Arkadaşım beni tehdit ediyor.

Sana bir abla tavsiyesi, ne kadar korktuğunu hissettirirsen, o kadar korkutulursun... Dimdik dur, ne yapmış olabilirsin.. Hırsızlık mı yaptın? Elinde müstehcen fotoların mı var? Yahut herhangi bir belge mi var elinde delil mahiyetinde? Sanmam. Eğer bunlar yoksa, korkacak bir şeyin yok demektir. Sen yaşananları bildiğin için korkunç geliyor olacaklar sana, ama insanlar, özellikle de ailen ona inanmayacaktır. Keza şöyle bir durum da var, inansalar bile böyle bir zavallıyla uğraşmaktansa, hayatına dair dersler almış olarak, kendini eve kapatır ve derslerine yoğunlaşırsın. Annenler bir kaç hafta surat yapar maksimum, tecrübeyle sabittir :) Ha bu arada, uzaktaki kuzenin olarak bunu fena bir şekilde korkutmamı istersen, seve seve yaparım :)))) O zaman anlar belki sahipsiz olmadığını.. Hayatım boyunca hep gereksiz insanları çektim kendime mıktanıs misali, şu kadarını söyleyebilirim, havlayan köpek ısırmaz...

alkisalkisalkis
birdee eeee ünv kazandın gittin ne olcakkk ya sen bu sene yanlız kalırsan kal ablacım seneye(ünv başka şehir kazanırsan) zaten o geride bıraktığın arkadaşlarınla daha az görüşmek zorunda kalıcaksın ünv öle liseye benzemez ne arkadaşların olucakk
ablacımm sert durana sırlarından korkmayana gerekirse çatır çatır kavga edene kimse bişey yapamazzzz!!!
seninde bi karakterin var çıkar bu kızı hayatından,yarın öbür gün ciddi düşündüğün biri olsa yakanı bırakmaz Allah korusun kıskançlığından elinden almak için bile uğraşır HASTA!!!!

ben en çok sana kızdım !
neden bu kadar pasif davranıyorsun ???sen ne kadar kendini geri çekersen o okadar üzerine gelir..
beklemediği bir anda atıl bakalım üzerine nasıl kedi gibi pısıp kalıyor...
yahu sen kuklamısın ?
ne diye izin veriyorsun böyle hayatınla oynamasına...
sır !
en kötüsü ne olabilir? bu yaşlarda erkek arkadaşınla yaşamış olduğun yakın temastır en fazla ki bunu inkar etmek çok basit...

ben olsam sen benim canımı yak ben senin hadi bakalım derim..
blöf yaparım.
bu durumda ya tırsıp geri basacak !ya da harekete geçecek....
sen söylediği herşeyi reddedrsin onunsa bir lezbiyen olduğunu seni son derece rahatsız ettiğini seninle temas kurmak istediğini bunu yapmadığın taktirde hakkında yalanlar uydurup herkese rezil edeceğini söyleyerek tehtit ettiğini söylersin...

bak bu konu lezbiyenlik duyulduğu anda kan dondurur çevresi bir anda boşalır arkadaş falan kalmaz...
ama senin erkek arkadaşınla yakın temasın duyulduğunda aaaaa öylemi olmuş der geçilir...
2 gün konuşulur unutulur..
ama onun üzerine yapışan yafta ömür billah silinmez !!!!

al sana benden bir öneri...
haa yapamam diyorsan geri kalan hayatında iplerin onun elinde bir kukla olarak sürdüreceksin hayatını....

katılıyorummmm...

bu arada lila her cümle için büyük harf simgesi girmene gerek yok

araya kaç paragraf girerse girsin yazının başında (b) simgesi sonuna da (\B) simgesi koysan yeter..

blöf yapıyordur büyük ihtimal.çünkü senin açıklarını bildiğinden o da seni en zayıf yerinden wurmak istiyor senin canını öyle acıtmak istiyor.benden sana tawsiye kanma oyunlarına

böggg,.. bi tuhaf oldum ya.. nebicim arkadas o öyle - uzak durmanizi tavsiye edicem..
sizinde sucunuz herseyi anlatirsaniz olacagi budur.. bu devirde kimseye özelinizi anlatmayinn! ama is isten gecmis. siz yanliz kalmaktanda korkuyorsunuz ama bence yanliz kalmak böyle arkadslarinin olmasindan coook daha iyidir

Kız lezbiyen midir değil midir onu bilemeyiz ama bu nasıl bir arkadaşlık böyle???

Kız lezbiyen midir değil midir onu bilemeyiz ama bu nasıl bir arkadaşlık böyle???

Nasıl bi arkadşlıktan çok nasıl bi Gençliktir bu 18 yaşındaki kızların birbirleryle uğraştıkları olaya bak hiç yakışıo mu yaa, Bikere 18 yaşına yeni girmiş bi kız 2-3 sene evvel ne yaşamış olabilirkii bunu ark.şı tehdit olarak kullanıyo.. Hiç hoş değil hele bide sizin yaşınızdaki kızlara hiç yakışmıoo lmaz:

Sen bu kıza arkadaşım mı diyosun bide?
Çok saçma hakkaten..
Sen korktuğunu belli edersen daha çok tehdit eder
Lezbiyen de olabilir ama sanmıyorum ya yalnız kalmamak için başkalarıyla konuşmanı istemiyordur.
Hem ne gibi sırlarınız varki kime anlatıcakmış?

aynen katılıorumm vereliniortak bu ne acayip bi arkadaşlık alsanaalsanasmile bunun altında mutlaka bişeler var.kesinlikle arkadaşlık yapma.kurtul ondan

kötükedihüso

Arkadaşının seni tehdit ettiği herşeyi annene anlat we o kızı hayatından hemen çıkar . Sanırım daha küçücüksün , hayat daha yeni başlayacak senin için . Derslerine konsantre ol , takma kafanı bu psikolojik hasta kıza . Acayip sinirim bozuldu , yazamayacağım daha

sırlarını kime anlatıcak ailenemi anlatıcak anlatt de ben inkar ederim senin başın ağrır de

kız sende az çaçaron ol be klava: korktuğunu anlarsa daha çok üzerine gelir ver ağzının payını otuttur

bende sana iftira atarım neye uğradığını şaşırırsın benimle uğraşma pişman ederim seni de

tam düsünüyordum bu kiz kesin lezbiyen diye....ki sende yazmissin zaten bu süpheni....piskolojik sorunlari oldugu kesin uzak dur ve sen ondan daha manyak ol. o seni tedit ediyorsa sende onu et. sen sessiz kaldikca o daha da üstüne biner.

sonuna kadar destekliyorum sen altta kalıp sessiz olursan üstüne gelmeye devam edecekdir dişiini göstermezsen sana dişelerini daha çok geçirir

kesinlikle susma..insanlarin gozunu korkutmak lazim..sessiz kalirsan zarasiz oldugunu dusunup uzerine gelir..

valla arkadaşının ne yapmaya çalıştığını pek anlamadım ama lezbiyen olması büyük bi olasılık
görüşme bu kişiyle tehdit ederse seni savcılığa vericem beni tehdit ettiğin için de hatta ver çekinmede o zaman seninle kendisi görüşmek istemicektir korkusundan.böyle kişilerden herşey beklenir.

ya sen neden bunu bu kadar tepene cıkardın
neden hala gorusuyorsun acıkca senın kotulugunu ıstıyor
hıc de bır sey yapamaz sen de ona deki ben de senden bazı konularda suphe duyuyorum ve bunu acıklamam hıc dogru olmaz
ne demek canım öss yı kazandırmıcam prım verme hc bunlara dişini gösterceksın
baktın olmuor acık acık aılenle konus benı t ehdıt edıyor de kendı aılesıne latmakla tehdıt et sen de seni sahıpsız mı samıs bu ne boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…