ilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..
Hastalik olabilir camasirlarina idrar kacirabilir.
Yada temiz degildir gunluk dusunu alip ic camasirini degistirmez tuvalette guzel temizlenmez oyle olabilir.
Ama bunlar bahane olmamali insan kendini bilmeli.
Kırmadan söylenicek bi yol yok gibi. Namazda kılıyorsa Söylemelisiniz ama illaki kırılır bence..
Namaz kılıyor ama idrar kokuyor o neymiş ya önce temizlik sonra secde. Belki üstündekiler kokuyodur. Canım ya senin tişörtün idrar gibi kokuyo yigenin falanmı yaptı acaba de uyar
Teri öyle kokmasın
Zira namaz kılan biri dikkat eder herhalde
Hani yanlışlık bir kere olur
Rahatsız vs mi yoksa tutamıyor bez mi kullanıyor
Zira çocuklar bile kokmuyor idrar
Yeni bir mail adresi al. İsimsiz mail at, veya ev adresine mektup at. Dostça, ben arkadaşınım ve tanıdığın birisi yüzüne karşı söyleyemedim de. Bilsin yani. Ama korkutma onu da.
Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?