Arkadaşım esime küfretti

Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
TEMA’sına kadar teşhisi aldığın yerlerde minnet araman gerekmez mi bu kadar vakıfsın üstelik.
Ayrıca hepimizin psikolojisi bir yerden yamalı kimse %100 sağlıklı olduğunu falan iddia etmiyordur

Yani ağır bir hastalık geçiriyor o yüzden kötü bir şey söylemeyeceğim ama cidden şurda eşi gelip eski sevgilisiyle yaşadığı yakınlıkları anlatıp dursa tepki vermeyecek insan var mı merak ediyorum. Eşim tepki verince daha kötü oluyorum demiş ama adam sinirlerini aldırmadıysa böyle bir şeye nasıl tepkisiz kalabilir ki?

İlla ahlaki okb yaşanacaksa bari hakkını versinler ya, çatır çatır seviştim şimdi yaşıyorum desin. İki memeye de okb teşhisi almak
Yau içi eski sevgili çekti derler sonra adama.
Eşe gidip beni duvardan duvara vurdular diye anlatmak da hoş değil ama bunu da not etmek ihtiyacı duyarım hdhsjsjsk

Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
Lale sana samimi olarak bir şey yazıyorum, bak cidden son bir tavsiye olarak al bunu. Yoksa asla mutlu olamazsın hayat boyu. Şu drama queenliğinden acilen vazgeç.
Dünyanın en büyük derdi sende değil, en kötü şeyleri sen yaşamadın. Her şeyi bu kadar dramatize etme ya!
Ruhsal hastalık bilmem ne diyorsun, ailemden biri paranoid şizofreni, senin kadar sızlandığını duymadım ya.

Nasıl yapıcam bende memnun degilim bu kadar zayıf karakterli olmak istemiyorum ilaca mahkum yasamK istemiyorum lütfen yardım edin ban

Kimse %100 saglikli degil ama bende cikip kimseyi sagligindan dolayi zorbalamiyorum
Sen istiyorsun ki psikolojik sorun yaşadın diye herkes seni pışpışlasın, sence böyle bir şey mümkün mü?
Gidip arkadaşına mememi öptürdüm diye okb oldum vay kocam bunu diyor vay kocam böyle yapıyor diye anlatıp durursan olacak olan bu. Kimse kimsenin rehabilitasyon merkezi değil. Anlatmadan duramıyordum diyorsan terapiye 7 gün gitseydin de milleti darlamasaydın.
Burda da şimdi üyelere demagoji yapıyorsun, arkadaşını kötülesinler istedin çünkü. Vay ahlaksız nasıl böyle konuşur desinler istedin. Demek ki çoğunluk senin gibi düşünmüyor. İstediğin cevapları alamayınca hemen dertsizsiniz, burada minnet aramazsınız umarım ne alaka?

Kimse %100 saglikli degil ama bende cikip kimseyi sagligindan dolayi zorbalamiyorum
Kanka soruma cevap versene
Sen eşine haksızlık yaptığını düşünüp takıntı yaptın
Sonra anlattın eşin önemsemedi
Şu an derdin ne eee yani olay ne şu an
Belli ki bunun cevabı sende de yok acaba senin derdinin adı şımarıklık olabilir mi canın kavga kaos çekiyo da olmayan kaosu kendin mi yaratıyosun sen benim arkadaşım olsan seni iki kere eee sonuç derdin ne ddiye bi yargılarım sende takıntı makıntı kalmaz valla doktorun olurum senin insanlar seni güzellikle dinlemiş sabretmiş şu bu diye sen abarttıkça abartmışsın

Nasıl yapıcam bende memnun degilim bu kadar zayıf karakterli olmak istemiyorum ilaca mahkum yasamK istemiyorum lütfen yardım edin ban
Her şeyi gözünde büyütmekten vazgeç bir kere. Hayatta en önemli şey can sağlığıdır. Onun haricindeki şeyler biter, yeniden başlar, tekrar biter. Evlilikler ilişkiler, arkadaşlıklar vs. bitebilir. Ve hiçbiri dünyanın sonu değil.
Biriyle evlenmeden seviştin diye de dünyanın en ahlaksız insanı olmadın. Bu da gözünde büyüttüğün kadar büyük bir şey değil. Hatta o kadar önemsiz ki. Bir mesele ancak gözünden büyütürsen büyür.
Bak eğer böyle okb durumuna sarılıp her durumda bunu öne sürersen çok üzülürsün. Lütfen artık rahatla, huzur bul be arkadaşım. Ölümlü yaratıklarız hepimiz, zamanımız kısıtlı, hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun sahiden?

Söyleyim bu kezde nasıl bunları gidip anlatirim esimi nasil bu kadar zor durumda biraktim dedim
Inanki istemiyorum karsiligi ne olsa yapip şu cikmazdan kurtulmak istiyorum

Kim kimin memişini öpmüş?

Konu sahibi , diğer yorumlardan farklı olarak şunu diyeyim; arkadaşının küfrü hoşuna gitmediyse bir daha onunla görüşme, bitti gitti, bu kadar.

Söyleyim bu kezde nasıl bunları gidip anlatirim esimi nasil bu kadar zor durumda biraktim dedim
Bu yeni oldu sana bunu sormuyorum ben , ben sana şunu soruyorum senn ahlaken ve vicdanen eşine haksızlık yaptın ya hani tercih şansını elinden aldın ya takıntı buydu ya hani eşine söyledin olay kapandı eee daha arkadaşına anlatcak intiharlık ne vardı bunu soruyorum sana

Arkadasima esime bahsetmeden önce anlattim sonra degil esime anlatmadan önce cok direndim cok sonra dayanamayinca anlattim

Arkadasima esime bahsetmeden önce anlattim sonra degil esime anlatmadan önce cok direndim cok sonra dayanamayinca anlattim
O zaman bu küfür edileli baya olmuş olması lazım niye dün olmuş gibi anlatıyosun yani arkadaşını ya affettin ya da etmedin şu an derdin ne ? Bak senin derdinin adı yemin ediyorum şımarıklık gel sen benle arkadaş ol ben seni yargılaya yargılaya düzeltirim bari seans parası cebine kalır

Lütfen arkadasliginizi bitirin ve kurtulsun kız sizden...

Bir tane de ben anlatayım. Lise arkadaşımdı 10 yıllık arkadaşlığımız var bu gitti ipe sapa gelmez birine takıldı. Herif pavyoncu, ilkokul mezunu bile değil, iş yok güç yok. Kızı alkole alıştırdı, pisliğin teki. Ailesi de vermiyor haliyle. Ayaklarına kapanıyorum kızın etme eyleme ne olur diye. İntihar edeceğim diyor. Sabahtan akşama kadar yanındayım, gece de sabaha kadar telefondayız. YL yapıyorum o ara nereye yetişeceğimi şaşırmıştım. Sonra nişanlandı bunlar. Çok sevdiğim arkadaşım bana dedi ki "nişanlım seninle arkadaşlık etmemi istemiyor, üniversiteli kızlar bozuk olur hem bizim ilişkimizi kıskanıyor o". Hadi selametle dedim.
Aradan yıllar geçti bu herif pavyondan kadın çıkarmış onunla yaşıyormuş kızı da sepetlemiş haliyle.
Aradı beni sen benim has arkadaşımdın ben ettim sen etme diye, artık çok geç dedim.
Velhasılı kelam yanındayken kıymet bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…