Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dugun yapmasi isi mesrulastirmiyor
Sadece kuma olmu
Gorusup gorusmemfnizd yorum yapamam ama bana gore ters

benim ailemde adamin fazla parası olmadığı halde benzer bir durum yaşandığı için hiç şaşırmamak lazım artık. Paranın gözü kör olsun. Hangisi daha şerefsiz bilemedim. En azından siz duruşunu bozmuyorsunuz. Tebrik ederim. Arkadaşınız iyi bir insan degil. Arkasından üzülmeye değmez

Seymadan ne farki var bu kadinin? Ama goruyosunuz seyma simdi evli mutlu vs. Yani ve kimse onlari dislamiyo birde ozeniyolar bile. Para yuzu yumusak diyoruz

Buna evlenmek denmez ki... Yalnız kızın ailesi de ne genişmiş. Para sadece kızın değil, onların da gözünü boyamış demek ki. Hikayedeki herkes iğrenç. Kızı yalnız bırakmayalım diye eğlenceye giden arkadaş tayfası da öyle (düğün denmez ona). Böyle bir ahlaksızlığı nasıl görmezden gelip, normal bir evlilik muamelesi yaparlar? Yuh yani. Elbette en iyisini yapıyorsunuz. Yeryüzünden silinmiş gibi, hiç yokmuş gibi yapın böyle bir mahluğa. Öyle kokuşuk bir yola girmiş ki, buradan iyi bir son çıkmaz.

Seymadan ne farki var bu kadinin? Ama goruyosunuz seyma simdi evli mutlu vs. Yani ve kimse onlari dislamiyo birde ozeniyolar bile. Para yuzu yumusak diyoruz

Yakında o Şeyma'nın da kokusu çıkacak. Bu işler hep böyledir..

Keşke insanlarda biraz gurur ve vicdan olsa da böyle zavallı insanlar yalnızlaşsa, etraflarında kimse kalmasa..

siz arkadaş olarak üzerinize düşeni yapmışsınız. gerisi ona kalmış.. kazık kadar insan.. hadi hepsini geçtim kızın ailesi nasıl tamam diyor. adamın parasına güvendiyse bile sorun. adam imam nikahı yapmış. şimdi ölse kuruş hakkı yok üzerinde. çocuk yapması ihtimalini düşünemiyorum bile...
bende sizin yerinizde olsam bir daha hiç görüşmezdim. o ne kadar davranışlarında özgürse siz de öylesiniz. öyle biriyle arkadaşlık yapmak istemiyorsanız yapmazsınız. istediği kadar üzülebilir.

üç çocuğun gunahını nasıl taşıyacak omuzlarında acaba.yıkılan yuva ustune yuva kurmak..şimdi mutlu takılır.ileride çok işman olur zaten.

Siz doğru olanı yapmışsınız .. arkadaşlığınizi sürdürmek zorunda değilsiniz. Parası için gitmiste , parası olup bekar olan adamların suyu mu çıkmış. İnşallah kendisi de aldatilir!! Yasattigini yaşar

Ben çocuğum doğduktan sonra çok daha farklı bakıyorum olaya. Kendi hayatı falan degil. Uç çocuk babası evli adamla evleniyorsa benim yanımda duramaz kendime yapılmış gibi hissederim. Yarın bir gün aynı şeyi ben de başka bir kadın yüzünden yaşayabilirim o zamanda teselli mi edecekmiş? Arkadaş ya hani. ( kadın yüzünden yaşamam koca kişisinin itligi yüzünden yaşamış olurum orası ayrı tabi ama her aranana koşmasımı gerekli hanım kızımızın evliymiş çocukluymuş hiç mi farketmesin)

Hayret ediyorum yaa 3. dünya ülkesiyiz de bu kadar mı 3. dünya ülkesiyiz yani Kuma olmak nedir yazıklar olsun bu cehalete

Valla siz en doğrusunu yapmışsınız. Ben de olsam, değil arkadaşım kardeşim olsa irtibatı keserim. Her koyun kendi bacağından asılır, malesef arkadaşınız bu cehaletinin bedelini yaşadığı her gün ödeyecek.

İki ucu b.klu degnek dedikleri cinsten bi konu olmus gercekten, ne desem bilemedim.

Yaşanan olayda kandırılan, aldatılan, zarar verilen, hakkı hukuku çiğnenen kimse yok. Daha dogrusu bunların hepsi var ama kimsenin birbirine bi şey yaptıgı yok, herkes ne ediyosa kendine ediyo. Herkes yetiskin, akıl sahibi, her seyin farkında ve toplumsal ve ahlaki normlara uymasa da bi karar vermişler, sonuclarını da dibine kadar yasayacaklar.

Bu noktada onların kararı mı, evet onların kararı.

Siz bu kararı alan bi insanla arkadas olmak zorunda degilsiniz elbette, aynı degerleri paylasmadıgınız, ahlakına güvenmediginiz bi insanla ne kadar ortak yonunuz kalmıs olabilir ki neticede? Farklı insanlar dost olur ama zıt insanlar olamaz bence, kara dediginize ak diyosa yapacak cok da bi sey kalmamıs demektir.

Ama bi yandan da bilemiyorum. 15 yıllık arkadaslıktan sonra kendi ozel hayatının tabiri caizse icine edecek bi karar verdi diye hayatınızdan cıkarmak ne kadar dogru?
Size bi sey yapmamıs, o insanlara da yapmamıs. Kendine yapmıs ne yapmıssa ve bence tam da su anda hayatında saksakcılara degil de yavrum hata ediyosun sonu da kotu olacak ama biz yanındayız, basını duvarlara vururken teselli edicez seni diyen arkadaslara ihtiyacı var. Yani kendi düsen aglamaz diye uzaktan bakmak yerine bak cok pis düseceksin, seni su an oldugun halinle sevmek kabullenmek cok zor ama 15 yıl hukukumuz var, atsan atılmaz satsan satılmazsın, yapma boyle yaklasımını mı deneseniz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…