Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Arkadaşınız hiçbir şey demesin. Zaten haksız.

Düşürüyormusun ne demek ya şimdi sizin mini etek giymiş ondan tecavüz edilmiş diyenlerden farkınız ne.

Düşürmek nasıl bir tabir Siz bel altı vururken iyi arkadaşın dediği mi sizi bu kadar kızdırdı az bile söylemiş.

İnsanların giydikleri bir diğerini neden bu kadar ilgilendirir anlamıyorum.

bir yandan da çok erkekle görüşen diye belirtmiş ki linç yemeyeyim diye xjdkdkdkkddkdk

Senden hiç beklemezdim bu tarz bir yazıyı senin zihniyetin de kadınlar olabilir bak sen de itiraf etmişsin zaten herkes gibi ben de kendimden örnek vereyim ben sıcaktan nefret ederim kışın bile terleyen atkı kaşkol takamayan kar yağarken bile montun önü açık dolaşan biriyim açık giyiniyorum hem daraldığım için hem de gencim şimdi giymeyeceğimde ne zaman giyeceğim diye düşünüyorum sokaktaki kroların dikkatini çekmek istemek mi :) yooo dostum yooo sen istiyorsan o başka tabi biz karışamayız :)

Bunun neresi şaka !
Arkadaşınızın yaptığı densizlik, diğer arkadaşın da özür dilemesine gerek yokmuş.

valla arkadaşınız hak etmiş bu lafı
espri için bile olsa ki sanmıyorum arkadaşınızın bu lafı söyleme sebebinin espri olduğunu, daha ilk cümlesinden belli "erkeklerle çok gezen" böyle erkekleri üdşürebiliyor musun ne demek
ağzına sağlık keşke özür mözür dilemeseymiş
ben olsam arkadaşınızı hayatımdan tamamen çıkarırdım

(Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp) şu bölüm olmasaydı evet samimiyet varsa bu tarz laflar arkadaşlar arasında normal bana göre konu fazla uzadı konu sahibinin arkadaşı besbelli kıskanç bir yapıya sahip ve bu lafı iyi niyetli söylememiş karşısındaki kişi de bunu anlayıp lafını sokmuş çok yakın dostlar arasında ne laflar ne espriler geçiyor yane ohooo herşeye kırılmaya kalksaydık yaşayamazdık

Sizle arkadaşlığını bitirmediğine dua edin az bile demiş. Gidip sizin özür dilemeniz lazım ama o anlayış yok sanırım.

Böyle şaka olmaz kendinizin kaldiramiyca şakayı başkasına yapmışsınız çokta güzel cevap vermiş keşke özür dilemeseydi.sizin dinlemeniz gerekir.

Tamam ya kadınlar hiç begenilmek istemez. Ben uyduruyorum. Sokaktaki kıroyu demioruz heralde. Orda da bi iki yüzlülük yapildigini açıkça belirttim zaten yakisikli varlikli ne bileyim karizmatik birinin bakmasindan hoslaniriz ama sokaktaki kiro bakinca geriliriz diye.

E peki şimdi evliysek ne oluyor peki hala yakışıklı adamların bizi beğenmesini mi istiyoruz yani ? ben kendimi beğenmedikten sonra bir önemi olmaz diye düşünüyorum o yüzden aynaya baktığımda kendimi nasıl beğeniyorsam o şekilde giyiniyorum hiç olmuyormu öyle sende mesela ben o gün kendimi dekolteli dekoltesiz farketmez çok beğendiysem işimde daha bir aktif ve başarılı oluyorum bana yaşama sevinci şevk gibi şeyler veriyor bu istediğimi giyme durumu kendimizi beğenmek diye bir faktörde var uydurulan bişey yok eşi sevgilisi dışında başka erkekler tarafından dekolte giyerek beğenilmek isteyen kadın normal değildir eninde sonunda sonuç ihanet olur burdaki kadınların söylediklerine bu kadar tepki vermesinin nedeni bu olabilir herkes dekolteyi başka erkekler tarafından beğenilmek için giymez yani ha o şekil giyinen hatalımı değil tabi ki isteyen istediği gibi giyinir ve yaşar

keşke hiç özür dilemeseymiş dekolteli kız, sonradan açılan kız baştan falso zaten.
ne demek düşürüyor musun böyle demek? ben o kızın yerinde olsam daha neler derdim de, neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…