Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alan razı veren razı .
Kendi tercihi kendi kararı . Geçmişe saygımdan giderdim .sonuçta sen sana düşeni yapmışsın uyarmışsın . Gerisi onu bağlar . Ben yine de giderdim yanına .

yanına gitmek o düğüne gitmek bu rezilliğe ortak olmak değil mi peki

bence bırakın yanında olmayı böyle insanları tamamen hayatımızdan çıkarmak gerekir

yaaa inan bunu yazarken çok düşündüm

evet haklısın arkadasını uyarmışsın ikaz etmişsin tartışmıssın ama
seni dinlememiş kendi dogrum bu demiş ve böyle bir evlilik yapmış
dogru değil kesinlikle kabul ediyoruz
ama sen arkadasısın ve herkes kendı hayatından sorumlu ,

yani bilemedim çok yakın arkadasım böyle birşey yapsa çok laf sayarım ama dayanamam görüşürüm herhalde

ama genede bilemedim yaaaa

Evlendi valla. Bildiğin düğün yapti
nikahsız yaşıyorlar işte dam kapının önüne koysa iki gün sonra dövse sövse kimse ağzını açıp birşey diyeemz aileside para için kızını bile bile başkası ile nikahlı olan adama vermiş ya sülalece pes diyorum...
sizde gitmeyin, görüşmeyin en iyisi.

yanına gitmek o düğüne gitmek bu rezilliğe ortak olmak değil mi peki

bence bırakın yanında olmayı böyle insanları tamamen hayatımızdan çıkarmak gerekir
Yaptığı hata ama sonuçta çok yakın arkadaşım her anımda yanımda olmuş birine yine de sırt çevirmem ben . Yaptığı kesinlikle yanlış söylemesi gereken her şeyi de söylemiş konu Sahibi zaten.. gerisi onun hayatı .

Diyelim ki bu ilişkideki 3 kişinin de çıkarları var , nikahlı kadın nikahına güveniyor olabilir,sen neyine güvendin diye sormazlar mı adama?Telli duvaklı gelin olunca evli olunuyor mu yani? Burada haline acınan esas kadından çok daha beter bir pozisyonda arkadaşınız aslında..
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Yani insanların kendi hayatı ama arkadaş diye de karaktersiz biriyle görüşülmez.
Kim bilir o nikahlı eşi neler yaşıyor ? Belkide dayak yiyor bu midesiz yüzünden susturuluyor.
Çocuklar için evli mi kalınır ? Boşarsın yine nafaka alır çocuklarına bakarsın. Bu çok saçma. Ar namus kalmamış.

Bizim sadece yan binamızda 2 kadınla yaşayan 3 kişi vardı. En yakın arkadaşımın da evde üvey annesi var.
Yanı bildiğiniz 2 kadınla aynı evde yaşıyor insanlar.
50 yaşını geçmiş tabi bunlar.
Gençlerin de aynı hatalara düşmesi çok feci.
Hatta adamın kuma getirdiği kadın eşinin teyzesinin kızı :/
Arkadaşımın üvey annesiyle olan hikaye ise akıllara zarar.
Olayı normalleştirmek istemiyorum ama kabullenen kadınlar var maalesef.

arkadaşım boşver görüşme. annesi, babası bilirse bilsin. öyle birinin arkadaşlığına şu saatten sonra hiç gerek yok
ahlaksızlığı ailesi kabul etti diye sende kabul etmek zorunda değilsin
bugün elin evli adamına göz koyan kadının yarın senin kocana göz koymayacağı ne malum
dünyanın çivisi çıktı diye boşa demiyorlar

Aynı durumu bundan yıllar önce bende yaşadım.
Cok samimi olduğum bir arkadaşımdı. Ben ailemle yaşıyordum, o yalnızdı. Sık sık bize gelirdi. Çok güzel yıllarımız geçti.
Sonra birgün oturup konuşalım mı birşey söylemem gerekli dedi, konuştuk, hem ağladı hem anlattı. Kendinden 20 yaş büyük birisi ile imam nikahı kıydığını, adamın çocuğunun olmadığını ve çocuk istediğini, adama da zaten aşık olduğunu söyledi. Çok sinirlendiğim için devamını dinlemek istemedim.
Daha sonra ailesinin de yeni öğrendiğini, hamile olduğunu duydum.
Benimle arkadaşlığını sürdürmeye çalıştı. Ona "seninle görüşmek istemiyorum" dedim. Annemi arayıp ağladı, babamı arayıp yalvardı. Evlendim, düğün tarihimi öğrenmiş, düğünüme geldi. Ev telefonumu aradı, açmadım. Cepten engelledim. Ama o gün insanlara olan güvenim sarsıldı.

Sonuç; şuan görüşmüyoruz. Ortak tanıdıklarımız var, duyuyorum; 3 tane çocuğu olmuş. Adam resmi nikahlı eşiyle birlikte, bir gün bir kadında bir gün diğerinde kalıyormuş.
Offf hatırladıkça midem bulanıyor.
Bu konuyu okuyunca elim ayağım titredi yine sinirden...

Hayata bir kere geliyoruz , hatalarda yapabılırız cok normal. Ama butun bır hayatın bu sekılde gıdecegını gostermez bu ama hata var hata var dogrusu.
Sımdı bu bırlıktelık devam etse cocuk dogsa , hadı bu ıs gızlı kalsa ınsan cocugunun yuzune bakmaya utanmaz mı?
Hadı bu bırlıktelık devam etmedı bıttı , sonrası nasıl olacak ? Bır baska hayat nasıl kurabılecek
Bır ınsanın bunu kendısıne yapması ıcın hıc bır sebeb olmamalı para ya da namus . Bunuda ılk defa duyuyorum evlı bırı ıle evlenmek.

tabii herkesin kendi fikri ama benim arkadaşlık anlayışımda ahlaktan yoksun biriyle görüşmek yok.

Bendede var boyle bi model
Alti yedi ay oldu daha karsilasmadik
Adami ve eski mi desem gercek mi desem karisini taniyorum.
Yeni metresin kizi var bide ailem diye takiliyorlar..
Eylulde dugun yapicaklardi adam parasiz kaldi
Yeni moda evli adamlarin ailesiyle gidip metreslerini ailelerinden istemesi
Ay yine hatirladim sinirim zipladi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…