- 17 Şubat 2015
- 8.868
- 24.464
- 548
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
TEMA’sına kadar teşhisi aldığın yerlerde minnet araman gerekmez mi bu kadar vakıfsın üstelik.Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
Yani ağır bir hastalık geçiriyor o yüzden kötü bir şey söylemeyeceğim ama cidden şurda eşi gelip eski sevgilisiyle yaşadığı yakınlıkları anlatıp dursa tepki vermeyecek insan var mı merak ediyorum. Eşim tepki verince daha kötü oluyorum demiş ama adam sinirlerini aldırmadıysa böyle bir şeye nasıl tepkisiz kalabilir ki?Cidden ya eş gelip ben meme öbmüştüm dese ilkinde afallarız ağlayarak gelip söylese ağzının üstüne iki tane çakarız ne saçma şey. Bana ne benden evvel kiminle ne konuşsa gram umrum değil. Benden sonra dudaklarına sahip çık, keza memelere de
Yau içi eski sevgili çekti derler sonra adama.İlla ahlaki okb yaşanacaksa bari hakkını versinler ya, çatır çatır seviştim şimdi yaşıyorum desin. İki memeye de okb teşhisi almak
Lale sana samimi olarak bir şey yazıyorum, bak cidden son bir tavsiye olarak al bunu. Yoksa asla mutlu olamazsın hayat boyu. Şu drama queenliğinden acilen vazgeç.Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
Zorbalıyorsun, arkadaşını zorbalıyorsunKimse %100 saglikli degil ama bende cikip kimseyi sagligindan dolayi zorbalamiyorum
Nasıl yapıcam bende memnun degilim bu kadar zayıf karakterli olmak istemiyorum ilaca mahkum yasamK istemiyorum lütfen yardım edin banLale sana samimi olarak bir şey yazıyorum, bak cidden son bir tavsiye olarak al bunu. Yoksa asla mutlu olamazsın hayat boyu. Şu drama queenliğinden acilen vazgeç.
Dünyanın en büyük derdi sende değil, en kötü şeyleri sen yaşamadın. Her şeyi bu kadar dramatize etme ya!
Ruhsal hastalık bilmem ne diyorsun, ailemden biri paranoid şizofreni, senin kadar sızlandığını duymadım ya.
Sen istiyorsun ki psikolojik sorun yaşadın diye herkes seni pışpışlasın, sence böyle bir şey mümkün mü?Kimse %100 saglikli degil ama bende cikip kimseyi sagligindan dolayi zorbalamiyorum
Kanka soruma cevap verseneKimse %100 saglikli degil ama bende cikip kimseyi sagligindan dolayi zorbalamiyorum
Her şeyi gözünde büyütmekten vazgeç bir kere. Hayatta en önemli şey can sağlığıdır. Onun haricindeki şeyler biter, yeniden başlar, tekrar biter. Evlilikler ilişkiler, arkadaşlıklar vs. bitebilir. Ve hiçbiri dünyanın sonu değil.Nasıl yapıcam bende memnun degilim bu kadar zayıf karakterli olmak istemiyorum ilaca mahkum yasamK istemiyorum lütfen yardım edin ban
Söyleyim bu kezde nasıl bunları gidip anlatirim esimi nasil bu kadar zor durumda biraktim dedimKanka soruma cevap versene
Sen eşine haksızlık yaptığını düşünüp takıntı yaptın
Sonra anlattın eşin önemsemedi
Şu an derdin ne eee yani olay ne şu an
Belli ki bunun cevabı sende de yok acaba senin derdinin adı şımarıklık olabilir mi canın kavga kaos çekiyo da olmayan kaosu kendin mi yaratıyosun sen benim arkadaşım olsan seni iki kere eee sonuç derdin ne ddiye bi yargılarım sende takıntı makıntı kalmaz valla doktorun olurum senin insanlar seni güzellikle dinlemiş sabretmiş şu bu diye sen abarttıkça abartmı
Inanki istemiyorum karsiligi ne olsa yapip şu cikmazdan kurtulmak istiyorumHer şeyi gözünde büyütmekten vazgeç bir kere. Hayatta en önemli şey can sağlığıdır. Onun haricindeki şeyler biter, yeniden başlar, tekrar biter. Evlilikler ilişkiler, arkadaşlıklar vs. bitebilir. Ve hiçbiri dünyanın sonu değil.
Biriyle evlenmeden seviştin diye de dünyanın en ahlaksız insanı olmadın. Bu da gözünde büyüttüğün kadar büyük bir şey değil. Hatta o kadar önemsiz ki. Bir mesele ancak gözünden büyütürsen büyür.
Bak eğer böyle okb durumuna sarılıp her durumda bunu öne sürersen çok üzülürsün. Lütfen artık rahatla, huzur bul be arkadaşım. Ölümlü yaratıklarız hepimiz, zamanımız kısıtlı, hayatını böyle mi geçirmek istiyorsun sahiden?
Kim kimin memişini öpmüş?Cidden ya eş gelip ben meme öbmüştüm dese ilkinde afallarız ağlayarak gelip söylese ağzının üstüne iki tane çakarız ne saçma şey. Bana ne benden evvel kiminle ne konuşsa gram umrum değil. Benden sonra dudaklarına sahip çık, keza memelere de
Bu yeni oldu sana bunu sormuyorum ben , ben sana şunu soruyorum senn ahlaken ve vicdanen eşine haksızlık yaptın ya hani tercih şansını elinden aldın ya takıntı buydu ya hani eşine söyledin olay kapandı eee daha arkadaşına anlatcak intiharlık ne vardı bunu soruyorum sanaSöyleyim bu kezde nasıl bunları gidip anlatirim esimi nasil bu kadar zor durumda biraktim dedim
Arkadasima esime bahsetmeden önce anlattim sonra degil esime anlatmadan önce cok direndim cok sonra dayanamayinca anlattimBu yeni oldu sana bunu sormuyorum ben , ben sana şunu soruyorum senn ahlaken ve vicdanen eşine haksızlık yaptın ya hani tercih şansını elinden aldın ya takıntı buydu ya hani eşine söyledin olay kapandı eee daha arkadaşına anlatcak intiharlık ne vardı bunu soruyorum sana
O zaman bu küfür edileli baya olmuş olması lazım niye dün olmuş gibi anlatıyosun yani arkadaşını ya affettin ya da etmedin şu an derdin ne ? Bak senin derdinin adı yemin ediyorum şımarıklık gel sen benle arkadaş ol ben seni yargılaya yargılaya düzeltirim bari seans parası cebine kalırArkadasima esime bahsetmeden önce anlattim sonra degil esime anlatmadan önce cok direndim cok sonra dayanamayinca anlattim
Lütfen arkadasliginizi bitirin ve kurtulsun kız sizden...Merhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Bir tane de ben anlatayım. Lise arkadaşımdı 10 yıllık arkadaşlığımız var bu gitti ipe sapa gelmez birine takıldı. Herif pavyoncu, ilkokul mezunu bile değil, iş yok güç yok. Kızı alkole alıştırdı, pisliğin teki. Ailesi de vermiyor haliyle. Ayaklarına kapanıyorum kızın etme eyleme ne olur diye. İntihar edeceğim diyor. Sabahtan akşama kadar yanındayım, gece de sabaha kadar telefondayız. YL yapıyorum o ara nereye yetişeceğimi şaşırmıştım. Sonra nişanlandı bunlar. Çok sevdiğim arkadaşım bana dedi ki "nişanlım seninle arkadaşlık etmemi istemiyor, üniversiteli kızlar bozuk olur hem bizim ilişkimizi kıskanıyor o". Hadi selametle dedim.Aynı böyle Bi arkadaşım yıllarca anlattı anlattı bana. Sevgiliydi evlenme dedim dinlemedi nişan yaptı. Düğünde büyük olaylar oldu bak köprüden önce son çıkış dedim dinlemedi. Evlendi işler daha kötüye gitti ama çocuk da çocuk dedi doğurdu bi tane. Arkasından millet laf edip yüzüne gülerken ben hepsine laf çarpıp susturdum. Sonra bi gün ben artık eşimle ilgili şeyler paylaşmaktan utanıyorum dedi bosanmiyorum da o yüzden konuşmak istemiyorum. Tamam dedim böyle rahat edeceksen tabiki anlatma, iyi ol yeter. Sonra ne mi oldu? Arkasından konusanlarla şu an kanka modunda. Biz konuşmuyoruzbizi çöp tenekesi gibi kullanıp içini boşaltıyor sonra da herseyi biliyoruz diye hayatından çıkartıp sahte ilişkilerine devam ediyorlar Boyle arkadaşları evet asla ama asla haketmiyorlar. Tıpkı konu sahibi gibi
konu sahibi üzülme belki eşininkileride birileri öptü öyle düşünİntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?