- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Susmak ikrardır yani kabullenmektir derler.Yorumlara bakarsanız neden çekindiğimi anlarsınız. Bir de kızla aynı sınıfta olmasam hiç düşünmez söylerdim ama sınıfın aynı olması biraz huzur kaçırıcı. İnsanlar böyle durumlarda ailesini savunmaya meyilli olur. Açıkçası yengesinin nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum dar zihniyetli biriyse sanırım başıma bela edermişim gibi geliyor. Burda bile beni sorgulayan kişiler oldu kadını düşünemiyorum
Suçu yok mu? Yahu ben mi çok fesatım, siz mi safsınız bilemedim. Bence abiyle yengenin arası açık. Arkadaşınız da yengeden çok hoşlanmıyor. Abisinin yeni limanlara yelken açışına ortam hazırlıyor. Bu olay bu yani.Yani arkadaşımın bir suçu yok diye düşündüm sevdiğim biri pek çok desteği oldu. Mesajları ona göstereceğim sanırım
Olabilir kimseye güvenemiyorum şuan. Birazdan ders çalışmak için görüşeceğiz muhtemelen konuşucam bu konuyuSuçu yok mu? Yahu ben mi çok fesatım, siz mi safsınız bilemedim. Bence abiyle yengenin arası açık. Arkadaşınız da yengeden çok hoşlanmıyor. Abisinin yeni limanlara yelken açışına ortam hazırlıyor. Bu olay bu yani.
Konuşun tabi. Yerinizde olsam bir daha gitmem o eve. İkisi de terbiyesiz ya. Ay kız anası damarım atıyor. Valla ağızlarına terlikle girişmelik tipler.Olabilir kimseye güvenemiyorum şuan. Birazdan ders çalışmak için görüşeceğiz muhtemelen konuşucam bu konuyu
Adam ahlaksız, sapık ama ben arkadaşınızı da hiç masum bulmadım. Resmen sizi kandırmış. Kız kıza bir gece diye gitmişsiniz ama abisiyle baş başa muhabbet edebileceğimiz ortamı bile yaratmış. Bana çirkin bir oyun dönüyor gibi geldi. Ahlaksız adama çok sert bir tepki verin ve bu tepkinin aynısını arkadaş sandığınız kız da hak ediyor.
Masum değil tabi. Normal şartlar altında abisi o evde yaşamıyor ki. Yaşıyor olsa, söyleme ihtiyacı duymamış olabilir, çünkü arkadaşının tahmin edeceğini düşünür. Ama olağan dışı bir durum var ve abin evde. Kendi evi dururken bir de yatıya kalacak. İnsanın arkadaşının rahatsız olabileceğini düşünememesi, haber vermemesi için geri zekalı olması gerekir. Öyle olmadığına göre başka niyeti var işte, belli.Kesinlikle çok doğru bir mesaj.
Bende arkadaşın masum olduğuna inanmıyorum.
Konuşun tabi. Yerinizde olsam bir daha gitmem o eve. İkisi de terbiyesiz ya. Ay kız anası damarım atıyor. Valla ağızlarına terlikle girişmelik tipler.
Masum değil tabi. Normal şartlar altında abisi o evde yaşamıyor ki. Yaşıyor olsa, söyleme ihtiyacı duymamış olabilir, çünkü arkadaşının tahmin edeceğini düşünür. Ama olağan dışı bir durum var ve abin evde. Kendi evi dururken bir de yatıya kalacak. İnsanın arkadaşının rahatsız olabileceğini düşünememesi, haber vermemesi için geri zekalı olması gerekir. Öyle olmadığına göre başka niyeti var işte belli.
Tamamen katılıyorum sizeArkadaşlar kusura bakmayin ama kardeşi gittikten sonra adam tuhaf sorular sordu, yatarken odaya geldi sürekli dediği halde arabasiyla eve biraktirmis arkadas kendini. Tek suçlu burada adam değil.
Bunlara ragmen bu teklifi kabul edince yesil ışık yaktı sanmış. Ben olsam rahatsizligimu belirtir kalkardim. Hadi kalkmadim diyelim ne mana beni eve birakacak. Giderken nasıl gittiysem öyle dönerim
Konu sahibine bunu sormuşlardır muhakkak da ben görmedim.Aynen öyle. Anam babam yok kız kıza takılacağız diye çağırılıyor. Ve birden ayrı evi olan evli barklı bir abi çıkıp orda kalıyor. Hanımı kendi evlerinde adam bu evde. Ve en garip kısmı saçına başına iltifat edilecek evlilik sorgulanacak kadar başbaşa kalıyorlar. Ertesi gün de abi bırakıyor. Bence kesinlikle planlı programlı.
Suçu yok mu? Yahu ben mi çok fesatım, siz mi safsınız bilemedim. Bence abiyle yengenin arası açık. Arkadaşınız da yengeden çok hoşlanmıyor. Abisinin yeni limanlara yelken açışına ortam hazırlıyor. Bu olay bu yani.
İyi de bir insan niye böyle bir şey yapar kiAynen öyle. Anam babam yok kız kıza takılacağız diye çağırılıyor. Ve birden ayrı evi olan evli barklı bir abi çıkıp orda kalıyor. Hanımı kendi evlerinde adam bu evde. Ve en garip kısmı saçına başına iltifat edilecek evlilik sorgulanacak kadar başbaşa kalıyorlar. Ertesi gün de abi bırakıyor. Bence kesinlikle planlı programlı.
İyi de bir insan niye böyle bir şey yapar ki
Yok onu demiyorum hadi anladık adam sapık da konu sahibinin arkadaşı niye böyle bir plan yapsınHerkes iyi değil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?