Arkadaşım intihar etti :(

Allah onun mekanını cennet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabir versin

Allah razı olsun sizden telkinde bulunuyorsunuz ben şuan günü saati bilmiyorum o haldeyim kardeşi burada defin edecek yanımızda kalıcak yine. Meğer neler çekmiş bize anlatmamış biz yüzeysel biliyormuşuz iyiler erken gitmek zorundamı?

Ne demek, dedim ya, ben de yaşadım, hem de ardı ardına iki arkadaşımda, çok da küçüktük, çok hassas yaşlarımızdı, bu yüzden çok iyi anlıyorum sizi inanın. Her iyi, erken gitmiyor belki ama erken gidenler hep iyiler oluyor gerçekten, nedense
Elinizden gelirse biraz uyumaya çalışın, yarın öbür gün kolay geçmeyecek size de. Ama imkanınız varsa (hamilelik vs gibi bir maniniz yoksa), birkaç gün hafif bir uyku ilacı gibi bir destekle uyuyun derim. Geceleri uyanık kalmak böyle zamanlarda pek iyi gelmiyor insana
İyi bir yerlerde olduğunu düşünün, artık acı çekmediğini, sizi gördüğünü, hala bir şekilde yanınızda olduğunu. Sık sık ondan bahsetmek sizi üzse de asıl terapi o. Hep onu konuşun yakınları olarak, hep iyilikleriyle anın, insan gülümsüyor, gülüyor bile acısına karşın. Bunlar insanı biraz olsun rahatlatıyor, başka türlü ölümün hiçbir türlüsü kabullenilemiyor zaten. Bir zaman gelecek bir şekilde, onun iyiliğine karşın gittiğini kabulleneceksiniz. İnşallah o zamana kadar sabrınız ve dirayetiniz olur...

Son düzenleme:
Mekanları cennet olsun sizde yaşadınız. uyuyabilsem keşke ama calıscam uyumaza teşekkür ederım

Mekanları cennet olsun sizde yaşadınız. uyuyabilsem keşke ama calıscam uyumaza teşekkür ederım
Siz bilirsiniz uyku konusunu tabi ki... Ayrıca çok teşekkür ederim. Tüm gidenlerimiz nur içinde yatsınlar...

Genelde sevdigimiz üzüldüğümüz insanlar için defolup gitmek tabirini pek kullanmayiz. Bana bi acayip geldi konuşmanız.
Allah rahmet eylesin ne diyeyim defolup gitmis ışte .

Arkdasin acisi kendine yetiyor. Kardesi bildigi kisi kendi canina kiydi. Bence defolup gitti cumlesini ona cok kizdigi icin soyluyor su an. Haklida konu sahibi. Simdi dahami guzel oldu? Uzmeyelim bence konu sahibini.

Basin sag olsun konu sahibi. Ben konunu bilmiyorum. Yeni gordum. Keske su olanlari o insafsiz kadin duysada bi nebzede olsa kendinden nefret etse. Benin kardesim bildigim dag gibi delikanli canina kiydiysa o kadin yuzunden, o kadin utanctan kendini assa bile uzulmem. Kolaymi birinin canina sebep olmak ya?
Insallah kadinin kocasi biliyodur zamaninda yaptigii kallesligi? Eger bilmiyosa dunyayi dar ederim o karaktersiz pislige. Gozum hic biseyi gormez.

Dileyelim ki canına kıydığı anda iradesi ve şuuru yerinde olmamış olsun. Ahireti mahvolmasın. Merhumenin Ruhuna El Fatiha.

ba
Yakın zaman da konusu açmıştım. Psikolojik tedavi görecekti. Dün sahilde ceseti bulunmuş. Kardeşi gelip alıcak. İçim acıyor sevdiğim insanlar defolup gidiyor :'(
Başınız sağolsun.Arkadaşınızla ilgili forumu daha önce okumuştum.Çok üzüldüm.Keşke hemen tedavi olabilseydi.O pislik kadın için değmezdi .Pis mahlukat daha kaç can yaktı kimbilir.Evlisin ama ayrıyım diyorsun birsürü adamla yatıp kalkıyorsun adamlarla oyuncak gibi oynuyorsun yanına kalmaz inşallah

Canım çok üzüldüm başın sağolsun. Diğer konuya cevap atmıştım ki vefat ettiğini öğrendim. Şu an pek diyecek birşey bulamıyorum ne zaman ihtiyacın olursa bana mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım. 

Yakın zaman da konusu açmıştım. Psikolojik tedavi görecekti. Dün sahilde ceseti bulunmuş. Kardeşi gelip alıcak. İçim acıyor sevdiğim insanlar defolup gidiyor :'(
başınız sağ olsun.Intıhar bırseyı çözseydı hepimiz intıhar ederdık. benım de arkadasımın kuzenı nedensız ıntıhar ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…