Arkadaşınız hiçbir şey demesin. Zaten haksız.Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler
komik bir kadınsınız sizin için banlanmaya değmezNeye gülüyorsun espri mi yaptin simdi? Sert kaya mi ahahhaha baya komik. Ne demek istiosun acaba.
Kadinlarin derdi zaten birbirleriyledir. Erkekler baksin kadinlar kiskansin diye işte. Ben de açık giyerim genelde ya sırt ya gogus acarim yazin. Kışın da muhakkak bacak açarım. Ama dikkat cekmek icin olduğunu kabul edecek kadar șuurum var en azindan. Kışın ortasinda herkes polarla titrerken ben miniyle geziyorum. Öyle rahat ettigimden diye degil yani bilakis rahatsız, sadece kendimi güzel hissetmek istiyorum insanlarin ilgisini çekip. İlla yalan mi konuşayım sizin gibi. + son mantiginiz da gayet dogru. Tesettür tabiki ben namusluyum demek icin var. Yoksa 40 derecede kat kat çaputla gezmenin ne manasi var ne rahatligi.
Aynen kesinlikle bencede çok ayıp yaBenim en yakın dostum kardeş gibiyiz bak birbirimize ne şakalar yaparız kız çıplak geziyor ona bile bugüne kadar kıyafetiyle ilgili bir şey ima etmeye korkarım ayıp ya
Böyle şaka olmaz kendinizin kaldiramiyca şakayı başkasına yapmışsınız çokta güzel cevap vermiş keşke özür dilemeseydi.sizin dinlemeniz gerekir.Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler
Senden hiç beklemezdim bu tarz bir yazıyı senin zihniyetin de kadınlar olabilir bak sen de itiraf etmişsin zaten herkes gibi ben de kendimden örnek vereyim ben sıcaktan nefret ederim kışın bile terleyen atkı kaşkol takamayan kar yağarken bile montun önü açık dolaşan biriyim açık giyiniyorum hem daraldığım için hem de gencim şimdi giymeyeceğimde ne zaman giyeceğim diye düşünüyorum sokaktaki kroların dikkatini çekmek istemek mi :) yooo dostum yooo sen istiyorsan o başka tabi biz karışamayız :)
E peki şimdi evliysek ne oluyor peki hala yakışıklı adamların bizi beğenmesini mi istiyoruz yani ? ben kendimi beğenmedikten sonra bir önemi olmaz diye düşünüyorum o yüzden aynaya baktığımda kendimi nasıl beğeniyorsam o şekilde giyiniyorum hiç olmuyormu öyle sende mesela ben o gün kendimi dekolteli dekoltesiz farketmez çok beğendiysem işimde daha bir aktif ve başarılı oluyorum bana yaşama sevinci şevk gibi şeyler veriyor bu istediğimi giyme durumu kendimizi beğenmek diye bir faktörde var uydurulan bişey yok eşi sevgilisi dışında başka erkekler tarafından dekolte giyerek beğenilmek isteyen kadın normal değildir eninde sonunda sonuç ihanet olur burdaki kadınların söylediklerine bu kadar tepki vermesinin nedeni bu olabilir herkes dekolteyi başka erkekler tarafından beğenilmek için giymez yani ha o şekil giyinen hatalımı değil tabi ki isteyen istediği gibi giyinir ve yaşarTamam ya kadınlar hiç begenilmek istemez. Ben uyduruyorum. Sokaktaki kıroyu demioruz heralde. Orda da bi iki yüzlülük yapildigini açıkça belirttim zaten yakisikli varlikli ne bileyim karizmatik birinin bakmasindan hoslaniriz ama sokaktaki kiro bakinca geriliriz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?