- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Bunun aslının olduğunu düşünmüyorum .Koltuk altı tüyleri temizlenmezse koku yapması çok doğal .bebek doğduğu zaman hastanede sterilize su ile yıkıyorlar, köylerde ise hafif tuzlu su ile ilk banyosunu yaptırıyorlar. eğer arkadaşın zamanında böyle bir şey yapılmamışsa teni ne yaparsa yapsın ömür boyu kokar. ağzı kokar. sen söyleyemezsin alınır diye bunu onun bilmesi gerek ve cildiye dr.na gidecek tıbbi destek alacak.
bebek doğduğu zaman hastanede sterilize su ile yıkıyorlar, köylerde ise hafif tuzlu su ile ilk banyosunu yaptırıyorlar. eğer arkadaşın zamanında böyle bir şey yapılmamışsa teni ne yaparsa yapsın ömür boyu kokar. ağzı kokar. sen söyleyemezsin alınır diye bunu onun bilmesi gerek ve cildiye dr.na gidecek tıbbi destek alacak.
kokan arkadaş dr.a gittiği zaman bunları büyük ihtimalle dr. anlatacaktır eğer kokusu giderse kurtulur yok hala gitmezse allah yardımcısı olsun zor bi durum...Bunun aslının olduğunu düşünmüyorum .Koltuk altı tüyleri temizlenmezse koku yapması çok doğal .
Saçlar en az iki günde bir yıkanmalı yağ olur kokar.
Kokan insan pistir , cilt hastalığı olabilir ya da doğru temizlenmesini bilmiyordur. Taharet aldıktan sonra kadının vajina kısmını muhakkak peçete ile kurulaması icab eder hatta uygun bir şekil de akıntıyı emecek bir peçete , pamuk ( Bu bölgesi hassas olanlara önermiyorum ) koyması buradaki kokuyuda önler.
Banyoda çıktıktan sonra koltuk altı için , uygun bir şekil de temizledikten sonra stick sürülmesi uzun süre koku olmasını da önlüyor. Stick sürmek istemeyenler oluyor benim gibi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum gün aşırı yada iki kez yıkayabilirler. En kötü ıslak mendille temizlenebilir.Burda en önemlisi tüyün uzatılmaması temizlenmesi.
Aynı ayakkabıyı her gün giymek ayak kokusuna da sebep olur ,giyeceğimiz ayakkabıyı iki günde bir giymeliyiz ki koku oluşmasını aza indirir.
Ayak kokusunda ki en önemli sebep sık sık yıkanmaması ,sürekli abdest alan kimseler de nadir gözükür ayak kokusu.
Yattığımız yer çok önemli vucudumuza siner yatak kokusu , sıksık kılıfları da değişmek gerek.
Çoğu kimse bunları zaten biliyordur , bazen bilmeyen kimseler olabiliyor tabi.
bebek doğduğu zaman hastanede sterilize su ile yıkıyorlar, köylerde ise hafif tuzlu su ile ilk banyosunu yaptırıyorlar. eğer arkadaşın zamanında böyle bir şey yapılmamışsa teni ne yaparsa yapsın ömür boyu kokar. ağzı kokar. sen söyleyemezsin alınır diye bunu onun bilmesi gerek ve cildiye dr.na gidecek tıbbi destek alacak.
muhtemelen cinsel bölgeden geliyordur koku, çünkü bazı kadınların cinsel bölgesi peynirli cips gibi kokuyor. böyle insanlar kişisel temizliklerine aşırı dikkat etmeliler,
evet arkadaşın kırılacak belki arkadaşlığınız bozulacak ama en azından arkadaşının haberi olur ve kendini düzeltir.
muhtemelen cinsel bölgeden geliyordur koku, çünkü bazı kadınların cinsel bölgesi peynirli cips gibi kokuyor. böyle insanlar kişisel temizliklerine aşırı dikkat etmeliler,
evet arkadaşın kırılacak belki arkadaşlığınız bozulacak ama en azından arkadaşının haberi olur ve kendini düzeltir.
en yakin arkadasim da hos olmayan bir koku var. cok rahatsiz oluyorum bazen :/ bunu ona nasil söyleyebilirim. kirmaktan cekiniyorum..
maalesef bazı bayanlar çok az yıkanıyor ve kıyafetlerini de yıkamıyorlar.
bizim iş yerimizde de böyle bir arkadaş vardı, artık insanlar dayanamayınca imzasız mektup vb. yoluna girdiler, ama bir düzelme olmadı çünkü bu tip insanlar kendi kokularını da almıyorlar maalesef.
günümüzde en azından gün aşırı duşa ek olarak ter önleyici roll on tarzı ürünler kullanılması şart-hadi parfüme bütçe yetişöiyorsa...
En azından kullanmak lazım demek yetmez. Mutlaka kullanılmalı deodorant.
Yoksa duş asla işe yaramaz ki tek başına. 20 dk sonra yine kokar insan.
Ama hala bunu bilmeyen kişiler mevcut malesef.
Nasıl diş fırçası tek başına -yani diş ipi kullanmadan- yetersiz kalıyorsa duş da öyle.
Deodorantsız işe yaramaz.
Ben deodorant kullanmıyorum açıkçası roll-on parfüm falan evet ama deodorant gereksiz geliyor.Bir şey sorcm teninin üstüne mi sıkıyorsun deodorantı çünkü çok zararlı.Kıyafetine sıkıyorsan zaten terleyince yine kokarsın ki bir işe yaramaz gibi :26: Yanlış anlama öğreniym gerekliyse çok ben de kullanym diye soruyorum
:S
Deodorat ister sprey olsun isterse de roll-on. Aynı işlevde ikisi de.
Gereksiz bir tarafı yok.
Ben stick deo kullanıyorum. Rexonanınkini.
Koltuk altına bunu temiz vücuda, güne başladığın an kullanman gerekiyor.
Asla kokmazsın.
Kıyafete deodorant sıkan var mı ki?Parfüm değil ki bu koku versin diye sıkalım. :))
Ter kokusunu önlemek için kullanılıyor. Reklamlarda defalarca gösterilmiştir.
Yoksa dediğin gibi terin üstüne kullanılmaz. İğrenç olur.
Benim sabah ilk işim deoyu kol altıma sürmektir.
İsteyen sprey kullanır, isteyen roll-on ya da stick.
Sonra misler gibi dolaşıyorum.
Gün boyu koruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?