arkadaşımdan bıktım

Canım arkadaşın resmen iyi niyetini suistimal etmiş. Özel hayat bırakmamış.
Karşına alıp, alınma ama ben sabah ailemle beraber kahvaltı yapmak istiyorum. Mahremiyete önem veriyorum deyin. İstersen seni yoldan geçerken 8.15 gibi alırım ama eve gelmezsen artık sevinirim diyin gitsin.
Alınacaksa da alınsın, haketmiş.

yarın geldiğinde kapıyı açmayın. siz aşağıya 8.15te inin. eger arabanın yanındaysa, ayy uyanamadım bu sabah ya geç kalktım diyin. ertesi gün de aynısını yapın. sonra canım bak sen de dışarda bekliyorsun boşuna, tam 8.15te burda ol deyin.

bu insan yüzsüz ve düşüncesiz.ima ettiğin halde oralı olmamış.ben olsam açık açık söylerim gelme derim. araba konusunda da binsin dolmuşa gitsin elinin altında arabası olup başkasından medet umanlardan hoşlanmam. kocası yapsın şoförlüğünü ya da kendisi öğrensin, gitsin gelsin. arabası yoktur, durumu yoktur, zor durumdadır her gün götürürsün ama öyle bir sorunu da yok o yüzden bu kadarı fazla bence. gerekirse küssün ben söylerim açıkça.

Iyi sabretmissiniz.. ben olsam coktan acik acik soylerdim.. yarin 8.20 de bizim evin onunde ol , derdim.. bu ne samimiyet.. benim evimin o saatteki halini gormeye kimsenin hakki yok.. almazdim eve asla.. net...

Bu yüzsüzce cesareti sizden alıyor kıramıyorum demişsiniz oda bunun farkında kullanıyor resmen. belliki ima falan bu tipe kar etmiyor.ya tavrınızı koyun yada daha beter şeylere hazırlayın kendinizi

Bence ya bi sure ben artik spor icin yuruyerek gelip gidecegim deyin bi kac gun yuruyun arabayla gittiginizi goruese gec uyandigim gunler arabayla geliyorum deyin

Yada biraz yuzunuzu kizartip EŞİMLE sabahlari musait olamiyoruz gibisinden biraz mahremiyet vari konusun ondanda anlamiyorsa yapacak bisey yok

Arkadaş amma rahat kadınlar var yahu. Doğru çözüm açmamak kapıyı çünkü onu hak ediyor. Otursun kapıda beklesin. 8.20 de çıkarsın kapıya hee geldin mi dersin. Niye açmadın derse öyle gerekti dersin.

Sen samimi olmamışsın ki kadın senle samimi. Kadın pişkin pişkin yüzüne kapıyı kapatsan bile alınmaz. Herkesi kendin gibi sanıp ona göre davranıyorsun. Ne gerek var. Alınmaz o kadın rahat ol.

Ay öyle kocayı tutar yakasından kapının önüne koyarım ben ayol.

Ben saat 8 de kalkiyorum lutfen erken gelme uyumak istiyorum diye uyanrin. Eger erken gelirse kapiyi acmayin. İsterse kirsin ama acmayin. Kulak tikaciyla uyuyordum, kulagimdan cikarmayi unuttum deyin. Birkac kere bunu yapin, hergun evden kacta cikiyorsaniz o saatte cikin. Telefonunuzuda sessize alin. Mal gibi kapda 1 saat bekleyince akli basina gelir

Eğer tatlı dilden anlamıyorsa.
Düşüncesiz birine karşı da kırılmasın diye düşünemem.
Ben böyle bir arkadaşımı kırarım. Kusura bakmasın.

Telinizi kapayın bir sabah kapıyı da açmayın yazacaktım yazmışlar bile. Aklın yolu bir

Canım eşinden rica et birkaç gün işe geç gitsin. Kadına da artık eşim evden geç çıkıyor görüyorsun rahatsız oluyor diyip bunu bahane et ne var bunda derse yine kusura bakma ben eşimle aramın açılmasına asla müsade edemem bu konu yüzünden 2. Kez eşimle tartışmayacağım de kestirip at bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…