Arkadaşıma söylemeli miyim?..

elkocum

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
737
1
641
44
İzmir
merhabalar...

kızlar çook sevdiğim bi arkadaşım var..aramız çok iyi ...
evliliği çok sorunlu...sorumsuz,tutarsız ve dengesiz bi kocası var..
arkadaşıma o kadar çok yalan söyledi ki ondan kendi ailesi bile bıktı...

bu beyfendi yıllarca çalıştığı iş yerinden ayrılmış ve arkadaşıma beni onlar çıkarttı demiş..
25bin tl de tazminat alıcakmış...(nasıl oluyor anlamadım)
ama bunlardan arkadaşımın haberi yok...
ben de çok tesadüfen duydum

1 yaşında bebekleri var..çocuğunun rızkını olur olmadık yerlerde yiyo bu adam onlarıda duyuyorum..
arkadaşıma söylemeli miyim..? ve kocalarımız akraba ayrıca...

kabak başıma patlar mı ??? çünkü kocasının annesi tam anasının gözü işin içinden sıyrılırlar bi tek ben kabahatli olurum söyledim die???
bütün para yenir yalanlar ortaya çıkar ama kimse olanlara bakmaz söyleyene bakar ??
eşimde çok tembihledi söyleme sakın die

gerçekten benim başıma gelse söylenmesini isterdim..en azından para bitmeden ((
çok üzgünüm çooook ne olur bi fikir verin..

hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

eşiniz doğruyu söylemiş
işin içinde birde akrabalık varsa o daha kötü
herşey düzelir unutulur
sadece siz kalırsınız ortada

eşiniz doğruyu söylemiş
işin içinde birde akrabalık varsa o daha kötü
herşey düzelir unutulur
sadece siz kalırsınız ortada

evet ama (
arkadaşım aptal yerine konuluyor...
daha öncede altınlarını yedi hala nerde yedi kimse bilmioo (

vicdanım hiç rahat deil...

Senin de söylediğin gibi kabak senin başına patlayabilir.

Kendisi görmüyor mu paraları nerelere harcadığını.

Heralde az çok tanıyor kocasını.

arkadaşını tanıyosan yani senden duyduğunu asla söylemeyeceğinden eminsen söylemelisin bence. ama onun senden duyduğunu söylemeyeceğine eminsen. ve söylediğinide kimseye söyleme.

evet ama (

Oyle bir durumdasiniz ki, Allah kolaylik versin...
Arkadasin ile arandaki guven nasil bilemedigim icin ne desem bos... ama benim de bu kadar cok sevdigim bir arkadasimin basina ayni durum gelecek olsa kendisini uyarirdim. Senin de dedigin gibi benim basima gelecek olsa birinin uyarmasini beklerim. Karari yine sen vereceksin.. Zor bir durum

evet ama (

valla arkadaşım arkadaşın altınlarının yendiğinin farkında değilse
siz hiç olmayın
aslında fazla aile meselelerine bulaşmak doğru değil diye düşünüyorum

bence önce eşinle konuş vicdanen rahat olmadığını aynı durumda sen olsaydın bilmek isteyeceğini güzelce izah et...razı olursa git arkadaşına söyle sonuçta kocası daha suçlu yazık günah ailesine...

Senin de söylediğin gibi kabak senin başına patlayabilir.

Kendisi görmüyor mu paraları nerelere harcadığını.

Heralde az çok tanıyor kocasını.

hayır cnm kocası tam bi manyak...
para harcanıyor ama kimse nereye gitti bilmiyor...

kumar yok hovardalık yok... ama çok abdal yani saf sanırım biri kandırıp alio parasını elinden...

arkadaşımın ve bebeğinin hakkını yiyor bu terbiyesiz adam...
ona çok üzülüyorum ben ((

eşin söylemiş karışma diye..
onlar karıkoca iyi olurlar, sen düzen bozan olursun..
bu kez eşinle senin aranda açılacak..
göze alıyorsan söyle..

arkadaşını tanıyosan yani senden duyduğunu asla söylemeyeceğinden eminsen söylemelisin bence. ama onun senden duyduğunu söylemeyeceğine eminsen. ve söylediğinide kimseye söyleme.

aslında tam emin deilim çünkü tam yaşıt deil yaşı küçük ve cahil...
cahillik yapmasından korkuyorum

çünkü eğer sölersem ortalık çok karışıcak...ortalık ayağa kalkıcak ((
ama vicdanım da el vermioo

eşimle iyice konuştum...olmaz kimden duyarlarsa duysunlar bizden duymasınlar dio

Olaylar bazen dışardan gördüğümüz gibi olmayabiliyor eşinin bilmediğine kesin kes emin misiniz ? Ayrıca ben bu tür durumlarda karışılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.
Emin olun onlar tekrar iyi olur siz fesat çıkaran ara bozucu olarak kalırsınız.Demez kimse aa bak ne iyi kadınmış uyardı beni allah razı olsun .

çok üzgünüm çoook
arkadaşıma mı yanayım.. söyleyemediğime mi ??

yoksa o bebeğe mi ?

sı soylemeyın tabı ,kabahat basınıza patlamasın .
canım ısım vermeden bır arkadasınız
bu yalancı adamın esını arasın.
bır bır herseyı anlatsın .
haberdar olsun kadıncagız yazık valla .
.

aynen bundan korkuyorum...
bunu yapacak karakterde bi aile...

ALLAH razı olsun kızım söledin de önüne geçtik parayı kurtardık dien olmaz arkadaşım hariç...(

karımayayım diom ama bebeği gelio gözümün önünee

ozaman söyleme canım. sonra eşinlede kötü olursun allah korusun.

mesela şöyle bir başıma geleni söyliyim sana. bir akrabamızı kuzeniyle evlendireceklerdi kız ölürümde velenmem nefret ediyorum zorla veriyolar yardım et falan dedi. bende babam aile büyüğü olduğundan ona söyledim baba seni dinlerler git babasıyla konuş kız istemiyo falan dedim. babamda bana onlar yabancıya kız vermezler beni sokma bu işe dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp konuşmuş babasıyla.sonra kızı almışlar konuşmak için oda demişki ben istiyom evlenmek nerden çıkarmış olafı o beğenmedi aliyi o yüzden istemiyo evlenmemizi demiş. ve ihale bana kaldı. babamda gördünmü bizi ne duruma düşürdü o sümüklünün lafıyla iş yaptırdın bana dedi. bütün sülale haa ben o işi bozmaya çalıştım olarak bilir.

o yüzden eşinde istemiyosa saın söyleme. ama eşinede söyle arkadaşın başkasından öğrenirse senin bildiğini bilmesin.

acaba diorum desem ki??

ara iş yerini öğren kaç tl alcakmış die desem arkadaşıma ??

olur mu ki ?

Canım bebeği mi düşünüyorsun birde şu açıdan dinle.Diyelim ki söyledin eğer senin baktığın pencereden bakarsa eşiyle kavga edecek morali bozulacak ve gözünün önüne getirdiğin bebek var ya annesi moralle bebeğe nasıl bakacak sanıyorsun.Anladığım kadarıyla giden sadece para değil.
Söylemesi gereken son kişi bile değilsin canım .Bazı şeyler zamanla düzelebilir umarım eşide öyle olur.Sen kötü duruma düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…