- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.731
- 798
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
aşirettendir de maraba filandır meselaKız hepsi zengin değil ki dizilerdeki gibi. Aşirete mensubum diyor da dıdısının dıdısı da aşiretten sayılıyor yaniAşiret reisi olur, oğlu kızı olur hadi onlar neyse de elin çulsuzu da çıkabilir yani. E bir de kuma olayı var, iki gün sonra beni zorla everdiler, boşanma da yok bizde aşiretiz öldürürler derse şaşmasın hiç.
E işte bacım ben de onu diyorum işteaşirettendir de maraba filandır mesela
biz aşiretiz söz senettir geri dönüşü yok bu işin dediKız hepsi zengin değil ki dizilerdeki gibi. Aşirete mensubum diyor da dıdısının dıdısı da aşiretten sayılıyor yaniAşiret reisi olur, oğlu kızı olur hadi onlar neyse de elin çulsuzu da çıkabilir yani. E bir de kuma olayı var, iki gün sonra beni zorla everdiler, boşanma da yok bizde aşiretiz öldürürler derse şaşmasın hiç.
Aman yalanını yesinler e mi!biz aşiretiz söz senettir geri dönüşü yok bu işin dedi
o bizde söz namustur değilmiydi yavbiz aşiretiz söz senettir geri dönüşü yok bu işin dedi
Arkadasina son bir konusma yap. Ben seni dusundum ileride uzulmemen icin uyardim. Sen ise gitmis 10 gundur tanidigin birine yetistirmissin. Adam bana telefonda laf sayacak kadar da hadszi biri. Bundan sonra bu konuya karismayacagim yorum yapmiyacagim ama sende bana sakin o adamdan bahsetme bir daha. Umarim mutlu olursun de ve bir daha bu konuyu hicbir sekilde acma ve acmasina izin verme. Kendi dusen aglamaz.
Aman yalanını yesinler e mi!
Aşiret mensubu olsa, varlıklı olsa ilk etapta bunu dillendirir mi hiç? Klasik bir film repliğidir, beni ben olduğum için sevsinler olayı
Bariz kandırmaya çalışıyor, ben de netten ne reislerle ne mafyalarla tanıştım bir bilsen
O zaman bırak ne haltları varsa yesinler madem, kaşınıyor o kız.tabikide yaa birde adam bana onu ne kdr tanıyosun dedi tanıyorum kaç yıllık arkadaşım dedim senin bilmediklerini ben biliyorum dedi ne anlattı bilmiyorum saf olamaz bu kadar yaaa
O zaman bırak ne haltları varsa yesinler madem, kaşınıyor o kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?