Neden yaptı acaba kimbilir ne derdi vardı bilmediğimiz. Sorularla gitti belkide depresyonda idi depresyonda olanların büyük bir kısmı bunu yapabiliyor çünkü bedenin o kadar acı içinde kivraniyor ki öldür beni dıye yalvariyör sana.Ben büyük depresyon yaşadım. Eğer depresyonda ise Rabbim affeder yok değilse Allah yardımcısı olsun.Benim can kardeşim intihar etti üstelik hayat doluydu pskojik tedavi görüyordu aynı şekil. Sorular la kaldı.Allah rahmet eylesin... Üzüldüm...
Depresyonda olmayan kişi de neden canina kiysin ki, kolay mi, elimize igne batsa ah diyoruz. İnsan kolay kolay o raddeye gelmez diye dusunuyorum.Neden yaptı acaba kimbilir ne derdi vardı bilmediğimiz. Sorularla gitti belkide depresyonda idi depresyonda olanların büyük bir kısmı bunu yapabiliyor çünkü bedenin o kadar acı içinde kivraniyor ki öldür beni dıye yalvariyör sana.Ben büyük depresyon yaşadım. Eğer depresyonda ise Rabbim affeder yok değilse Allah yardımcısı olsun.Benim can kardeşim intihar etti üstelik hayat doluydu pskojik tedavi görüyordu aynı şekil. Sorular la kaldı.
Kardeşi ile konuştuk beni bizleri hep anlatırmış. Onun da hali kötü yanına çok çağırmış gitmemiş ölüm bile bu şehirde kalacak sakın istanbula götürme demiş 3 hafta kadar önceNeden yaptı acaba kimbilir ne derdi vardı bilmediğimiz. Sorularla gitti belkide depresyonda idi depresyonda olanların büyük bir kısmı bunu yapabiliyor çünkü bedenin o kadar acı içinde kivraniyor ki öldür beni dıye yalvariyör sana.Ben büyük depresyon yaşadım. Eğer depresyonda ise Rabbim affeder yok değilse Allah yardımcısı olsun.Benim can kardeşim intihar etti üstelik hayat doluydu pskojik tedavi görüyordu aynı şekil. Sorular la kaldı.
Başınız sağolsun. Acınızı biliyorum, ben de sizin yaşadığınızı yaşadım maalesef geçmişte, hem de birden de fazla defa, sizi çok iyi anlıyorum inanın. Söylemeden edemeyeceğim, bundan sonraki süreçte 'yapabileceğimiz bir şey var mıydı" diye diye yiyebilirsiniz kendinizi, ama lütfen o ruh haline girmemeye, bu fikre kapılmamaya çalışın, sizi yıpratmaktan başka kimseye faydası olmuyor o düşüncelerin. Çünkü intihar çok anlık bir şey ne yazık ki. Tedavi olma isteği olsa da, hemen tedaviye başlanamadıysa, bazen bir anlık tükenmişlik hissi ve umutsuzluk bu kararı verdirebiliyor ne yazık ki. Ailesine, size ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim...
Ne kadar iyi yürekli biriymis.Öncelik ile hepinizden Allah razı olsun.
Evet yapabileceğim çok şey vardı o ne zaman başım sıkışsa yapardı bende yapardım
Önceden planlamış biz nasıl niye anlamadık? Evini başkasına devir etmiş eşyaları ile beraber 6 aylık kirasını da vermiş. Maddi durumu iyi olmayan yeni evlencek bir çifte onlarada uzağa taşınıyorum demiş.Keşke hiç dibinden ayrılmasaydık
İşe yaramazdı emin ol. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi yaşadım, hissettim bir şeyler yapacağını, aldım pılımı pırtımı 1 ay yanında kaldım. Sohbet, muhabbet, gezmek eğlenmek her şey çok iyi ama ısrarla psikologa gitmek istemiyordu. Bir psikolog arkadaşımdan rica edip, normal arkadaş gibi soktum aramıza, arkadaş oldular iyi hoş... Bir sabah, kendi evime geçip bir kaç şey almam lazımdı. Aramızda 1.5 saat gibi bir mesafe var. Ben henüz kendi evime gelip eşyalarımı yeni alıp çıkmıştım ki, haberi geldi... Ne yapabilirdim daha fazla? Ne yapabilirdin? Eğer bir insan kendini öldürmeyi kafasına koyduysa er yada geç bunu yapıyor bu yüzden kendini sakın suçlama... Atlatmak hiç kolay değil, ben atlatamadım hala çok kızgınım ve çok özlüyorum ama kendi seçimi işte.Öncelik ile hepinizden Allah razı olsun.
Evet yapabileceğim çok şey vardı o ne zaman başım sıkışsa yapardı bende yapardım
Önceden planlamış biz nasıl niye anlamadık? Evini başkasına devir etmiş eşyaları ile beraber 6 aylık kirasını da vermiş. Maddi durumu iyi olmayan yeni evlencek bir çifte onlarada uzağa taşınıyorum demiş.Keşke hiç dibinden ayrılmasaydık
Ama demek ki anlık değilmiş o zaman, planlı olunca aksine hiç renk vermiyor kişi böyle durumlarda. Doktoru bile kandırabiliyor. Tedavi göreceğim demesi bile muhtemelen sizi ve yakınlarını rahatlatmak içinmiş, belki de tedaviyi hiç düşünmedi bile. Hiç suçlamayın kendinizi, elinizden hiç bir şey gelmezdi, nasıl anlayacaktınız ki? Dibinden ayrılmasaydınız bile iyi olduğunu söyler, rol yapar, ayrıldığınız anda olan olurduÖncelik ile hepinizden Allah razı olsun.
Ama demek ki anlık değilmiş o zaman, planlı olunca aksine hiç renk vermiyor kişi böyle durumlarda. Doktoru bile kandırabiliyor. Tedavi göreceğim demesi bile muhtemelen sizi ve yakınlarını rahatlatmak içinmiş, belki de tedaviyi hiç düşünmedi bile. Hiç suçlamayın kendinizi, elinizden hiç bir şey gelmezdi, nasıl anlayacaktınız ki? Dibinden ayrılmasaydınız bile iyi olduğunu söyler, rol yapar, ayrıldığınız anda olan olurdu
Keşke içinde o umudu bulabilseydi, keşke mücadeleyi bırakmasaydı, hayat bazen zorlaşıyor evet ama keşke o yine de küsmeseydi hayata, keşke o da karanlığın ardından gelecek aydınlığı bekleyebilseydi. Konudan etkilenenler olursa diye yazma gereği hissediyorum bunları, gerçekten her çöküşün ardından o aydınlık geliyor. Hayat devam ettikçe umut da her zaman vardır. Zaman zaman gücümüz kalmasa da küçücük bir umut gerçekten yaşanılır kılabiliyor hayatı.RazEy , acınızı çok iyi anlıyorum, dediğim gibi ben de yaşadım bunu, ama üzerinden çok yıllar geçti artık, atlattım, inanın sizin için de gelecek o aydınlık zamanlar... Siz de atlatacaksınız inşallah bu zamanları. Sakın yüklenmeyin kendinize. Size ve yakınlarına tekrar sabırlar diliyorum.
Erkeklerin genelde böyle oluyor işte. Hiç belli etmeden, doktora bile hissettirmeden gidenler oluyorDaha bir kaç gün önce beraberdik durgundu evet ama gitmem gerek biliyorum dedi. Başka yere gitti ama
Kardeşi perişan babamdı o benim diyo 2 işte çalıştı yine düğünümü yaptı okumadı kadınsın senin okuman şart dedi beni okuttu ya böyle şeyler iste dedi ben hepten kötü oldum ya düşün sokakta kalan evsizlerden duyanlar geldi bu adam kime ne yapar ?En yakin arkadaşımdı şimdi en uzaktaki yakin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?