Arkadaşıma ayıp mı ettim

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Şimdi benim işyerinden bir arkadaşım var. Yaşça benden büyük iki tane de çocuğu var. Eşi sorumsuz. Arkadaşımın parasını kullanır yer içer aldatır. Geceleri eve gelmez Hatta en son olaylarında adam başka bir kadına ev açmış. Bankadan kredi çekmiş 40.000tl kadar kadına yedirmiş. (Hatta arkadaşımdan da bu borcu ödemesi için yardım istemiş. Arkadaşımda 7000tl vermiş).
Bu arkadaşım doktor. Ailesi destek oluyor arkasında. Ailesinin de maddi durumu çok iyi. Arkadaşıma dayalı döşeli ev verdiler boşan gel çocuklarınla otur dediler. Ama kız ilginç bir şekilde adama bağlı. Her seferinde kocasıyla kavga ediyor aldatıyo diye ama iş ayrılma noktasına gelince pasif kalıyor. Bahane olarakta çocuklarını gösteriyor. Bana göre çocuklarının arkasına sığınıyor. Ama bunu kırılır diye hiç dile getirmedim. Ayrıl da demedim. Cümlelerim "hayırlısı olsun ailenin fikrini al" hep bu şekildeydi.
En son bugün bana eşinin hâlâ aynı kadınla beraber olduğunu söyledi. Sonra işyeriyle ilgili önemsiz bir sorunu sanki bu durumdan daha önemliymiş gibi anlattı. Çok garip bu durumda insanın çok üzgün olması gerekmez mi. Sonra da bana "akşam eşim gelince napıym kavga ediym mi" dedi. Bende şaşırdım ve açıkçası sinirlendimde.
"Arkadaşım boşanmıycaksın iki saat sonrada unutup gidiceksin bu olayı herzaman ki gibi. Adam senin bu yönünü de çok iyi biliyo. Daha neyin tantanasını yapıyosun. Boşver sen hiçbişey deme" dedim. Cevap vermedi bana. Sizce kırılmış mıdır bana
Offf normalde böyle bir konuda kimsenin işine karışmak istemem. Ailesi var, aklı var, fikri var. Kendi kararını ve kararının sorumluluğunu alabilecek yaşta. Karışmasa mıydım

Son düzenleme:
Ya ne ayıbı boşversenize.
Böyle kadınları anlayamıyorum beni aşıyorlar.Paran var ailen arkanda hala neyin aşkı neyin saplantısı bu ya ? Adam resmen kadını kullanıyor bence bir dahaki benzer tartışmada bazı şeyleri yüzüne vurun belki uyanır bir elini yüzünü yıkar.

Bnce iyi yapmissin
Uzulme
Patlamissin bi noktada
Arkadasin icin uzuldum
Insallh gerceklerle yuzlesir
Ve o pis adamdan da kurtulur

Ayıp etmemişsin ama bundan böyle kocasını anlattığında onu dinleme konuyu değiştir. Sadece anlatıp rahatliyor böyleleri mazeretleri hep çocuk...koca bir yalan...

Bnce iyi yapmissin
Uzulme
Patlamissin bi noktada
Arkadasin icin uzuldum
Insallh gerceklerle yuzlesir
Ve o pis adamdan da kurtulur
Bende üzülüyodum ama ben eşimin bir mesajını yakaladım. Üstelik ikinci evliliğim üstelik ailem arkamda değil ve yine de affetmedim. Zorladım kendimi affetmek için ama içime sindiremedim. Bunu da biliyor. Karşıma geçip her konuştuğunda ya sabır çektim karışmadım. Busefer tutamadım kendimi.

Niye ayıp olacak?
Arkadaşın sana inceden kalından her ayrıntısını anlatmış mı :) anlatmış.
Her seferinde senden fikir de almış.
Sen de bu şekilde gerçek düşüncelerini sunmuşsun. Ayıp olacak bir sey yok.

Eğer arkadaşın bu söylediklerine kırılıp sana tavir yaparsa asla konuşma. Değmeyen biri olur.

Millette ne geniş ya.
Kocası aldatsın, karısına değil başka kadınlara para yedirsin, karisi da gelsin gerçekler için surat assın.

Dost acı söyler.

Bu anlattığınız kişi de doktor üstelik.
Belli bir eğitimden geçmiş, insanlar tanımış bilmiş..
Neyse.

aman boş ver.. arkadaşınızın tarzındaki kadınları da anlayamıyorum.. sanki dünyada ki tek erkek... seni ve çocuklarını hak etmeyen birisiyle neden zamanını harcıyor ki. İşi gücü var, ailesi destek..
o değil kendisine karşı öz saygısını da yitiriyor.. eşi de iyice tepesine çıkar.. maddi manevi sömürür.

Şimdi benim işyerinden bir arkadaşım var. Yaşça benden büyük iki tane de çocuğu var. Eşi sorumsuz. Arkadaşımın parasını kullanır yer içer aldatır. Geceleri eve gelmez Hatta en son olaylarında adam başka bir kadına ev açmış. Bankadan kredi çekmiş 40.000tl kadar kadına yedirmiş. (Hatta arkadaşımdan da bu borcu ödemesi için yardım istemiş. Arkadaşımda 7000tl vermiş).
Bu arkadaşım doktor. Ailesi destek oluyor arkasında. Ailesinin de maddi durumu çok iyi. Arkadaşıma dayalı döşeli ev verdiler boşan gel çocuklarınla otur dediler. Ama kız ilginç bir şekilde adama bağlı. Her seferinde kocasıyla kavga ediyor aldatıyo diye ama iş ayrılma noktasına gelince pasif kalıyor. Bahane olarakta çocuklarını gösteriyor. Bana göre çocuklarının arkasına sığınıyor. Ama bunu kırılır diye hiç dile getirmedim. Ayrıl da demedim. Cümlelerim "hayırlısı olsun ailenin fikrini al" hep bu şekildeydi.
En son bugün bana eşinin hâlâ aynı kadınla beraber olduğunu söyledi. Sonra işyeriyle ilgili önemsiz bir sorunu sanki bu durumdan daha önemliymiş gibi anlattı. Çok garip bu durumda insanın çok üzgün olması gerekmez mi. Sonra da bana "akşam eşim gelince napıym kavga ediym mi" dedi. Bende şaşırdım ve açıkçası sinirlendimde.
"Arkadaşım boşanmıycaksın iki saat sonrada unutup gidiceksin bu olayı herzaman ki gibi. Adam senin bu yönünü de çok iyi biliyo. Daha neyin tantanasını yapıyosun. Boşver sen hiçbişey deme" dedim. Cevap vermedi bana. Sizce kırılmış mıdır bana
Offf normalde böyle bir konuda kimsenin işine karışmak istemem. Ailesi var, aklı var, fikri var. Kendi kararını ve kararının sorumluluğunu alabilecek yaşta. Karışmasa mıydım
Iyi yapmışsınız belki dank eder kafasına..

Okumuş da olsa doktor da olsa hiç farketmiyo demek ki.. ki ailesi gel diye kollarını açmış bekliyo.. onun yerinde olmak isteyen ne çok kadın var.. ben de dahil olabilirim buna.. yazık...

Udtume duser mi bilmem konudan farksiz bir sey soyleyecegim. Bir arkadasimda ayni durumdaydi kocasini bosamiyordu ama seviyorum diye. Bizde bir plan yaptik. Bir kac arkadas cift olarak toplandik bu kisilerin evinde felekten bir gece caldik ictik soyledik eglendik adami bir guzel sarhos ettik ama tabi o kafayla karisinin omzuna kafa koyup sarkilar soylemeler falan o sirada da caktirmadan videoya cektik o anlari sonra facebooka koydular kocasinin hesabindan bi kac gune kadinla o adamin iliskisi bicak gibi kesildi.. belki bir fikir verir. Iyi aksamlar

Bende üzülüyodum ama ben eşimin bir mesajını yakaladım. Üstelik ikinci evliliğim üstelik ailem arkamda değil ve yine de affetmedim. Zorladım kendimi affetmek için ama içime sindiremedim. Bunu da biliyor. Karşıma geçip her konuştuğunda ya sabır çektim karışmadım. Busefer tutamadım kendimi.

Sen dogru olani yapmissin cnm
Arkadasinda senin kadar cesur ve kendine guvenseydi
Kendini bu duruma sokmazdi
Senide takdir ettim

Bırak ya doktor olmuş ama mantıklı düşünme yetisini kaybetmiş.
Doğruyu söylemişsin kırılmışsa da takma en azından artık dinlemeyeceksin böyle şeyleri.

Kadınlar bunu duymak istemiyor. Kızmıştır size muhtemelen ve bir süre bir şey anlatmaz. Hatta ne kadar mutlu olduklarından falan bahseder. Sonra en ufak şeyde yine döner size. Ben kadınları çözdüm :KK53:

Bence ona farketmez sizin yorumunuz.

Eşinin bunca şeyini sineye çekiyor da dile getirilmesi mi koyuyor?

Back
X