eşiniz doğruyu söylemiş
işin içinde birde akrabalık varsa o daha kötü
herşey düzelir unutulur
sadece siz kalırsınız ortada
evet ama(
arkadaşım aptal yerine konuluyor...
daha öncede altınlarını yedi hala nerde yedi kimse bilmioo(
vicdanım hiç rahat deil...
evet ama(
arkadaşım aptal yerine konuluyor...
daha öncede altınlarını yedi hala nerde yedi kimse bilmioo(
vicdanım hiç rahat deil...
Senin de söylediğin gibi kabak senin başına patlayabilir.
Kendisi görmüyor mu paraları nerelere harcadığını.
Heralde az çok tanıyor kocasını.
arkadaşını tanıyosan yani senden duyduğunu asla söylemeyeceğinden eminsen söylemelisin bence. ama onun senden duyduğunu söylemeyeceğine eminsen. ve söylediğinide kimseye söyleme.
Oyle bir durumdasiniz ki, Allah kolaylik versin...
Arkadasin ile arandaki guven nasil bilemedigim icin ne desem bos... ama benim de bu kadar cok sevdigim bir arkadasimin basina ayni durum gelecek olsa kendisini uyarirdim. Senin de dedigin gibi benim basima gelecek olsa birinin uyarmasini beklerim. Karari yine sen vereceksin.. Zor bir durum
Olaylar bazen dışardan gördüğümüz gibi olmayabiliyor eşinin bilmediğine kesin kes emin misiniz ? Ayrıca ben bu tür durumlarda karışılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.
Emin olun onlar tekrar iyi olur siz fesat çıkaran ara bozucu olarak kalırsınız.Demez kimse aa bak ne iyi kadınmış uyardı beni allah razı olsun .
aslında tam emin deilim çünkü tam yaşıt deil yaşı küçük ve cahil...
cahillik yapmasından korkuyorum
çünkü eğer sölersem ortalık çok karışıcak...ortalık ayağa kalkıcak((
ama vicdanım da el vermioo
eşimle iyice konuştum...olmaz kimden duyarlarsa duysunlar bizden duymasınlar dio
sı soylemeyın tabı ,kabahat basınıza patlamasın .
canım ısım vermeden bır arkadasınız
bu yalancı adamın esını arasın.
bır bır herseyı anlatsın .
haberdar olsun kadıncagız yazık valla .
.
Canım bebeği mi düşünüyorsun birde şu açıdan dinle.Diyelim ki söyledin eğer senin baktığın pencereden bakarsa eşiyle kavga edecek morali bozulacak ve gözünün önüne getirdiğin bebek var ya annesi moralle bebeğe nasıl bakacak sanıyorsun.Anladığım kadarıyla giden sadece para değil.aynen bundan korkuyorum...
bunu yapacak karakterde bi aile...
ALLAH razı olsun kızım söledin de önüne geçtik parayı kurtardık dien olmaz arkadaşım hariç...(
karımayayım diom ama bebeği gelio gözümün önünee
Direk söylemeden dolaylı yoldan kendisinin anlamasını sağlayabilirsin ama bu durum da kimse sana bişey diyemez.acaba diorum desem ki??
ara iş yerini öğren kaç tl alcakmış die desem arkadaşıma ??
olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?