arkadasim kokuyor :S

Bunun aslının olduğunu düşünmüyorum .Koltuk altı tüyleri temizlenmezse koku yapması çok doğal .
Saçlar en az iki günde bir yıkanmalı yağ olur kokar.
Kokan insan pistir , cilt hastalığı olabilir ya da doğru temizlenmesini bilmiyordur. Taharet aldıktan sonra kadının vajina kısmını muhakkak peçete ile kurulaması icab eder hatta uygun bir şekil de akıntıyı emecek bir peçete , pamuk ( Bu bölgesi hassas olanlara önermiyorum ) koyması buradaki kokuyuda önler.
Banyoda çıktıktan sonra koltuk altı için , uygun bir şekil de temizledikten sonra stick sürülmesi uzun süre koku olmasını da önlüyor. Stick sürmek istemeyenler oluyor benim gibi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum gün aşırı yada iki kez yıkayabilirler. En kötü ıslak mendille temizlenebilir.Burda en önemlisi tüyün uzatılmaması temizlenmesi.
Aynı ayakkabıyı her gün giymek ayak kokusuna da sebep olur ,giyeceğimiz ayakkabıyı iki günde bir giymeliyiz ki koku oluşmasını aza indirir.
Ayak kokusunda ki en önemli sebep sık sık yıkanmaması ,sürekli abdest alan kimseler de nadir gözükür ayak kokusu.
Yattığımız yer çok önemli vucudumuza siner yatak kokusu , sıksık kılıfları da değişmek gerek.
Çoğu kimse bunları zaten biliyordur , bazen bilmeyen kimseler olabiliyor tabi.
Bu arada arkadaşına başkasından bahsediyor gibi anlatabilirsin , bayanın biri kötü kokuyordu sanırım temizliğine dikkat etmiyor diyebilirsin.

Son düzenleme:

aaa hic duymamistim :S

kokan arkadaş dr.a gittiği zaman bunları büyük ihtimalle dr. anlatacaktır eğer kokusu giderse kurtulur yok hala gitmezse allah yardımcısı olsun zor bi durum...

Slm
Avusturyada hamam var
Baden de buyuk bir hamam var birde viyanada kucuk bir haman var
Ve %80 turk kuaforlerinde agda yapiyorlar ...

şuanda aynı durumda sayılırız bizim şirkettede aynı durum var ben yeni başladım daha buraya staj görüyorum..sekreter var 4 yıldır burdaymışş :/aman allahım nasıl bi koku demicem tahmn ediosunuzdur ter kokuyor bu kış mevsiminde bile kokuyor ara ara parfum sıktıgını görüyorum fakat işlemiyor aekadaşımmm ..bu kokunun herkes farkında fakat kimse bişey diyemiyor biraz agresif bi kız bişey söylesem döner dolaştırır lafı o kokanın bn oldugumu iddia eder öyle bi tipp..mümkün oldugunca uzak durmaya çalışıyorm ama nereye kadar

Halen bunlara inananlar var mı yahu

Cipsten soğuttun kız benii..

Bizim şirkette çay - kahve servisi yapan kızın kokusu mutfağa sinmişti.
Çay- kahve istemiyorduk kokuyu almayalım diye.
O nasıl ter kokusudur arkadaş.
O kız nişanlandı hala kokuyordu.
Hatta diyorduk, nişanlısı nasıl yaklaşıyor, rahatsız olmuyor mu diye.
Deodorant aldık, parfüm hediye ettik banamısın demedi.
En sonunda açık seçik uyardı bir arkadaş.
Çare oldumu derseniz olmadı.
En sonunda evlendide kurtulduk kokudan.

ter kokusu ise koltukaltı kıl tüy temizliğini yapmalı çoğu arkadaşın söylediği gibi ayrıca roll-on veya stick kullanabilir ,

bunun yanında eğer koku genital bölgeden geliyor ise işte o fena ,

regl günlerinde muhtemelen ped değişim süresini uzun tutuyordur ,

yada wc den sonra o bölgeyi yıkamıyordur ,

e doğal olarak akıntı vs koku yapıyordur ,

günlük ped kullanmaya ikna et arkadaşını ,

pudralı deo kullansın ne bileyim önce temizlik tabi parfüm sadece geçici çözüm ,

yokmu bu kızın ailesi filan kimse demiyomu buna kokuyosun kardeşim diye .

valla ben söylerdim ya ,yada görüşmezdim ..

Zor bir durum en yakın arkadaşın olunca daha da zor oluyo ben de yaşıdım ama söyleyemedim çünkü bazı insanaların tenleri ile alakalı bu durum ne yaparsa yapsınlar olmuyo kolonya(parfümlülerinden) deodorant hediye edebilirsin yanındayken çok yaklaşmamaya çalış bi şekilde hareketlerinle anlar durumu....diye düşünüyorum..

sayende peynirli cips yiyemiyecm bi daha .)

Çok zor bir durum gerçekten. Allah sana bunu arkadaşına söyleyebilecek cesraeti versin. Ben olsam da söyleyemezdim. Parfümü de her insan sevmeyebilir. Ben kullanamam mesela. Miemi bulandırır parfüm kokusu. Ama kokusu hafif bir roll on kullanırım. Allahtan bir hafta yıkanmasam kokmam. Bazı insanların teni kokuyor. Bizim işyerinde de var hem de 3-4 tane.Yan yana gelmemek için herşeyi yapıyoruz. Hatta bir tanesi farkında. Kokuyorum ama ne yapsam kar etmiyor, hergün duş alıyorum diyor. Ama koltuk altları sürekli ıslak bu kişinin, terlemeyi önleyecek bişeyler yapsa düzelir sanıyorum

Kızlar o koku kesinlikle 3-4 gün yıkanmamaktan ve tüy temizliği yapmamaktan.
Benim yakın bi arkadaşım da öyle saçlar her zaman vıcık vıcık ve tuhaf keskin bi koku. Üstüne bi de burberrynin çakma parfümü aman yarabbi.
Uyardım kırmadan etmeden bu parfümünü değiştir numaraları yok ağdacıya gidelim mi diye sormalar oo neler neler.
En sonunda söyledim valla aramızdaki samimiyete de güvenerek, neden bi ağda yapmayı denemiyosun ya da niye iki günde bi duş almıyosun sonuçta erkek arkadaşın da var seni kötü bi kokuyla mı hatırlasın dedim belki biraz kırıcı ama dedim.
Ama yok, bu tamamen karakter meselesi. Direk söylesen bile fayda etmiyo.
Öyle alışmış temizlik alerji yapıyo artık onda.
Huylu huyundan vazgeçmez canım.

maalesef bazı bayanlar çok az yıkanıyor ve kıyafetlerini de yıkamıyorlar.

bizim iş yerimizde de böyle bir arkadaş vardı, artık insanlar dayanamayınca imzasız mektup vb. yoluna girdiler, ama bir düzelme olmadı çünkü bu tip insanlar kendi kokularını da almıyorlar maalesef.

günümüzde en azından gün aşırı duşa ek olarak ter önleyici roll on tarzı ürünler kullanılması şart-hadi parfüme bütçe yetişöiyorsa...

En azından kullanmak lazım demek yetmez. Mutlaka kullanılmalı deodorant.
Yoksa duş asla işe yaramaz ki tek başına. 20 dk sonra yine kokar insan.
Ama hala bunu bilmeyen kişiler mevcut malesef.
Nasıl diş fırçası tek başına -yani diş ipi kullanmadan- yetersiz kalıyorsa duş da öyle.
Deodorantsız işe yaramaz.

Ben deodorant kullanmıyorum açıkçası roll-on parfüm falan evet ama deodorant gereksiz geliyor.Bir şey sorcm teninin üstüne mi sıkıyorsun deodorantı çünkü çok zararlı.Kıyafetine sıkıyorsan zaten terleyince yine kokarsın ki bir işe yaramaz gibi :26: Yanlış anlama öğreniym gerekliyse çok ben de kullanym diye soruyorum

:S
Deodorat ister sprey olsun isterse de roll-on. Aynı işlevde ikisi de.
Gereksiz bir tarafı yok.
Ben stick deo kullanıyorum. Rexonanınkini.
Koltuk altına bunu temiz vücuda, güne başladığın an kullanman gerekiyor.
Asla kokmazsın.
Kıyafete deodorant sıkan var mı ki? Parfüm değil ki bu koku versin diye sıkalım. :))
Ter kokusunu önlemek için kullanılıyor. Reklamlarda defalarca gösterilmiştir.
Yoksa dediğin gibi terin üstüne kullanılmaz. İğrenç olur.
Benim sabah ilk işim deoyu kol altıma sürmektir.
İsteyen sprey kullanır, isteyen roll-on ya da stick.
Sonra misler gibi dolaşıyorum.
Gün boyu koruyor.

Son düzenleme:

Peküü anladım sağol Bilmiyordum deodorantın işlevini doğrudur televizyon izleyen bir insan değilim etrafımdakiler de kullanmaz ama temiziz yine de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…