Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

Bu tamamen vicdan ile alakalı. Evet, bilmeden evli bir adam sevilebilir de.. vicdan ve şu yaratıcı korkusu herkesde yok işte.
Umarım bunu keyifle yapanlar.. Yaşattıkları acı işe karşılaşırlar.

Çalmayı sevmek böyle birşey olsa gerek

4 yildir bu yalanlara inanan kadin zavallidir, hayatina yazik ediyor. ben olsam arkadaşlık etmeyi bırakırım çünkü onun hayatinin negatiflikleri ile uğraşmak istemem.

Hata yapmis ve en basitiyle kandirilmis esini sevmiyo olabilir ama ne yazikki hicbir erkek ailesini atmaz heleki 3 cocuk sevgiyle hayat guzellesmiyo sevgi sadece ulasamadigin zaman tatlidir ona ulastigin zaman hergun yaninda gordugun ve sorumluluklar arttigi zaman sevgi yerini huzura vermeli ama sevgi diye diye anlasamayacagimiz hele ki evli insanlarla olmamiz bize zatn mutluluk getirmez bunu arkadasiniza anlatmaniz cook zor o yasayacak ve uzulucek sonra anlayacak hata yaptigini sadece ona sende evli 3 cocuklu olsaydin sevmesen bile cocuklarinin babasinin gozlerinin onunde baska kadinla olmasini istermiydin ve karisi seni biliyo ama ne yapabiliyor HICBISEY demekki bu adamin zorbaligi var esine erkeklik tasliyor nefret bile olsa hicbir kadin ayninevde yasadigi erkegin bunu yapmasina izin vermez eminimki adamin cok kotu huylari vardir yakmasin gencligini

Adam 3 çocuk yapmış (sevmeden?!) Neyse işte arkadaşına söyle; diyelim ki adam boşandı çocukları da hakim babaya verdi. Senin bu arkadaş onlara ne kadar bakabilecek. Veya anne de kalsa çocuklar illa ki babaya gelecek, yani yuva bozmak mı istiyor aşk mı bu şimdi? koskoca memleket de adam sürüsüne gıran mı girdi. (Ayrıca yuva bozanların hiç mutlu olduğunu görmedim, onlar da terkedildi)

İnanın aklınıza gelecek her şeyi hatta daha fazlasını söyledim. Önce yargılamadan dinledim .vazgeçmek için çok uğraştığını çok zor zamanlar geçirdiğini hatta başka onu bırakmak için başka biriyle görüştüğünü bile söyledi. Ama sonuç olarak yapamamış bırakamamış . Ben bir dost olarak üstüme düşeni yaptım doğru olanları söyledim , yanlıştan döndürmek için söylemem gerekenleri söyledim ,kendisiyle aynı durumda olan kişilerin ne halde olduklarından bahsettim . Kolay değil ne yaparsa yapsın demek çünkü yıllarca aynı sofrayı ,aynı odayı paylaştığım biri . Ortada 3 tane çocuk var . Arkadaşım sürekli adamın onu ne kadar çok sevdiğini , onun ne kadar düzgün biri olduğunu anlatıyor gözü kör olmuş artık benim de yapabileceğim bir şey yok . Akşam yine konuştum DÜştüm bir kere bu duruma ve yaşıyorum yapacak bir şey yok dedi ben de artık sustum. İnşallah herşeyim farkına varır kendisi. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar

Aynıları söyledim , kaldırabilecek misin bu durumu dedim . Yuva bozduğunu kabul etmiyor zaten boşanacaklarmış diyor . Deli divane açıklarmış birbirine aklım almıyor almıyor..

Kendisi cahil biri de değil , gözü kör olmuş . Hep aynı senaryo

Yazdıklarınızda arkadaşımı gördüm , şimdi daha çok üzüldüm

Aynıları söyledim , kaldırabilecek misin bu durumu dedim . Yuva bozduğunu kabul etmiyor zaten boşanacaklarmış diyor . Deli divane açıklarmış birbirine aklım almıyor almıyor..
Tamam bırak öyleyse sen onu uyarmışsın bazı insanlar yaşayıp görmek ister sonra da gelir haklıymışsın der.

Hangi erkek karimi çocuklarımız seviyorum seninle de vakit geçiriyorum der ki? Adam arkadaşını kullanır ve atar kendisi bilir bence uğraşmaya değmez. Kullanılan metres olarak devam etsin.

Bu erkekler zaten iki kişiyi idare etmek için hep sevmiyorum der karısına sevgilimi sevmiyorum sevgilisine karımı sevmiyorum der.. Bende buna inanan o kadın ve sevgiliye kızarım koyun kapıya görsün gününu..

Karısını sevmiyormus evli adam evli! uzak dur sevmiyorsa bosanip gelir sana

Ay benim 3 çocuklu şuan eşi tarafından aldatılan bir arkadaşım var şuan bu konuyu okuyunca o aklıma geldi.
Kadın adama takık evet birlikte olmuşlar hatta eşi ile yapamadığı birçok şeyi o kadınla yapmış. Adam pişman ama kadın bırakmıyor. Çıplak videolarını gonderıyormuş.
Allah ıslah etsin

Aslında bakarsanız doğruyu söylüyorlar, ne karılarını ne diğer kadını seviyorlar, bu tipler yalnızca kendilerini seviyorlar.

Adamın maddi durumu iyidir arkadaşın bırakmaz ki hiç fakir evli adamla olan kadın gördün mü ben görmedim şahsen

Karısını vs boşamaz 4 yıl zorla mı tutuyor karısı?

günaydın M Muallimehanimmm
Arkadaşınıza sadece şunu söyleyin
Bundan sonra bayramlarını, herkesin ailesiyle kutladığı özel günlerini, hastalıklarını ve tatillerini yalnız geçirmek zorunda kalacak.
Geceleri hep yalnız uyuyacak, sabahları asla pişmiş kahvenin kokusuyla uyanmayacak, ona evin içinde "Günaydın Sevgilim" diye seslenmeyecek.
Yalnız yaşlanıp, Başka insanların mutluluklarını kıskanarak mutsuz bir hayat sürecek.
Böyle bir ilişkide ( bu aşk değil) mutlu olmak mümkün değil.
"sevdiğine" böyle bir hayat gören de "seven" değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…