- 15 Mart 2017
- 932
- 1.436
- 113
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Pislik sey arkadasina soyle ve gerekirse arkadasindan uzak dur.Esi ondan bebek istiyor belli ki aile olmak istiyor adamin yaptiklarina bak....Sen susarsan hosuna gitmis derler mevzu sana kalirMerhaba hanımlar. Çok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Geçen gün kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Görünce rahatsız oldum çünkü arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana söylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gördüm kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi düşünüyor musun gibisinden. Sürekli saçların çok güzel kadında saça çok önem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gün instagramdan mesaj atmış görüşmek istediğine dair. Muhabbetimi çok sevmiş özel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gün evime o bıraktığı için evimi de biliyor. Eğer yarın müsaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kaçacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum çünkü seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı düşündüm ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine göre abisinin eşi çocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yüzden annesi ve abisi çok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
Kim ne derse desin sen kendini bilmiyor musun?ne kuyruk sallamasi ustelik dedikleri gibi olsa bile hadi diyelim,kocasi evli barkli adam olarak sana niye karsilik verir?Adamin mesajina oncelikle bir guzel kufuru dose ,sonrasinda arkadasina durumu anlat,mesajida goster bu kadar.Arkadasinda zaten karakterli bir kizsa eger senin arkanda durucaktir.Ya söylemek istiyorum ama konu abisinin eşine gidecek ve kadın beni suçlayacak. Kuyruk sallamasaymış moduna girecek. Daha önce şahit oldum böyle olaylara.
Yani arkadaşımın bir suçu yok diye düşündüm sevdiğim biri pek çok desteği oldu. Mesajları ona göstereceğim sanırımKonu sahibi arkadaşım.. Sen bu adamdan rahatsız oldun mu ? Olduysan kızkardeşine net bir şekilde söyleyeceksin ki o da gerekiyorsa babasına söyleyecek , kulağını çektirecek.. Yok eşi duyar yok beni suçlarlar bunları geçmen lazım çok alakasız kalıyor konuya.. Arkadaşına da tepkini göstermen lazım neden abisinin evde olduğunu söylemiyor. Hatta abim evde senin için sıkıntı olur mu diye sorması lazım... Arkadaşına gelince de yok ben arkadaşımı seviyorum araya mesafe koyamam diyorsun. Cidden ben anlayamadım bu konuyu açma sebebin neydi ???
Aynen katılıyorum. Adam beni rahatsız edecek bana tuhaf tuhaf sorular soracak sonra beni evime bırakacak. Saçmalığın daniskası bence...Arkadaşlar kusura bakmayin ama kardeşi gittikten sonra adam tuhaf sorular sordu, yatarken odaya geldi sürekli dediği halde arabasiyla eve biraktirmis arkadas kendini. Tek suçlu burada adam değil.
Bunlara ragmen bu teklifi kabul edince yesil ışık yaktı sanmış. Ben olsam rahatsizligimu belirtir kalkardim. Hadi kalkmadim diyelim ne mana beni eve birakacak. Giderken nasıl gittiysem öyle dönerim
Karısı evindeydi. Sohbet falan etmedik aslında. Arkadaşımla konuşurken yanımızdaydırahatsız olduğunuz halde nasıl sohbet ettiniz de sohbetinizi sevmiş? Karısı neredeydi siz sohbet ederken? Bir kadın olarak, hemcinsinizin aldatılmasına göz mü yumacaksınız "tadınız kaçmasın" diye? Bu mu yani?
Burda bile açık arayan tipler varken karısı elbette başta inanmak istemeyecek ya da sonradan böyle sorularla karşıma gelecek. Neden bıraktırdın kendini? Sen de eve gelmeseydin tarzında çünkü çoğu kadın yapıyor bunu biliyorum. Evde abisinin olduğunu bilmiyordum. Bırakmasını da arkadaşım söyledi abisine abisi de dünden razıydı hayır desem de ısrarcı oldular evim sapa olduğu için. Ben de kabul ettim çünkü o sırada mesaj falan yoktu ortada. Konuştuğu şeyler abuk sabuk olsa da insan pat diye konduramıyor. Yaşarken insana kal gelebiliyor yani oturuğumuz yerden mantıklı davranmak daha kolay. Ayrıca birinin arabasına binince evli haliyle bize asılma hakkı kazanmış olmuyor.Arkadaşlar kusura bakmayin ama kardeşi gittikten sonra adam tuhaf sorular sordu, yatarken odaya geldi sürekli dediği halde arabasiyla eve biraktirmis arkadas kendini. Tek suçlu burada adam değil.
Bunlara ragmen bu teklifi kabul edince yesil ışık yaktı sanmış. Ben olsam rahatsizligimu belirtir kalkardim. Hadi kalkmadim diyelim ne mana beni eve birakacak. Giderken nasıl gittiysem öyle dönerim
sonuncuya cevabınız yok mu?Karısı evindeydi. Sohbet falan etmedik aslında. Arkadaşımla konuşurken yanımızdaydı
Kıza mesajı gösterin.Burda bile açık arayan tipler varken karısı elbette başta inanmak istemeyecek ya da sonradan böyle sorularla karşıma gelecek. Neden bıraktırdın kendini? Sen de eve gelmeseydin tarzında çünkü çoğu kadın yapıyor bunu biliyorum. Evde abisinin olduğunu bilmiyordum. Bırakmasını da arkadaşım söyledi abisine abisi de dünden razıydı hayır desem de ısrarcı oldular evim sapa olduğu için. Ben de kabul ettim çünkü o sırada mesaj falan yoktu ortada. Konuştuğu şeyler abuk sabuk olsa da insan pat diye konduramıyor. Yaşarken insana kal gelebiliyor yani oturuğumuz yerden mantıklı davranmak daha kolay. Ayrıca birinin arabasına binince evli haliyle bize asılma hakkı kazanmış olmuyor.
Yorumlara bakarsanız neden çekindiğimi anlarsınız. Bir de kızla aynı sınıfta olmasam hiç düşünmez söylerdim ama sınıfın aynı olması biraz huzur kaçırıcı. İnsanlar böyle durumlarda ailesini savunmaya meyilli olur. Açıkçası yengesinin nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum dar zihniyetli biriyse sanırım başıma bela edermişim gibi geliyor. Burda bile beni sorgulayan kişiler oldu kadını düşünemiyorumB.kları yiyen abi
Utanan korkan sen
Bu kafayla seni çok kullanırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?