Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Espri anlayışınız çok seviyesiz geldi. Biri bana erkekleri böyle düşürüyor musun diye sorsa bende ay espri yaptı gülelim deyip geçmezdim bozulurdum. Demek ki sizde karşı tarafı kırmışsınız ki böyle tepki vermiş

Bende olsam bende aynı cevabı verirdim arkadaşınız öyle demese öyle bir cevap almazdı

Yinede böyle çirkin bir laf kullanılmaz benim en yakın arkadaşım bile kullansaydı ağzının payını verirdim ayıp yahu
Oda bana diyor ki ben onu eski sevgilisiyle barıştırdım gelmiş bir şaka kaldırmadı açıldığımı yüzüme vurdu alttan alabilirdi diyor ama bende feministim ve banada deseydi delirirdim herhalde

Sinirden konuyu tam okuyamamısım simdi yorumlara bakınca dur dedım bakayım ne ozru? Baktım ve hakarete ugrayanın ustune ozur dıledıgını gordum.
Su saatten sonra bu tip sakalara! maruz kalacak. Hakaretle karısık cırkın ithamlarla saka yapılacak o kız tarafından kendisine.
Deger mi yani ya.
Biri sana bariz hakaret etmıs ustune sen ozur dılemıssın.
Pes.

Oda bana diyor ki ben onu eski sevgilisiyle barıştırdım gelmiş bir şaka kaldırmadı açıldığımı yüzüme vurdu alttan alabilirdi diyor ama bende feministim ve banada deseydi delirirdim herhalde
Yakında ben ona su verdim sımdı sovecegım ve susmak zorunda da dıyebılır.
Sadece kadınları kıskanan biri degıl dusuyor mu boyle diyen, ustelık kotu de.
Ama yapacak bisey yok, ona bu yuzu veren hakarete ugrayan.
Ozur dilemeye devam etsin.

Arkadaşım üst üste şaka yaptım anla falan deyince oda tamam özür dilerim öyleyse demiş

Barıştırdi diye kızı afedersin şey yerine koyma hakkı mı buluyor kendisinde neyse kızda özür dileyerek yuh dedirtti yani

Arkadaşınıza neden dekolte giydiği için erkek düşürüyor musun sorusunu sordunuz ki ne mana?? Eğer espiri yaptıysanız o da size espiri yapmış neden alınıp gücendiniz ki anlayamadım.. Sizin ki daha kırıcı olmuş bence..

İstediğini söyleyen istemediğini duyarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…