- 17 Şubat 2015
- 8.868
- 24.464
- 548
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Böyle bir teması oldugunu bende bilmiyordum ama varmış evlendikten yaşayacagimi bilsem evlenmezdim ne esimi ne kendimi bu sıkintılara sokmazdım kac doktora gittik gercek mi okb mi ayırt edemiyorum diye defalarca sordum ve okbnin ahlaki teması dedilerNeyiyle dalga geçicem ben okb+okkb+nkb teşhislerini sırayla almış biriyim ben yaşayan biri olarak diyorum senin derdinin adı farklı sen klasik herkese yazılan okb teşhisi almışsın çok düşünüyorum ıvır zıvır diyen herkes herhangi bir devlet hastanesinde bu teşhisi pat diye alıyor zaten ben sana okb değilsin de demiyorum ama bu ahlaki bir takıntı değil senin başka bir derdin var
Hayır o ahlaki okb teşhisi aldı, klasik okb değil lütfen karıştırmayalımNeyiyle dalga geçicem ben okb+okkb+nkb teşhislerini sırayla almış biriyim ben yaşayan biri olarak diyorum senin derdinin adı farklı sen klasik herkese yazılan okb teşhisi almışsın çok düşünüyorum ıvır zıvır diyen herkes herhangi bir devlet hastanesinde bu teşhisi pat diye alıyor zaten ben sana okb değilsin de demiyorum ama bu ahlaki bir takıntı değil senin başka bir derdin var
Bizde yıkılmamıştık bizde normal görmüştük bunları yaşayana kadarYok yani bi de bilse ki memeleri kimlere kimlere öptürdük yine de yıkılmadık ayaktayız
Neye taktın peki ilk aklına takılan düşünce neydi gizli saklı bir şey yok eşin de tolere etmiş daha intihar edecek kadar düşündüğün şey ne tam olarakBöyle bir teması oldugunu bende bilmiyordum ama varmış evlendikten yaşayacagimi bilsem evlenmezdim ne esimi ne kendimi bu sıkintılara sokmazdım kac doktora gittik gercek mi okb mi ayırt edemiyorum diye defalarca sordum ve okbnin ahlaki teması dediler
Çok özür dilerim allah da beni bildiği gibi yapsın yazcağım yorumu sikeyim jdjfjfjHayır o ahlaki okb teşhisi aldı, klasik okb değil lütfen karıştırmayalım
Ben okbinin her türünü yaşadım klasik okb diyr bişey yok temizlik sayı hastalik dinsel cinsel vb. Temalari olabilir kimi tek temayi yapar kiminin sürekli degisir okb teshisini yeni almadim yillardir var bu tema ilk kez olduHayır o ahlaki okb teşhisi aldı, klasik okb değil lütfen karıştırmayalım
Ay ne minnoşsunuz hakikaten ya. Hayatinda dert olmamış ondan bunlar.Bizde yıkılmamıştık bizde normal görmüştük bunları yaşayana kadar
Evlenmeden önce önemsiz gördugüm icin anlatmamistim sonra belki bilseydi evlenemzdi anlatmaliydim diye oldu birden dayanamayip esime söyledim sonundaNeye taktın peki ilk aklına takılan düşünce neydi gizli saklı bir şey yok eşin de tolere etmiş daha intihar edecek kadar düşündüğün şey ne tam olarak
Eee tamam şu an derdin neEvlenmeden önce önemsiz gördugüm icin anlatmamistim sonra belki bilseydi evlenemzdi anlatmaliydim diye oldu birden dayanamayip esime söyledim sonunda
Aa ne biçim konuşuyorsunuz ama kadının arkadaşından sonra bir de siz küfür ediyorsunuz şimdi yorumsal okb teşhisi de konacak kadına.Çok özür dilerim allah da beni bildiği gibi yapsın yazcağım yorumu sikeyim jdjfjfj
Öpen öptüğünü çoktan unutmuştur hepsi birbirine benziyor sonuçta. Yüzünü kapayıp meme fotosu versen a bu şunun memesiydi diyemez. Ama teması varMemelerini öptürdün diye mi bu tantana?
Ama siz arkadaşınıza olayları şu konuda anlattığınız gibi anlatırsanız tabiyki eşinize söver. Yani burda da öyle bir anlatmışsınız ki sanki eşiniz size geçmiş ilişkilerinizden dolayı baskı uyguladığından intihar etmek istiyomuşsunuz gibi. Halbuki adam size anlatma, ben bunları önemsemiyorum, yeter artık diyomuş (diğer konularınıza göre).Evet cok haklisiniz ilac dozup cok yükseldi malesef herşey hastaliktan oluyo kontrol edemiyorum bazen iyi oluyorum ama adete yakin yine takintilar sıkıştırıyo
İlla ahlaki okb yaşanacaksa bari hakkını versinler ya, çatır çatır seviştim şimdi yaşıyorum desin. İki memeye de okb teşhisi almakÖpen öptüğünü çoktan unutmuştur hepsi birbirine benziyor sonuçta. Yüzünü kapayıp meme fotosu versen a bu şunun memesiydi diyemez. Ama teması var
Tema’ temas’
Eee bakınız kendiniz diosunuz dedirtmemelii siz kendiniz dedirtmissiniz. Kadın dayanamamış artık kocanzla ilgili söylediklerinize kızmış ve söylemiş.Saygisızlık insan esine bunu dedirtmemeli diye
Cidden ya eş gelip ben meme öbmüştüm dese ilkinde afallarız ağlayarak gelip söylese ağzının üstüne iki tane çakarız ne saçma şey. Bana ne benden evvel kiminle ne konuşsa gram umrum değil. Benden sonra dudaklarına sahip çık, keza memelere deAma siz arkadaşınıza olayları şu konuda anlattığınız gibi anlatırsanız tabiyki eşinize söver. Siz geçmişte yaşadığınız ilişkileri zırt pırt eşinize anlatırsanız adam tabiyki size kızar. Tamam hastalıktan dolayı yapıyorsunuz yargılamıyorum ama hangi erkek eşinin gelip sürekli memesini öptürdüğünü anlatmasını kabul eder? Sürekli eşinizi kötülemeyi bırakın o da ağır bir imtihandan geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?