Rica ederim. Umarim icinizdeki bu catismayi sona erdirip daha huzurlu olabilirsiniz.Teşekkür ederim
evet nizam tutkum var. Obsesif olmasam da çizgilerim sert.
eşimi çok seviyorum. Böylesi anlarda Attila ilhan’ın dediği gibi; felaketim oluyor, ağlıyorum.
bir arkadaşıma anlattım bugün olanları. Kendisi eşimin beni aşağıladığını, hakir gördüğünü, psikolojik şiddet uyguladığını ve boşanmam gerektiğini söyledi.
Ben böyle düşünmediğimi söylediğimde de beni kendimi kandırmakla itham etti.
sizce ben kendimi mi kandırıyorum?
Farklı bi bakış acısı deneyelim isterseniz belkide eşiniz sizi aşırı şekilde kıskanıyor bu yüzden yanlış bi şekilde motivenizi kırıyor olabilir mi çünki erkekler bazı duyguları acığa vurmaktansa kırıcı olabiliyorlar yada hayat farklılıklarısevgili hanımlar,
Buraya her konu açmaya niyetlendiğimde nasılsa hallolacak, aciz olma diyorum... dayanamayıp açtığımda sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum...
Türkiye çoğunluğuna göre iyi sayılabilecek bir hayatım var. Çocuklarım yabancı kolejde eğitim alıyorlar, yatılı yardımcım var, iyi bir evim, görece sosyal hayatım var. yılda iki yahut üç kere yurt dışı tatili imkanım var.
Evlatlarım... Sağlıklı, Allah’a şükür çok da sevimliler. Eşim iyi kariyerli, eli yüzü ve en mühimi ahlakı düzgün biri.
Lakin ben mutsuzum. bu mutsuzluk genele yayılan bir şey değil. Nadiren de olsa boğazıma oturan ve yutkunmadığım bir şey.
sorun eşim ile hayat tarzı farklılığımız ve bunun etkileri.
konu bugün kıyafet üzerine vukuu buldu. Akşam çok önemli, eşli bir iş yemeği vardı. giyeceğim elbiseyi fotoğraf yolladım. Fikrini sorduğumda:
- saç makyaj yaparsan ve elbise giyersen gitmem, götürmem. Giy kot üzerine sweatshirt yoksa götürmem. giyinmeyi bilmiyorsun, abartıyorsun. Diye bir yanıt aldım ve boğazımda bir yumru ile öylece kaldım.
kimse yoğurdunun ekşiliğini kabul etmez ancak sosyo kültürel seviyesi güçlü bir ailede büyüdüm, gerek giyim gerekse tavırlarıma çok dikkat eden biriyim. Eşimle farklılığımız benim özendiğini her şeyin onun için sıradan olması.
misafir gelecek hazırlanan masa abartı.
İş yemeği olacak kıyafetim abartı.
Toplantısı vardır giysisini seçerim, o abartı.
Doğum gününde plan yaparım o abartı. ona kalsa evde yemek yapsam ve yesek... dışarıda planlanan şeyi bile kendim için yapıyorum...
eşimi çok seviyorum. Böylesi anlarda Attila ilhan’ın dediği gibi; felaketim oluyor, ağlıyorum.
bir arkadaşıma anlattım bugün olanları. Kendisi eşimin beni aşağıladığını, hakir gördüğünü, psikolojik şiddet uyguladığını ve boşanmam gerektiğini söyledi.
hayır kendini kandırmıyorsun herşey nerdese dört dörtlük anlattığına göre belli ki kocanda seni kıskanıyor ondan öyle diyordur böyle şeyleride sorma sorarsan erkeklere ohoooo hep bir eleştiri hep bir karışma olur.sevgili hanımlar,
Buraya her konu açmaya niyetlendiğimde nasılsa hallolacak, aciz olma diyorum... dayanamayıp açtığımda sonrasında kendimi çok kötü hissediyorum...
Türkiye çoğunluğuna göre iyi sayılabilecek bir hayatım var. Çocuklarım yabancı kolejde eğitim alıyorlar, yatılı yardımcım var, iyi bir evim, görece sosyal hayatım var. yılda iki yahut üç kere yurt dışı tatili imkanım var.
Evlatlarım... Sağlıklı, Allah’a şükür çok da sevimliler. Eşim iyi kariyerli, eli yüzü ve en mühimi ahlakı düzgün biri.
Lakin ben mutsuzum. bu mutsuzluk genele yayılan bir şey değil. Nadiren de olsa boğazıma oturan ve yutkunmadığım bir şey.
sorun eşim ile hayat tarzı farklılığımız ve bunun etkileri.
konu bugün kıyafet üzerine vukuu buldu. Akşam çok önemli, eşli bir iş yemeği vardı. giyeceğim elbiseyi fotoğraf yolladım. Fikrini sorduğumda:
- saç makyaj yaparsan ve elbise giyersen gitmem, götürmem. Giy kot üzerine sweatshirt yoksa götürmem. giyinmeyi bilmiyorsun, abartıyorsun. Diye bir yanıt aldım ve boğazımda bir yumru ile öylece kaldım.
kimse yoğurdunun ekşiliğini kabul etmez ancak sosyo kültürel seviyesi güçlü bir ailede büyüdüm, gerek giyim gerekse tavırlarıma çok dikkat eden biriyim. Eşimle farklılığımız benim özendiğini her şeyin onun için sıradan olması.
misafir gelecek hazırlanan masa abartı.
İş yemeği olacak kıyafetim abartı.
Toplantısı vardır giysisini seçerim, o abartı.
Doğum gününde plan yaparım o abartı. ona kalsa evde yemek yapsam ve yesek... dışarıda planlanan şeyi bile kendim için yapıyorum...
Bence siz fazla arabesksiniz, adam daha modern.. iş yemeği konusunda nasıl bir elbise düşündünüz resim yollasanız keşke. Çok abartıysa eşiniz haklı olabilir ayrıca iş onun işi, çevre onun çevresi onun isteklerine kulak vermelisiniz bırakın sizi nasıl görmek istiyorsa öyle görsün.. mesela benim iş yemeğime eşimin takım giymesini istemiyorsam (ortama uygun değilse) ama o illa takım da takım, ben böyle gördüm diyorsa sen gelme derim ve soğurum benim isteklerime saygısı olmadığı için..
boşanma bu kadar kolay dile gelmemeli, siz eşinize saygı göstermeyi öğrenin önce. Yıkmak çok kolay, yapmak zor.. bence birlikte konuşarak hoş görü ile çözebilirsiniz bu konuyu..
Sevgiler
Henüz konuşmadık. Öğlen görüşeceğiz.Kültür farkı önemli unsur işte.
Sana görsellik önemlidir ona değildir.
Arkadaşın gereksiz saçmalamış.
Konuşarak birazda birbirinizden ödün vererek çözülecek bir konu.
Boşuna evham yapıyosun.
Eşinle bu durumu konuştun mu? Seni bu söylediklerinin üzdüğünü vs?
Eşim abarttığımı düşünüyor demişsin eşin seni görgüsüz olarak düşünüyor olabilir mi ?
Arkadaşınız standartlarınızı ve hayatınızı kıskanıyor.Abarttıkça abartmış.Bir daha ona birşey anlatmayın ve arkadaşlığınızı sorgulayın bence
hayır kendini kandırmıyorsun herşey nerdese dört dörtlük anlattığına göre belli ki kocanda seni kıskanıyor ondan öyle diyordur böyle şeyleride sorma sorarsan erkeklere ohoooo hep bir eleştiri hep bir karışma olur.
Bence arkadasinizdan uzak durun hangi aklı başında fitne fucur olmayan arkadaş boşan der bu durumda....sizde sormayın giyinin gidin sormanız hata bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?