Arkadaşım İdrar Kokuyor

durum vahimm

Kırılacak o kesinde. Söylenmesi gerek bir durum. Belki gerçekten rahatsızlığı vardır. Sizede daha çekilesi gelir bu durum. Ne bileyim hastalık olunca.

Sivilceydi değilmi sonra baktınız aaaa sivilceymiş gerçekten dediniz korkunç

İdrar kokuyorsa muhtemelen idrarını son demine kadar tutuyordur o esnada kaçırıyordur oda tabi iç çamaşır değişmediğinden ağır bir koku yapıyordur.Namaz kılarken dikkat etmesi lazım aslında bu tarz kurallara.bence bir gün konuşurken konuyu havaların sıcaklaştığından mütevellit kendi temizliğinize,duşunuza getirin ben günde bir duş alırım her gün iç çamaşırımı değiştiririm aksi takdirde koku yapıyor dikkat edelim biz bayanız sen ne düşünüyorsun bu konuda şeklinde olabilir

O kanın adet kanı olmadıgını söyle bana yoksa psikolog masraflarımı ödemek zorundasın

yok yani,reglydi,yüzünde kan vardı,eliyle sildi, falan demişsiniz de,onun için dedim.

yoksa idrar kaçırmak,tutamamak bir hastalık olabilir ama, diğerinin bir açıklaması olamaz yani.

İç çamaşırı değiştirmek istediğini söyleyebilirsin canım namazdan önce değişilmesi daha iyi olduğunu soylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…