arkadaşıma küsmekte haksızmıyım...

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
37
Ankara
ayrıldığım insana faceden mesaj atmış neden ayrıldınız falan diye aradan bi hafta geçti daha bana bugün söylüyo seni savundum falan dedi neyse şifreni ver bakıyım ne yazıştınız dedim verdi baktım silmiş ve hala bişi olmamış gibi davranıyo samimi bi arkdaşımdı güveniyodm ama bu son yaptığı beni çok sinirlendirdi

siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz

slmm..msjı sılmemıs olsa sıkıntı yok ama soyledıgı doğruysa neden sılmış kıı??tartısılır ve acıkcası guven verıcı degıl bı ıkıncısı ne kadar yakın olursa olsun ona düşmezkı konusmak...

yani bilemiyorum arkdaşlar çok mu safım yoksa fesat mı düşünüyorum 7 8 yıllık arkadaşım zaten ondan gizli saklım yoktur ayrıldık dedim anlettim bi de o tekrar niye yazıyo hadi yazdı nie haber vermiyo mesajı okumadan siliyo ya çıldırıcam

bişi diyin

Arkadaşınıza neymişte sevgilinize neden ayrıldınız diye mesaj yazıp kendisini ilgilendirmeyen bir konuya burnunu sokuyor?
Sizi savunmak ona mı kalmış?
Soracaksa da size sormalıydı ayrılma sebebinizi yakın arkadaş olan sizsiniz.
Ben olsam sen kimsin de beni savunuyorsun, ne hakla karışıyorsun seni ilgilendirmeyen bir olaya der bidaha da konuşmazdım.
Haklısınız küsmekte.
Dürüst olsaydı bile o mesajlar silinmezdi zaten.

hayır saflıkla ne alakası var ..kendımı yerıne koyup dusundugumde benımde çok yakın arkadasım bunu yapsa acaba derım kii yedıgım içtiğim ayrı gıtmıyosa ...bekle bakalım bıraz tepkısız soguk kal. illaki çıkar kokusu bişekılde

Savunmus da ne demek basiniza savci mi kesilmis????
Burnunu herseyime sokan bir arkadas ben istemezdim,
haa ben anlatmisim ayri birsey onun gidipte kurcalamasi da neyin nesiymis???

Peki sordunmu neden mesajlar yokmus, silinmesinin sebebi neymis????
Madem birsey yoktu yazistiklarinda neden siliyormus???
Arkadasin arkandan birseyler ceviriyor olmasin???

kızlar saat kaç oldu hala uyku yok gözümde valla düşünmekten kafayı yiyicem nie böyle bişi yaptı yarın alıp karşıma konuşcam ve arkdaşlığımı bi müddet kesicem .kendimi salak gibi hissediyorum

peki ya karşı taraf benim yazdırdığımı düşünüyosa onunla bi konuşsam mı benim haberim yoktu falan diye

Boşver..Dürüst olsa o mesajları silmezdi..Küsmekle görüşmemekle gayet haklısın...

yani çok iyi niyetle yapsa bile bu şekilde olmamalıydı benim fikrimi almalıydı ama böyle içimde kalsın istemiyorum yarın cağırıp konuşcam ne kadar iyi niyetle yapmış bile olsa hoş değildi senin bu yaptığın dicem ayrıldığım çocucuğun ne yazdığınıda çok merak ediyorum sana kırılmış bir daha dönüşü polmaz falan yazmış öyle diyo

sizce ayrıldığım erkek arkadaşımla bi kere daha konuşmalımıyım

Arkadaşının eski sevgiline ilgisi olabilir mi ?
Sen konuşmanı istemiyorum vs dersen arkadaşına içinde ufacık bir ilgi varsa büyür kesin. Yasaklar hep cazip gelir insana sonuçta.

belki kötü niyeti yoktur.silmişte olabilir.bunlar yeterli değil.bence.
yaşı kaç ki.sorması yersiz.ama onu sen tanıyorsun bu konularda biraz güvenilmesi zor biriyse.
o zaman arkadaşlığınızı askıya al.

bugün konuştuk arkdaşımla tamamen iyi niyeltle yazdığını niyetinin bizi barıştırmak olduğunu söyledi ama ben ona söylemiştim çok geçerli bi nedenle ayrıldık bitti kesin demiştim.nie benim sözümü itimat etmedi.hadi diyelim yazdı benim o konuşmalırı görme hakkım yok mu aradan bi hafta geçmiş ne yazıştınız ne dedi diyorum çok hatırlamıyorum baya uzun yazdı ama sana çok kızgınmış geri dönüşü olmayacakmış falan demiş

bide arada onu beğendiğini yakışıklı çocuk olduğunu falan söylerdi.herne sebeple olursa olsun benden habersiz böyle bi işe kalkıştı ki ben ona bizi barıştır falan gibi bişi söylemedim.yazıştığı faceyi kapatmış şimdi ister kpat ister kapatma ben artık senin samimiyetine inanmıyorum dedim bi müddette görüşmeylim dedim.

şimdi ayrıldığım çocuğa dicem benim böyle bişiden haberim yoktu ne konuştunuzu merak ediyorum o mesajları silmiş sende varsa kopyala yapıştır onun yazdıklarını dostumu düşmanımı biliyim dicem yoksa içim içimi yiyecek 8 yıllık arkdaşım kardeşim dediğim kız umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz

arkadasına tepkını gostermekle ıyı etmıssın ona ne kı neden sorguluyor ıkı kısının ozelını anlamadım dogrusu eskı erkek arkadasını ara ve sor bence ıcınde kalmasın

ya ben bile 2 yıllık arkadaşım sevgilisyle kavga ettiğinde ya da sevgilisi üzdüğünde konuşuyorum yapmayın falan die.
Ben mi çok safım???
8 yıllık bir arkadaşlıkta bu kadar güvensizlik olur mu???
Resmen kıza sevgilimde gözün var muamelesi yapmışsınız?
Tamam haklısınız, karşı tarafa yanlış bir izlenim vermiştir kız... Size sormadan yapmaması gerekirdi...
Ama savunmak ona mı kalmış lafına katılmıyorum. Tabiki savunacak... Arkadaşlar bunun içindir. 8 yıllık arkadaş bu...
Eee savunmıcak etmicek konuşmıcak...
Peki arkadaşlık ne demek?

arkadasıın durust oldugunu dusunmuyorum .
mesajları sıldıkten sonra sana face sıfresını verse ne yazar ?
sana durust yaklasmamıs,senın hoslanmayacagın bırseyler var kı
sılme geregı duymus .bence bu arkadasınızakusmek yerıne
ırtıbatı tamamen kesmenınızı tavsıye ederım .
hayır yanı ortada kotu bırsey olmasa bıle ,
senın ılıskıne neden burnunu sokuyor .
hele kı ayrıldıgın ınsanla ıletısıme gecmesı hos olmamıs .
karsı taraf ,senın yaptırdıgını bıle dusunebılır

evt mesajları ıste,ooooo kımseye guvenılmıyor hayatta neler gorduk

Haksızsınız,
Maşallah ya, bu sitedeki üyeler sizi arkadaşınızla kanlı bıçaklı yapacaklar galiba?
Arkadaşınız o, sevgilinizden öte. Önce bunu bir fark edin. Ayrıca ne biliyorsunuz kızın fesatlık yapacağını, belki sizi barıştıracak, belki ayrılmanızdaki etkenler hakkında özel bir bilgisi var.Mesajıda dalgınlığına gelip sildi belki. Belki ailesinden biri onun hesabına girdi etti bilmem ne bilmem ne. Bence arkadaşınızdan değil oeski sevgilinizde şüpelenen. belki kızın hesabına girdi ve sildi mesajları?
Sırf sizin ve arkadaşınızın arası bozulmasın diye.
Bakın, maazeret çok , deeğil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…