Arkadaşım, sanal sevgilisi ve ben!

Dengesiz ergen arkadaşınıza sordunuz mu neden her soylediginizi 2 günlük adama yetiştirdiğini ???
Kendi daha yeni tanıştığı adama nasıl güvenip sizinle konusmak için telefonu size verebilir ki çok saçma buldum keşke teli almadan geri cevirseydiniz yada kalkıp uzaklassaydiniz ,neyse takmayin siz gerçek bir arkadaşın yapması gerektiği gibi yapmissiniz ama arkadaş seçimlerinizde daha dikkatli olun sonra üzülen siz olmayın hayırlı olsun bu arada

evet aşiretlermiş bu yüzden evlenmek istediği için evlenecekmiş adamda ayrı manyak hayal kur kaç çocuğumuz olacak diyomuş arkadaşıma banada dediki bnm hayallerim var o kızla!
iyi bırak hayallerinini gerçekleştirsinler madem

laftan anlamayana laf anlatamazsın

arkadaşın biraz aklı başında biri olsaydı böyle davranmazdı zaten

aneem bu ne ya
arkadaşınız da arkadaş değil kusura bakma da
benim arkadaşıma gelecek 10 günlük sevgili böyle sen diye terbiyesiz terbiyesiz konuşacak
o adamı mahvederim..

Çok pişmanım zaten bende suç ne diye elin adamıyla konuşuyorum tamamen o anlık aldım dedim tanışmak istiyo herhalde aldığım gibi lafımı kesmeler bağırmalar çağırmalar!

anlattıklarına bakılırsa sen bu olaya karıştığın için arkadaşın aşirete gelin gidicem diye beni kıskanıyor

çekemiyor diye düşünüyor senin hakkında

O değil de 10 günlük adamla evlenecek kadar nasıl bir evlenme isteği varmış arkadaşında da bacım? Başına mı vurdu nedir? Tövbe tövbe!
Değil netten bulunan aşiret çocuğu, Danimarka prensi olsa 10 günde evlenilmez ya!
Bir insan bu kadar acele kararları niye verir ki?
Huyu, işi gücü, davranışları, alışkanlıkları, yaşam tarzını geç 10 günde adamın kronik bir rahatsızlığı, cinsel hastalığı var mı onu bile bilemezsin. Ne evliliğinden bahsediyor o daha?
Hem o adamın iyi niyetli olduğundan yani evlenme niyeti olduğundan da şüphe duymalıyız. Adam evlilik vaadiyle kandırıp bir şeyler elde etmeyi planlıyor. Para olur, seks olur değişir yani.
Eğer gerçekten evlenme niyetindeyse de bir bokluk vardır o işte. Çok iyi olan birisi neden internetten tanıştığı 10 günlük kıza yapışır ki evlenmek için? Bir eksiği, noksanı var o adamın demektir. Her türlü uzak durmalı.

Takmayin insan yerine koyup iyi düşünerek almissiniz telefonu ama maalesef karsimizdaki herzaman insan çıkamayabiliyor...
Arkadaşınız ne dedi bu duruma sordunuz mu kendisine neden böyle birşey yaptığını ???

İşte dediğim bu! Ne aceleniz var dedim aynı şeyleri söyledim sen git yetiştir adama biz evlenemeyiz böyle böyle de adamda bana çomak sokuyosun işime desin

Takmayin insan yerine koyup iyi düşünerek almissiniz telefonu ama maalesef karsimizdaki herzaman insan çıkamayabiliyor...
Arkadaşınız ne dedi bu duruma sordunuz mu kendisine neden böyle birşey yaptığını ???

hayır konuşmadım döndüm arkamı çalışıyorum o an çok sinirlendim o da anladı daha tek kelime etmedik

yok yaa üniversite mezunu öyle saf salakta değil neye kandı anlamadım ama adam çok sert konuşarak bastırıyo banada bağırdı ya sanırım ondan bi baskı hissetti bizimki

Var öyle insanlar. Benim de hukuk mezunu arkadasim vardi kiz telefonla arkadaşlık ederdi hobi gibi onla biter digeri baslar falan. En sonunda bir tanesiyle görüştü adam otobusten bir inmis ki yasli. Kiz hemen orda birakmis adami donmus o da ders oldu mu bilmiyorum haber almadim kendisinden.

Valla oyle aşiret cocugu olsaydi bunu dillendirmezdi zaten de en basta. Ne kadar cahil bir adamsa işte komik ayni zamanda...

Aman sakin karismayin kiz sonradan anlar ayrilmak ister de suclu siz olursunuz.

Yani hala internetten tanisma mi kaldi allasen akıl fikir...

İşte dediğim bu! Ne aceleniz var dedim aynı şeyleri söyledim sen git yetiştir adama biz evlenemeyiz böyle böyle de adamda bana çomak sokuyosun işime desin
Valla arkadaşım, madem senin bu saftirik arkadaşın aranızdaki muhabbeti bile bu adama yetiştirecek kadar benimsediyse bu adamı, bırak ne haltı varsa yesin. Hiç bulaşma artık, kandırılıyor mu, dolandırılıyor mu, evleniyor mu ne yapıyorsa yapsın. Kendi düşen ağlamaz derler, bırak düşsün. Bazen sert bir düşüş iyidir, bir müsibet bin nasihatten iyidir. Sen söylemişsin söyleyeceğini, burnunun dikine gitsin o daha hiç elleme boş ver. Sen evine, işine odaklan.

tanışsınlar buluşsunlar ne yaparlarsa yapsınlar ama 10 günde değil! bizimkine de ders olacak inşallah az zarar görür derdim bu

aşiret çocuğu bilgisayar mühendisi kardeşi avukat biri amerikada yaşıyo bilmem kaç tane ev arsa araba varmış inanmıyorum işte apacık ortada
yalan yalan yalan

o kadar bariz ki

kendisi işsiz ilkokul terk

kardeşi overlokçu
2 gecekondu sahibi evli çocuklu çıkarsa şaşmamak gerek

mesele aşiret zenginlik statü

hanım ağa olayım derken kuma filan olmaya da
Kız hepsi zengin değil ki dizilerdeki gibi. Aşirete mensubum diyor da dıdısının dıdısı da aşiretten sayılıyor yani Aşiret reisi olur, oğlu kızı olur hadi onlar neyse de elin çulsuzu da çıkabilir yani. E bir de kuma olayı var, iki gün sonra beni zorla everdiler, boşanma da yok bizde aşiretiz öldürürler derse şaşmasın hiç.

aneem bu ne ya
arkadaşınız da arkadaş değil kusura bakma da
benim arkadaşıma gelecek 10 günlük sevgili böyle sen diye terbiyesiz terbiyesiz konuşacak
o adamı mahvederim..

sen arkadaşın için endişeleniyorsun da arkadaşın bunları hak ediyor mu sence

elin 10 günlük adamına sana laf söyletmiş aranızda konuştuklarınızı piyonlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…