İmam nikahıyla :)evli adam birdaha nasıl evlendi???????
Alan razı veren razı .
Kendi tercihi kendi kararı . Geçmişe saygımdan giderdim .sonuçta sen sana düşeni yapmışsın uyarmışsın . Gerisi onu bağlar . Ben yine de giderdim yanına .
nikahsız yaşıyorlar işte dam kapının önüne koysa iki gün sonra dövse sövse kimse ağzını açıp birşey diyeemz aileside para için kızını bile bile başkası ile nikahlı olan adama vermiş ya sülalece pes diyorum...Evlendi valla. Bildiğin düğün yapti
Evlendi valla. Bildiğin düğün yapti
Yaptığı hata ama sonuçta çok yakın arkadaşım her anımda yanımda olmuş birine yine de sırt çevirmem ben . Yaptığı kesinlikle yanlış söylemesi gereken her şeyi de söylemiş konu Sahibi zaten.. gerisi onun hayatı .yanına gitmek o düğüne gitmek bu rezilliğe ortak olmak değil mi peki
bence bırakın yanında olmayı böyle insanları tamamen hayatımızdan çıkarmak gerekir
Nikah kıyamaz zaten. Arkadaşıma da dedim. Adam metres alıyor hiç kendini kandirma diyepSadece imam nikahıyla evlenmiş başka açıklaması yoktur bunun
Yaptığı hata ama sonuçta çok yakın arkadaşım her anımda yanımda olmuş birine yine de sırt çevirmem ben . Yaptığı kesinlikle yanlış söylemesi gereken her şeyi de söylemiş konu Sahibi zaten.. gerisi onun hayatı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?