Arkadaşım ne yapmalı

Bilmem neden sorun ama evi olsa ne olacak sadece arkadaşlar üstelik kadın evli ben olsam almam evime o bayanın yaşı küçük daha 23 yaşında bir düşünürüm yani ya kocamın gözü kayarsa diye :KK62: böyle durumlarda boş bırakmaz uğraşır insanlarla nefisleri zorlar

Evli oldugunu bilmiyodum. Ki benom yakin arkadasim bu durumda olsa uckur dusunmn alırım evime

Tabi yazık o bebişlere kadınada yazık ama inşallah bundan sonra daha akıllı başlı davranır

Evli oldugunu bilmiyodum. Ki benom yakin arkadasim bu durumda olsa uckur dusunmn alırım evime
Bunlar yakın arkadaş değil kuşum daha kadını iki üç aydır tanıyor üstelik kocasıda istemiyormuş allah yardımcısı olsun :KK64:

Bende arada bi kalıyor zaten öyle bir sıkıntı olması imkansız 90 doğumluyum yani yaş farkımız yok eşim 75 doğumlu oldukça olgun ve anlayışlı bi insan ama sıkıntı şu eşimin ilk evliliginden 2 oğlu var benden 1 kızı oldu ev 2 oda 1 salon 5 kişi biziz 3 te onlar yani bizim için de zor

Bunlar yakın arkadaş değil kuşum daha kadını iki üç aydır tanıyor üstelik kocasıda istemiyormuş allah yardımcısı olsun :KK64:
Canım çocukluk arkadaşım en son 15yaşında görmüştüm 3 sene sonra tekrar birbirimizi bulduk

Canım çocukluk arkadaşım en son 15yaşında görmüştüm 3 sene sonra tekrar birbirimizi bulduk
:KK23:kusura bakmayın özür dilerim

Tabi yazık o bebişlere kadınada yazık ama inşallah bundan sonra daha akıllı başlı davranır
Yeterince akıl verdim zaten artık tek güvendiği kişi benim bu saatten sonra herşey de benden fikir alıcak bende ona destek olmaya çalışıcam

Yeterince akıl verdim zaten artık tek güvendiği kişi benim bu saatten sonra herşey de benden fikir alıcak bende ona destek olmaya çalışıcam
Umarım bundan sonrası onlar için iyi olur

Back
X