• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Şidet görüyor :(

Adam psikopatsa ayrılınca kendini ya da aileden birini öldürmeye gelmesinden mi çekiniyor ki?

Bosansin. Arkadasin korkuyor bosanmaktan, pisman olmaktan.
Cünkü o cemberin icindeyken, insan kendinin ne kadar zor durumda oldugunu göremiyor.
Lütfen yardimci olun, gitsin bi darp raporu alsin.
Ama is arkadasinizda biter yinede, o istemezse hic birsey yapamazsiniz.

Madem arkasında kapı gibi ailesi var ne diye hala o evde duruyor? Bundan öncede olmuş kadın resmen dayağı kabullenmiş ya neden yapıyor bunu hayret bir şey.

Isirmasi bana cok korkunc geldi gercekten kafayi yemis olmali bir insan isirarak siddet gostermek istemek icin. Arkadasinin da zorunu anlamadim. Caresi belli yani aileside diyormus bosan gel diye. Hala neyi bekliyor ? Siddete mi doyamiyor. Yarin da cocugunu dovunce ne yapacak kendini suclu hissetmez miymis acaba?

Isirmasi bana cok korkunc geldi gercekten kafayi yemis olmali bir insan isirarak siddet gostermek istemek icin. Arkadasinin da zorunu anlamadim. Caresi belli yani aileside diyormus bosan gel diye. Hala neyi bekliyor ? Siddete mi doyamiyor. Yarin da cocugunu dovunce ne yapacak kendini suclu hissetmez miymis acaba?
Evet :(

Acaba korkuyo mu ondan da gitmiyor olabilir ama ailesi sahip çıkıyo oh daha ne istiyo

Butun ölen kadin cinayetleri ilk kavgada olmuyor giderek dozu artiyor ve ölumle sonuclaniyor
Gitsin baba evine en kisa zamanda

Siz neden uzuluyorsunuz ki,arkadaşınızın dayak yemek hoşuna gidiyor demek ki,, aklı yokmu şikayetçi olup bosanmasini bizmi soyleyecegiz

Back
X