Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda

Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim

Soru bu arkadaşlar Teşekkürler

Arkadaşınızın neden böyle söylediğini sorgulamak yerine önce kendi söylediğinize bakın. ne kadar terbiyesizce

Arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse ben arkadaşıma takma dedim ama kız çok iyi etmiş arkadaşıma dedim sanane diye ama şaka yaptım diyor bence şaka değil bunu kendisine söyledim burayada yazıyorum

Şakanın dozunu kaçırmışsınız o da cevabını vermiş, kendi ettiğiniz lafın nereye gittiğini tarttınız mı hiç

Körler sağırlar birbirini ağırlar ikinize sadece bunu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…