra özel ders aldıgım hocamı aradım napıyım diye akıl danısmak için.
hocam bize geldi geç bile kaldın dedi dersane sana yaramaz dedi çok eksıgım var cunku.hemen beni programa soktu derslere basladık.arkadasım bunu bana yeni soyluyor neymiş ben onu satmışım kendım calısıyormusum o nolcakms ona kazık atmısım e dedm sen dersaneye gelmıyorsun hoca da guzel anlatmıyor diye ders almıyordn dedim.
hala diyor bana sen sattın annem bile kızdı falan..e ben napıyım sımdı.aklımdan öyle bir dusunce gecmediği için bunu bana söyleynce cok sasırdm.hala beraber calıscaz benim ıcın degısen birsey yok diye dusunuyordm.nıye onu bekleememısım,e bi harekete gecmıyordu kı..zaten konu cok eksık..hersey anıden oldu ogretmen geldı programa soktu ondan gizli de deil söyledm ona hep birşey demedi
Böyle bir konuyu acmıstım daha önce.konuyu cozdugumu sanıyordum.ama yeniden alevlendi.
arkadasım buaralar her arkadaslarla muhabbette benim söylediğim her lafa karsı cıkmaya basladı.kavga ettik.
şimdi şöyle olcakmış.ben ona çok kazık atmışım.o bana ne kotuluk yapmıs ki suana kadar.ben ona bole yapmısım.o da benden butun senenin acısını çıkarcakmış.össyi kazandırmıcakmış.o çağırdımı gitcekmişim,ona karşı gelemezmişim ama o bana gelebilirmiş.aradıgı zaman açacakmışım telefonunu.o yanımdayken test cozmucekmişim.
enson kavga ettiğimizde bana gerizekalı neden aramıyosun dedi.
sensin o aradım ya dedim.sen bana nası gerizekalı dersin den tuttu,neden aramadıgıma kadar bas bas bagırdı bana.hiçbirşey yapamazsın seneye kazanıcam gitcem senden de herkesten kurtulcam dedim.kazanamıcan yakandayım sırlarımı da soylemekle tehdıt ediyor beni.bak beni ne hale getirdin sana neler diyorum basına birşey gelirse isteyerek yapmadıgımı bil diyor.
işte daha birsürü şeyler...ve daha nice kırıcı sözler..anlatamam şimdi okadar çok ki..
buyuzden napcagımı şaşırdım.önüme her çıkanı yakın görup dertleşmeye başladım.okuyanlar bilir,25 yaşındaki bir adamla bile gizli gizli görüşüp dertleşmeye başladım.
bunu idare ediyim diyorum...gururum çok kırılıyor inciniyorum..ama geçicek diyorum..
öte yandan idare etmezsem bütüüün arkadaslarımla aramı açıyor.sınıfta heryerde yalnız kalıcam.ve bana dedigi tehditler de cabası.
bir arkadasıma anlattım.kız lezbiyen olabilir dikkat et diyor.arkadşlar,olablir mi sizce?
bakın belirtileri de anlatayım.
baska arkadaslarla konusmama cok kızıyor.erkeklerden hele hiç bahsedemiyorum.hemen sen o.. musun kızım bırak artık erkekleri diyor.ve kendisinin hiç erkek arkadası olmadı.
bana fiziksel olarak cok yakın davranıyor.derste mesela saçlarımı falan elliyor ellerime bakıyor ne guzel diyor.
heryere onunla gitmemi istiyor.baskasını asla kaldıramıyor.ailem bile.ailemi bile ona karsı savunamıyorum.
ondan yüksek puan aldıgımda hemen suratı asılıyor.
ve ayrıca bensiz sınava calısamıyor.illa ben gidicem onu çalıştırcam.bensiz yapamıyorsun asıl sen kazanamıcaksın sınavı diyince de görürsün diyor...
sırlarını kime anlatıcak ailenemi anlatıcak anlatt de ben inkar ederim senin başın ağrır de
kız sende az çaçaron ol beklava: korktuğunu anlarsa daha çok üzerine gelir ver ağzının payını otuttur
bende sana iftira atarım neye uğradığını şaşırırsın benimle uğraşma pişman ederim seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?