Allah onun mekanını cennet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabir versinDaha bir kaç gün önce beraberdik durgundu evet ama gitmem gerek biliyorum dedi. Başka yere gitti ama
Kardeşi perişan babamdı o benim diyo 2 işte çalıştı yine düğünümü yaptı okumadı kadınsın senin okuman şart dedi beni okuttu ya böyle şeyler iste dedi ben hepten kötü oldum ya düşün sokakta kalan evsizlerden duyanlar geldi bu adam kime ne yapar ?En yakin arkadaşımdı şimdi en uzaktaki yakin arkadaşım
Allah razı olsun sizden telkinde bulunuyorsunuz ben şuan günü saati bilmiyorumErkeklerin genelde böyle oluyor işte. Hiç belli etmeden, doktora bile hissettirmeden gidenler oluyor
Şimdi çok zordur tabi, hele ki ailesine, kardeşine. Ama zaman elbette acınızı biraz da olsa dindirecek, boşluğu tabi ki kalacak, yine de o boşluğu hatıraları dolduracak bir şekilde, artık olduğu kadar. Zaten belli ki çok iyi insanmış, şimdi uzakta da olsa, o boşluğunu dolduracak bir sürü iyiliği kalacak ardında en yakın arkadaşınızın...
Ne demek, dedim ya, ben de yaşadım, hem de ardı ardına iki arkadaşımda, çok da küçüktük, çok hassas yaşlarımızdı, bu yüzden çok iyi anlıyorum sizi inanın. Her iyi, erken gitmiyor belki ama erken gidenler hep iyiler oluyor gerçekten, nedenseAllah razı olsun sizden telkinde bulunuyorsunuz ben şuan günü saati bilmiyorumo haldeyim kardeşi burada defin edecek yanımızda kalıcak yine. Meğer neler çekmiş bize anlatmamış biz yüzeysel biliyormuşuz iyiler erken gitmek zorundamı?
Mekanları cennet olsun sizde yaşadınız.Ne demek, dedim ya, ben de yaşadım, hem de ardı ardına iki arkadaşımda, çok da küçüktük, çok hassas yaşlarımızdı, bu yüzden çok iyi anlıyorum sizi inanın. Her iyi, erken gitmiyor belki ama erken gidenler hep iyiler oluyor gerçekten, nedense
Elinizden gelirse biraz uyumaya çalışın, yarın öbür gün kolay geçmeyecek size de. Ama imkanınız varsa (hamilelik vs gibi bir maniniz yoksa), birkaç gün hafif bir uyku ilacı gibi bir destekle uyuyun derim. Geceleri uyanık kalmak böyle zamanlarda pek iyi gelmiyor insana
İyi bir yerlerde olduğunu düşünün, artık acı çekmediğini, sizi gördüğünü, hala bir şekilde yanınızda olduğunu. Sık sık ondan bahsetmek sizi üzse de asıl terapi o. Hep onu konuşun yakınları olarak, hep iyilikleriyle anın, insan gülümsüyor, gülüyor bile acısına karşın. Bunlar insanı biraz olsun rahatlatıyor, başka türlü ölümün hiçbir türlüsü kabullenemiyor zaten. Bir zaman gelecek bir şekilde, onun iyiliğine karşın gittiğini kabulleneceksiniz. İnşallah o zamana kadar sabrınız ve dirayetiniz olur...
Siz bilirsiniz uyku konusunu tabi ki... Ayrıca çok teşekkür ederim. Tüm gidenlerimiz nur içinde yatsınlar...Mekanları cennet olsun sizde yaşadınız.uyuyabilsem keşke ama calıscam uyumaza teşekkür ederım
Genelde sevdigimiz üzüldüğümüz insanlar için defolup gitmek tabirini pek kullanmayiz. Bana bi acayip geldi konuşmanız.
Allah rahmet eylesin ne diyeyim defolup gitmis ışte .
Başınız sağolsun.Arkadaşınızla ilgili forumu daha önce okumuştum.Çok üzüldüm.Keşke hemen tedavi olabilseydi.O pislik kadın için değmezdi .Pis mahlukat daha kaç can yaktı kimbilir.Evlisin ama ayrıyım diyorsun birsürü adamla yatıp kalkıyorsun adamlarla oyuncak gibi oynuyorsun yanına kalmaz inşallahYakın zaman da konusu açmıştım. Psikolojik tedavi görecekti. Dün sahilde ceseti bulunmuş. Kardeşi gelip alıcak. İçim acıyor sevdiğim insanlar defolup gidiyor :'(
başınız sağ olsun.Intıhar bırseyı çözseydı hepimiz intıhar ederdık.Yakın zaman da konusu açmıştım. Psikolojik tedavi görecekti. Dün sahilde ceseti bulunmuş. Kardeşi gelip alıcak. İçim acıyor sevdiğim insanlar defolup gidiyor :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?