Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç anlam veremedim neden gitmiyorAdam psikopatsa ayrılınca öldürmeye gelmesinden mi çekiniyor ki?
Ben hiç anlam veremedim neden gitmiyor
Aman sorma allah korusunIsin sonunda yol gosterdiginiz icin sizi yuva bozmakla suclamasinlar da...
Aman sorma allah korusun
Doğru haklısıBenzer birsey basima geldi de ondan dedim...
Ah bi bilsemMadem arkasında kapı gibi ailesi var ne diye hala o evde duruyor? Bundan öncede olmuş kadın resmen dayağı kabullenmiş ya neden yapıyor bunu hayret bir şey.
EvetIsirmasi bana cok korkunc geldi gercekten kafayi yemis olmali bir insan isirarak siddet gostermek istemek icin. Arkadasinin da zorunu anlamadim. Caresi belli yani aileside diyormus bosan gel diye. Hala neyi bekliyor ? Siddete mi doyamiyor. Yarin da cocugunu dovunce ne yapacak kendini suclu hissetmez miymis acaba?
Yok 2. Yi asla düşünmüyor zatenkesin çocuk yapsam düzelir diye düşünüyordur, çünkü gitmemesinin daha açık bir sebebi olamaz yazık ki çok yazık
Kendi razı ben birsey yapmam bu saatten sonraarkadaşın bu adamla bir ömür geçirmesin
BilsemAcaba korkuyo mu ondan da gitmiyor olabilir ama ailesi sahip çıkıyo oh daha ne istiyo