Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler
HelalllllCok sevdigim bir soz var..anneme kufreden yumrugu beklemeli...Inşallah anlamissinizdir
Oda bana diyor ki ben onu eski sevgilisiyle barıştırdım gelmiş bir şaka kaldırmadı açıldığımı yüzüme vurdu alttan alabilirdi diyor ama bende feministim ve banada deseydi delirirdim herhaldeYinede böyle çirkin bir laf kullanılmaz benim en yakın arkadaşım bile kullansaydı ağzının payını verirdim ayıp yahu
Yakında ben ona su verdim sımdı sovecegım ve susmak zorunda da dıyebılır.Oda bana diyor ki ben onu eski sevgilisiyle barıştırdım gelmiş bir şaka kaldırmadı açıldığımı yüzüme vurdu alttan alabilirdi diyor ama bende feministim ve banada deseydi delirirdim herhalde
Arkadaşım üst üste şaka yaptım anla falan deyince oda tamam özür dilerim öyleyse demişSinirden konuyu tam okuyamamısım simdi yorumlara bakınca dur dedım bakayım ne ozru? Baktım ve hakarete ugrayanın ustune ozur dıledıgını gordum.
Su saatten sonra bu tip sakalara! maruz kalacak. Hakaretle karısık cırkın ithamlarla saka yapılacak o kız tarafından kendisine.
Deger mi yani ya.
Biri sana bariz hakaret etmıs ustune sen ozur dılemıssın.
Pes.
Barıştırdi diye kızı afedersin şey yerine koyma hakkı mı buluyor kendisinde neyse kızda özür dileyerek yuh dedirtti yaniOda bana diyor ki ben onu eski sevgilisiyle barıştırdım gelmiş bir şaka kaldırmadı açıldığımı yüzüme vurdu alttan alabilirdi diyor ama bende feministim ve banada deseydi delirirdim herhalde
Dedıgım gıbı bundan sonra duyacagı hakaretleri hayırlı olsun.Arkadaşım üst üste şaka yaptım anla falan deyince oda tamam özür dilerim öyleyse demiş
Yalnız arkadaş iyi cevap vermişben olsam direkt saldırrdm
Arkadaşınıza neden dekolte giydiği için erkek düşürüyor musun sorusunu sordunuz ki ne mana?? Eğer espiri yaptıysanız o da size espiri yapmış neden alınıp gücendiniz ki anlayamadım.. Sizin ki daha kırıcı olmuş bence..Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
İstediğini söyleyen istemediğini duyarmis.Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?