Arkadaşımın abisi

Adamın varlığından rahatsiz olup eve kadar kendinizi biraktirmaniz ne kadar yanlış olmuş.
Ne yapayım diye sorulacak bir konu bile değil. Direk kıza söyleyin. Adınız çıkarırlar abi kardes ben diyim.
Başka yol ne düşündünüz misal? Terslemeyi dusunmediniz mi ya da

Pislik sey arkadasina soyle ve gerekirse arkadasindan uzak dur.Esi ondan bebek istiyor belli ki aile olmak istiyor adamin yaptiklarina bak....Sen susarsan hosuna gitmis derler mevzu sana kalir

Evli bir insansın konuşup,görüşmemiz uygun olmaz de geç bu kadar kafa yoracak bir durum yok arkadaşına da göster mesajları bilsin.yarın birgün sana suç atar.baktın arkadaşlığı kesiyor yapacak birşey yok.adamın iyi niyetli olmadığı yattığınız odaya girmesinden bile belliymiş.

Ya söylemek istiyorum ama konu abisinin eşine gidecek ve kadın beni suçlayacak. Kuyruk sallamasaymış moduna girecek. Daha önce şahit oldum böyle olaylara.
Kim ne derse desin sen kendini bilmiyor musun?ne kuyruk sallamasi ustelik dedikleri gibi olsa bile hadi diyelim,kocasi evli barkli adam olarak sana niye karsilik verir?Adamin mesajina oncelikle bir guzel kufuru dose ,sonrasinda arkadasina durumu anlat,mesajida goster bu kadar.Arkadasinda zaten karakterli bir kizsa eger senin arkanda durucaktir.

Arkadaşlar kusura bakmayin ama kardeşi gittikten sonra adam tuhaf sorular sordu, yatarken odaya geldi sürekli dediği halde arabasiyla eve biraktirmis arkadas kendini. Tek suçlu burada adam değil.
Bunlara ragmen bu teklifi kabul edince yesil ışık yaktı sanmış. Ben olsam rahatsizligimu belirtir kalkardim. Hadi kalkmadim diyelim ne mana beni eve birakacak. Giderken nasıl gittiysem öyle dönerim

Konu sahibi arkadaşım.. Sen bu adamdan rahatsız oldun mu ? Olduysan kızkardeşine net bir şekilde söyleyeceksin ki o da gerekiyorsa babasına söyleyecek , kulağını çektirecek.. Yok eşi duyar yok beni suçlarlar bunları geçmen lazım çok alakasız kalıyor konuya.. Arkadaşına da tepkini göstermen lazım neden abisinin evde olduğunu söylemiyor. Hatta abim evde senin için sıkıntı olur mu diye sorması lazım... Arkadaşına gelince de yok ben arkadaşımı seviyorum araya mesafe koyamam diyorsun. Cidden ben anlayamadım bu konuyu açma sebebin neydi ???

Yani arkadaşımın bir suçu yok diye düşündüm sevdiğim biri pek çok desteği oldu. Mesajları ona göstereceğim sanırım

Aynen katılıyorum. Adam beni rahatsız edecek bana tuhaf tuhaf sorular soracak sonra beni evime bırakacak. Saçmalığın daniskası bence...

Adamı tersleyin bence arkadaşınızla iliskinizide dışarda görüşme ve seviyeli bir düzeye çekin bence. Adi herif ya

Karısı evindeydi. Sohbet falan etmedik aslında. Arkadaşımla konuşurken yanımızdaydı

Burda bile açık arayan tipler varken karısı elbette başta inanmak istemeyecek ya da sonradan böyle sorularla karşıma gelecek. Neden bıraktırdın kendini? Sen de eve gelmeseydin tarzında çünkü çoğu kadın yapıyor bunu biliyorum. Evde abisinin olduğunu bilmiyordum. Bırakmasını da arkadaşım söyledi abisine abisi de dünden razıydı hayır desem de ısrarcı oldular evim sapa olduğu için. Ben de kabul ettim çünkü o sırada mesaj falan yoktu ortada. Konuştuğu şeyler abuk sabuk olsa da insan pat diye konduramıyor. Yaşarken insana kal gelebiliyor yani oturuğumuz yerden mantıklı davranmak daha kolay. Ayrıca birinin arabasına binince evli haliyle bize asılma hakkı kazanmış olmuyor.

Kıza mesajı gösterin.
Arkadaşlığı ister devam ettirir ister devam etmez.
Arkadaşınız da pek masum değil.
Abisinin evde olduğunu söylemiyor, sizi bir ara yalnız bırakıyor, karısıyla arasının açık olduğunu yumurtluyor, abisiyle yalnız gönderiyor vs

B.kları yiyen abi
Utanan korkan sen
Bu kafayla seni çok kullanırlar.
Yorumlara bakarsanız neden çekindiğimi anlarsınız. Bir de kızla aynı sınıfta olmasam hiç düşünmez söylerdim ama sınıfın aynı olması biraz huzur kaçırıcı. İnsanlar böyle durumlarda ailesini savunmaya meyilli olur. Açıkçası yengesinin nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum dar zihniyetli biriyse sanırım başıma bela edermişim gibi geliyor. Burda bile beni sorgulayan kişiler oldu kadını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…