Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir onunla bir kardeş gibi yakınlaşacak ve samimiyetime guveniuorsan iyigin için konuşacağını fakat alınacak ise konusmayacaginizi kendinizden kesitler vererek konuşabilirsiniz.Oyle bir durumu da var aslinda nasil diyecrgim bilemiyorum. Acaba kendimden mi ornek versem. Nisanlim cok hassas ya erkeklr oyle oluyomus filan gibisinden
Ben de kararsiz kaliyorum ama iste bana dokundugunda geriliyorum artik.Idrar nasil kokabilir ki? Ancak altina yapacak sabaha kadar onun icinde yatacak banyo yapmadan ise gelecek oyle kokar.
Yoksa bir insan ozellille hamileler 40 kere wc gider ama hic cis koktuklarini duymadim gormedim.ter olsa neysede ..
Bilemedim valla...
Bir insan nasil idrar kokabilir
Yani kokuyu duyan himmmm bu idrar kokuyor nasil diyebiliyor
Valla hic karsilasmadim idrar nasil anlasiliyor biri bana aciklasin![]()
HönkYa bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
E sevgiliside var galiba gerçekten kokuyo olsa önce sevgilisi fark etmezmi.. sen yalan söylüyorsun demiyorum tabi ama offff çok enteresan bir durum... bence bir not yazip cebine yada evinin kapisinin alyina atın..
Sevgilisi yok da biriyle tanistirilma durumu var
Cok mide bulandirici olmasin diye fazla detay vermek istemiyorum ama israrla soruyor herkes.
Soyle soyleyeyim pespese tuvalete girdigimizde de ayni kokuyu aliyorum.
İlaç kullanıyor olabilir mi arkadasın. Bazı ilaclar ve hatta mide rahatsızlıkları agır koku sebebı olabiliyor.Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.